Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Günaydın Hasan abim,
yarın zaten Uğurun süpariş verdiği orta sehpayı almaya gideceğim ümraniyeye gelimişse eğer.:bounce: özledim fena aslanımı kullanmayı hafta sonu çıkıp gezmek istiyorum ama hava hep yağışlı...:pr:
zaten 2-3 haftada akü bitmesin lütfen yeni aküde bitermi o kadar çabuk?

@pomper Ahmet senden hiç ses seda yok yoksa alıp motorunu kaçıp victoria secret mankenlerine mi gittin ne yaptın? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten 2-3 haftada akü bitmesin lütfen yeni aküde bitermi o kadar çabuk?

Akü yeni olduğu için hemen bitmez ama olabildiğince kullanmaya bak. Ne kadar çok bitirirsen akünün ömrü o kadar kısa olur çünkü.

motorumun kazadan sonraki halini görmek isteyenler..burdan bakabilrler fotolara... http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nakit-ihtiyacdan-acil-satilik-69669653/detay/

yan çantalar mefta..

arkadaşım madem kaza yaptın bunu neden belitmiyosun ilanda...burdakiler de böyle yaparsa...az önce tesadüf senin ilana baktım şimdi de burda denk geldim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

forumda da ilana 6000 yazdım demişsin bi de ya...

Necati; aklımdayken yazayım benim aldığım mont bu..
http://www.hudsonderi.com/?urun-186-217-CW-HL-BAY-DERi-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html

bahsettiğim gibi 2 sene olacak alalı, bir sıkıntı yaşamadım..içine uzun kollu sweet giydiğim halde kolay kolay üşümüyorum..
%100 su geçirmez garantisini verebilirim..geçen yıl o bol yağmurlu havada bununla kullanmıştım, o zaman test ettim :cherry:
vee ilk zamanlar biraz garip gelebilir giydiğinde, ceket baya ağır çünkü ..
ama bu özellik bana çok güven veriyor onu da belirteyim :cat:

İlker Hocam Ayaz içimi ısıttı. Umarım mutlu mesut, dilediği gibi bir hayatı olur.

arkadaşım madem kaza yaptın bunu neden belitmiyosun ilanda...burdakiler de böyle yaparsa...az önce tesadüf senin ilana baktım şimdi de burda denk geldim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

forumda da ilana 6000 yazdım demişsin bi de ya...

belirtlicek bi durumu yok çnkü motor kısmında sorun yok dikz aynası debriyaj kolu ayaklık da sorun var sadece onlarda değişecek ki arayan herkeze bunları belirtiyorum herseyi oraya yazarsam alıcılar aramaz ticaretten anlamıorsan yorum yapma güzel kardeşim :) + forumdan bir arkadas almak isterse ona 6 bin ede veririm 5 binede bu sennin neden zoruna gitti? oraya 10 bin yazarım buraya 5 bin derim

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

"burdakiler de böyle yaparsa" iğnelemen hoşuma gitmedi , yaşını bilmiorum kaba olabilr ama konusmana dikkat etmelisin bence ..lafının nerelere gideceğini düşünerek yazmalısın

@fonder; ticaretten anlamıyorum..eğer normalse diyeceğim bişey yok...arayanlara söylüyosan hiç problem yok zaten...

iğneleme konusu hoşuna gitmiyosa yapabileceğim bişey yok...kurallar dahilinde istediğimi söyleyebilirim...

adam olmayanı bile adam yerine koyarız biz ,kusurabakma...kurallar dahilinde yaşamaya devam et :cat:

