Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Furkan hoşgeldin. Motorun depo ve çamurluklar siyaha boyanmış net biçimde; siyah modeller 2011'den itibaren gelmeye başladı diye biliyorum. Vuruğu eziği var mı fotoğraflardan çok belli olmuyor ama zevkine boyatmış olabilir adam çok da takılmamak gerek rengi hoşuna gittiyse ve ezik göçük yoksa eğer. Sissy bar ve ayaklık aksesuarı olması artısı. Yanlız sol ayaklık ve sağ ayaklık birbirinden farklı. Neden farklı takmış merak ettim, bu ayaklıklar da devrilince ilk yere temas eden bölüm olduğu için kırılabiliyor, yatırma devirme gibi bir durum söz konusu olabilir. Bunu alırsan koruma demiri de takman faydalı olabilir. Lastikler çok kötü durumda değil gibi, egzos kötü durumda. Kilometreyi standart 15bine indirmemiş, o bir artısı, tabii 80 binden de indirmiş olabilir artık nasip.Bir de şahsen muayenesi olmayan motorlar çok hoşuma gitmiyor, çünkü muayeneye vakit bulamayan adam motorun bakımına hayli hayli zaman bulamaz bir de muayeneyi sorgulatarak asıl kilometre hakkında fikir sahibi olabilirsin, bunun da muayenesinin olmaması nedeniyle eğer adam 80-90 bin km gibi bişeyden düşürmüşse sorun olacağı anlamına geliyor. 7 senede yapılmayacak bir kilometre değil, ben 8 ayda 15bin yaptım mesela. Benim şahsen tercih etmeyeceğim bir motor bu kafada fazla soru işareti bırakıyor görünürde çok net bir sıkıntı olmasa da.
Soldaki ayaklık farklı değil sadece lastiği farklı. O lastik zamanla yerinden çıkıp uçup gidebiliyor benim motorda da sol tarafta lastik yok, bir sabah 130-140 km/s hızla giderken uçuverdi.