Buranın muhabbeti sağlammış
Öncelikle bu başlıkta bilgi paylaşımı yapan siz değerli forum üyelerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.:rendeer:
Sizlere sormak istediğim bir husus var, muhtemelen önceden konuşulmuş değerlendirilmiştir ancak malumunuz 818 sayfa okumak baya zamanımı alacak
Eski bir hyo gv650 kullanıcısı olarak yeni sezon için düşündüğüm motor gv 250. Sebep olarak da düşük yakıt tüketimi başta olmak üzere şehir içi kıvraklığı olabileceğini düşünüyorum. Yalnız ben baya uzun bir türkiye turuna çıkmayı düşünüyorum, sorunsuz seyir hızı kaç km/h dir bu modelin? gv 650 de olan düşük hızda vuruntu sorunu oluyor mu? Parça kalitesini az çok tahmin ediyorum, konjektör ve statör durumları zaten malum, son sayfadan bile bilgi edinebildim az da olsa. Kullanım rahatlığıyla da ilgili kısaca bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla.
Not: Bu arada bir arkadaş statörün sorunsuz diye servisten gönderildiğini söylemişti, benim eski motorda 3 servis akün şarj ediyo statörün sağlam dedi, sattığım arkadaşın ustası açtığında statör kömür olmuş vaziyetteymiş. O yüzden her ustaya güvenme, statör ve konjektör hyonun yumuşak karnı, statörü mutlaka iyi bir elektrikçide elle sardırın.
Sizlere sormak istediğim bir husus var, muhtemelen önceden konuşulmuş değerlendirilmiştir ancak malumunuz 818 sayfa okumak baya zamanımı alacak
Not: Bu arada bir arkadaş statörün sorunsuz diye servisten gönderildiğini söylemişti, benim eski motorda 3 servis akün şarj ediyo statörün sağlam dedi, sattığım arkadaşın ustası açtığında statör kömür olmuş vaziyetteymiş. O yüzden her ustaya güvenme, statör ve konjektör hyonun yumuşak karnı, statörü mutlaka iyi bir elektrikçide elle sardırın.