@YÖRÜK: Sanırım sizin yarıştığınız sınıf IRC II olması lazım,sizin askerlerle birlikte yarışıyordunuz sanırım,bağlı olduğunuz donanmayla.Burda Tuzla'da ve Gölcük'te de donanmanın tekneleri yarışlara giriyorlar.
Velasılı kelam,denizle uğraşmak sizin de söylediğiniz gibi ruhu inanılmaz dinlendiriyor,bedenen yorgun ve bitap düşersizin ama beyin taze olduktan sonra beden çok yorucu gelmez insana:) Nedense aynı hissi bende motor üzerindeyken aldım yani yelkenin yerini alabilecek şuan için bit tek motorsiklet seyahatleri var:)

arkadaşlar selamlar,
bugun öğle arasında ikea ya gidiyorum diye ola çıkmama rağmen yanlış yollra girdiğimden dolayı bir bakmışım boğaziçi köprüsünün üzerindeyim:mrgreen::mrgreen: mağdem geldim biraz gezeyim dedim kasımpaşaya gittim ordan, beşiktaş sahilde dolaştıktan sonra geri göndüm güzel bir geziydi özlemişim karakaçanımı :)
yalnız yoldayken farkettim gazı açmaya başlayınca cız cız şır şır bir ses gelmeye başladı gazı kapatıyorum ses kesiliyo sanki zincirden geliyor sebebi nedir? ve tahmini nereden geliyor o ses? anlatmak ne zormuş :)

arkadaşlar selamlar,
bugun öğle arasında ikea ya gidiyorum diye ola çıkmama rağmen yanlış yollra girdiğimden dolayı bir bakmışım boğaziçi köprüsünün üzerindeyim:mrgreen::mrgreen: mağdem geldim biraz gezeyim dedim kasımpaşaya gittim ordan, beşiktaş sahilde dolaştıktan sonra geri göndüm güzel bir geziydi özlemişim karakaçanımı :)
yalnız yoldayken farkettim gazı açmaya başlayınca cız cız şır şır bir ses gelmeye başladı gazı kapatıyorum ses kesiliyo sanki zincirden geliyor sebebi nedir? ve tahmini nereden geliyor o ses? anlatmak ne zormuş :)

O sesi bende duyuyorum (tabi aynı ses ise) böyle inceden geliyor rahatsız edici bişey değil fakat dikkat etimmi anlaşılıyor.Banada zincir gibi geliyor ama bilemiyorum.

Zinciri sıktır ve yağla , ses büyük ölçüde ortada kaybolacaktır Armağan ;)

arkadaşlar selamlar,

arkadaşlar selamlar,

Yaw sen benim dbime kadar gelip neden ugramyorsun armagan bey kzarım hee bir nişntaşına ugrar insan arar geldim der bir çay kahve yemeğimizi yer alacağın olsun bu turu bir daha yapacaksın benim yanıma ugramak için simdi :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar selamlar,

İyi ki sen Beylikdüzü'ne gelirken Tekirdağ'a falan gitmedin. :mrgreen:

O sesi bende duyuyorum (tabi aynı ses ise) böyle inceden geliyor rahatsız edici bişey değil fakat dikkat etimmi anlaşılıyor.Banada zincir gibi geliyor ama bilemiyorum.

Ne sesmiş arkadaş ya, Uğur bu ses yüzünden beynimi yedi. :p Ben zincir sesinden başka ses duymuyorum. Özellikle dinlememe rağmen yine duymuyorum. Hayır bir de sesi duymama sebebim benim motorda olmaması değil. Uğur'un dediğine göre benim motorda da o ses varmış. Bence zincir sesine fazla takılıyorsunuz.
Armağan, senin motordaki zincirin yağsız ya da gevşek olmasından dolayı olabilir.

Herkese merhaba, haziran ayından beri motorsiklet kullanıyorum. İlk honda spacy scooter aldım, 3 hafta kadar önce scooterımı satamadan tanıdıktan 2007 model gv250 aldım. İşim gereği sürekli, çoğunlukla istanbul içi, bazen şehir dışı geziyorum. Özellikle sooterın keyfini aldıktan sonra istanbul trafiğinden iyice tiksindim. Üstümde takım elbise varmış, yağmur yağıyormuş hiç umursamadan motoruma biniyorum. Vitesli motora henüz alışma aşamasındayım hem o yüzden hemde bu aralar yağmur nedeniyle scooterımı tercih ediyorum. Ama vitesli motorun keyfi hele hele bide 29 beygirlik gv250 nin keyfi bambaşka ama frenlerine güvenemiyorum yani sanki scooterımın freni daha güvenliymiş gibi geliyor. Belkide henüz alışmadığımdandır. Tavsiyeleriniz varsa seve seve okumaya hazırım. Haftasonu falan gezi planı yaparsanız katılmak isterim.

