Eski yeni herkese selamlar iyi akşamlar arkadaşlar. Kısa bir süre önce Gv650 ile yola devam etmek için sattığım motosikletimin yerine dönüp dolaşıp yeniden bir Gv250 alarak aranızdayım. Maksat sürüden ayrılmamak. 

Ahmet her ne kadar şahsen tanışmamış olsak dahi seni yeniden buralarda görmek güzel. Bayramda kısmetse Kastamonu da olacağım. Fırsatım olursa senin için motosikleti görmeye gidebilirim. Baktım kaçırılmayacak kadar temiz onu ben alır sana da benim yeni kısrağı satarım.Uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra tekrardan selamlar ahali)) (kesin rıdvan bu uzun kelimesindeki uzattığım u harflerini sayıp ayrı kaldığım haftalara falan orantılamaya çalışacak ;oP) Konyadayım bazılarınızın bildiği gibi, gv 650 ile yeniden 2 teker sevdama dönmeye karar verdim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-alabilecegin-en-temiz-gv-650-97100222/detay <--- şu ilandaki motor çok içime sindi ama Kastamonu'da olduğundan her türlü yoruma tavsiyeye ihtiyacım var. teşekkürler... (gv250 başlığı olduğunun farkındayım ama bizde eski gv250cilerdeniz)