Siteyi yeni keşfettim bu arada :)

Ne sesmiş arkadaş ya, Uğur bu ses yüzünden beynimi yedi. :p Ben zincir sesinden başka ses duymuyorum. Özellikle dinlememe rağmen yine duymuyorum. Hayır bir de sesi duymama sebebim benim motorda olmaması değil. Uğur'un dediğine göre benim motorda da o ses varmış. Bence zincir sesine fazla takılıyorsunuz.
Armağan, senin motordaki zincirin yağsız ya da gevşek olmasından dolayı olabilir.

kesinlikle zincirle alakalı değil, ondan eminim.. zincirim gayet sıkı ve yağlı :cat:

Armağandan ve mustafadan da aynı ses geliyorsamotorla ilgili sorun olmadığı kesinleşti :cherry: .. hep ben takıntılıydım diyordun Rıdvan, al buda sana birşey olsun :p:p
ben karbüratöre gaz açtığında gelen ses diye tahmin ediyordum ama sizinkiler (Armağanın motor) enjeksiyonlu..

Rıdvan; bir ara tekrardan kullanayım motorunu kesin karara varırım :cat: ama önce temizlemen lazım :queen::p
şu motoruna enduro havası vermekten vazgeç, cruiser arkadaş bu çamurda mı kullan diye aldın :queen::cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese merhaba, haziran ayından beri motorsiklet kullanıyorum. İlk honda spacy scooter aldım, 3 hafta kadar önce scooterımı satamadan tanıdıktan 2007 model gv250 aldım. İşim gereği sürekli, çoğunlukla istanbul içi, bazen şehir dışı geziyorum. Özellikle sooterın keyfini aldıktan sonra istanbul trafiğinden iyice tiksindim. Üstümde takım elbise varmış, yağmur yağıyormuş hiç umursamadan motoruma biniyorum. Vitesli motora henüz alışma aşamasındayım hem o yüzden hemde bu aralar yağmur nedeniyle scooterımı tercih ediyorum. Ama vitesli motorun keyfi hele hele bide 29 beygirlik gv250 nin keyfi bambaşka ama frenlerine güvenemiyorum yani sanki scooterımın freni daha güvenliymiş gibi geliyor. Belkide henüz alışmadığımdandır. Tavsiyeleriniz varsa seve seve okumaya hazırım. Haftasonu falan gezi planı yaparsanız katılmak isterim.

Siteyi yeni keşfettim bu arada :)

Hoşgeldin.
Trafikte sıkıntı çekmen viteslere henüz alışamadığın içindir. Tabii ki scooter daha pratik ama hiç "şu motor otomatik vites olsaydı" diye düşünmedim. Fren sorunu motora alışmadığın için oluşan tedirginlik kaynaklı değilse frenlerinde sorun var demektir. Çünkü frenlerden şikayet eden hiç duymadım ve ben gayet memnunum. Hafta sonu etkinlik olmaz sanıyorum çünkü yağmurlu görünüyor. Ama bugün hava çok güzeldi sıcaklık olarak. İş çıkışı eve gitmek yerine bir kaç yüz km gezmeyi düşündüm ama meteoroloji yağmur yağacak dediği için güvenip çıkamadım.

hep ben takıntılıydım diyordun Rıdvan, al buda sana birşey olsun :p:p

Takıntılısın kabul et. :p

şu motoruna enduro havası vermekten vazgeç, cruiser arkadaş bu çamurda mı kullan diye aldın :queen::cherry:

Fakirim, enduro alacak param yok, anca bunu alabildim, enduro gibi kullanıyorum. Yersen. :p :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar