Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapacağım demedin ama malzemeleri gösterdin ? eee yaparsın artık ölmezsinya..:cherry:

Ölürüm belki belli mi olur? :p
İş yerinde çok ince malzeme yok. Biraz kalın olduğunda da farın içine geçecek kısımmı kesmek için çoook uğraşmam gerekiyor. İnce malzeme alırlarsa aklımda zaten. :)

İş yerinde çok ince malzeme yok. Biraz kalın olduğunda da farın içine geçecek kısımmı kesmek için çoook uğraşmam gerekiyor. İnce malzeme alırlarsa aklımda zaten. :)

anladım, umarım kısa sürede yaparsın bize hediye edersin :p bende de sana ultra+ fiber bez veririm :queen: ayrıca motorunu da benimkinden daha da temiz yıkarım bak ona göre :p

motorumu satılıga cıkarmak zorunda kaldım :salut: :salut: :salut: :salut:

bu kaza olayı yüzünden babamla papaz olduk ..sussun die ilanı vedim siteye 6bin den babamı kafaya alıp..muhtemelen o fiyata alıcı cıkmaz. umarımda çıkmaz ama çıkarsada satmak zorundayım...araba alıcakmıs..canım cok sıkıldı...cefasını cektik sefasını süremeden gidior...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi zamandir logaritmadan tekne nagmeleri yukseliyor, bizede goz hakki dusmustur diye dusunuyorum artik? siradaki bulusma bogazda logaritmanin bizi seve seve, baaasim ustune nidalariyla davet edecegi teknede mi olacak yoksa? azzz sonraaaa, logaritmanin merakla beklenen cevabi...

bu kaza olayı yüzünden babamla papaz olduk ..sussun die ilanı vedim siteye 6bin den babamı kafaya alıp..muhtemelen o fiyata alıcı cıkmaz. umarımda çıkmaz ama çıkarsada satmak zorundayım...araba alıcakmıs..canım cok sıkıldı...cefasını cektik sefasını süremeden gidior...

ben alırım ama mayısta anca:)

Forumdan Uzaklaştırıldı

O fiyata satılacak olsa bile zaten yazdan önce satılmaz. O zamana kadar da babanla aranız düzelir, ilanı kaldırırsın. :)

bi zamandir logaritmadan tekne nagmeleri yukseliyor, bizede goz hakki dusmustur diye dusunuyorum artik? siradaki bulusma bogazda logaritmanin bizi seve seve, baaasim ustune nidalariyla davet edecegi teknede mi olacak yoksa? azzz sonraaaa, logaritmanin merakla beklenen cevabi...

:queen:

Motosikleti
Honda sh125
günaydın millet

ilker resim harika ayaz bebek oyuncak bibl gibi o ne güzellik öyle masallah

uğur tenkü :)
rıdvan naber merkez yedek parcada bizim bujilerden varmı ?
pompacı :p Selam bu havada teknede dötümüz donar :)
can durmak yok yola devam :)
armagan kaç km oldu rodaj bittimi :)

herkese hayırlı işler bol güneşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
rıdvan naber merkez yedek parcada bizim bujilerden varmı ?

Bilmiyorum ama olması muhtemel. Sorarken Gv250 bujisi olarak değil de NGK CR8E olarak sorarsan daha iyi olur. Mümkünse de başka marka alma.

Motosikleti
Honda sh125
bu model telefonumdada kaytlı NGK CR8E telefon acıp sorarım tenkü hafta sonu nabıyoz:) hava güzel olursa üşüyelim biraz :) armaganda zaman kolluyo zaten bi turlayamadık :)

Ne? Biri far kaşı mı dedi :p

Bu arada @Fonder, tekrar geçmiş olsun, boyundaki çatlak muhtemelen önemsiz bir şeydir. Boyun omurlarının yanlara ve arkaya doğru olan çıkıtıları var, bu tip kazalarda darbenin alındığı yere göre -sırt/boyun/bel- bu arkaya doğru olan çıkıntılar çatlayabiliyor ya da kırılabiliyor. Çok ciddi sıkıntı yaşatmaz ama. Yine de çok ciddi bir sıkıntının eşiğinden dönmüşsün diyebilirim, verilmiş sadakan varmış, hepimiz bu kadar şanslı olamayabiliriz. Tekrar geçmiş olsun..

@YÖRÜK, Ayaz çok tatlı görünüyor, açıkçası kıyafetine bayıldım.. Benim de dünyalar tatlısı yeğenim Hilal dünyaya geldi yılbaşından bir kaç gün önce. İlk defa amca oldum, inanılmaz güzel bir duygu. Baba olmak nasıl güzel bir şeydir kim bilir. Allah analı babalı ve varsa tabi "amcalı" büyütsün sizinkini de :p

Motosikleti
Honda sh125
15 yeğen le rekor bende heralde o yüzden bayram gelsin hiç istemiyom :p

@logaritma: teknenizi çok merak ettim doğrusu.Bende yelken eğitimi veriyorum,daha öncede yarışlara katılıyordum.Şimdi ise IRC sınıfı yat yarışlarına katılmayı düşünüyorum,yarışlar baya eğlenceli oluyor,koca koca adamlar nası koyduk falan diye gıtgır geçiyorlar arkada kalan teknelere:)
Bu arada hangi marinada tekneniz Kalamıştamı?

herkese iyi akşamlar..

Fotoğraf makinesinin saatinin doğru olduğunu varsayarak; gecenin o saatinde yeğenimin uyuyor olması gerekmiyor mu?
ah dostum saat doğru ama ayaz canı ne zaman isterse o zaman uyuyor :) uyku saatini maalesef belirleyemiyorsun,sen ona uymak zorunda kalıyorsun..bu da işin meşakatli tarafı..bazen 3 gibi uyanıyor öğlen 11 e kadar uyumuyor.hadi sende uyumadan dur bakalım :p
yok satmam neden satmam satsan para etmiyor 5 yıldır elimde kerata arkadaşlarla gidiyoruz oturmaya sohbete iyi oluyor aslına bakarsan parasınıda çıkarttı yani boğazda yemek yiyorsun sohbet ediyorsun çay kahve falan bedava para versem bunca yıl tekne parasına denk gelirdi herhalde. benimde kafamda ölmeden şu tekneyle bir akdenize kadar inmek inmişken bir kaç yunan adasına uğramak mikanos falan gitmek var.. tabi şimdilik hayal ama teknenin her şeyi uzun yola çıkmaya hazır benim tekne birde özel ingiliz yapımı 82 model tek direkli 8 metre kamarası enine 3.5 metreki çok geniş ve çok nadirdir bu genişlikde bu boya oranla kamara.. birde işin güzel yanı benim tekne vergiden muaf :) 5.99 a giriyor önceki sahibi nasıl yapmışsa yani vergide vermiyorum oda güzel.

alıcaksanız baş edebiliceğiniz bir tekne alın teknenin boyu büyüdükçe masraf çıtasıda çok artıyor su deposudur atık deposudur zerhilisidir kışlamasıdır masraf çıtası git gide artıyor.. ben 3 senedir hiç bir şey yapmıyorum valla ne zehirlisi ne kışlaması tekne limandan çıkmadığı için :) birde çok ilginç bir şey ama teknecilerin çoğuda motorcu :) benim teknenin yanında tolga abimiz var onun 14 metrelik motoryatı var adam harleyle geliyor marinaya :) o gelmeden motorun sesi geliyor :)

almayı düşünüyorum ama daha çok var.bana tek direkli,başaltı kamarası olsun bir de vasatta bir kamara olsun yeter.kıç altını da depo olarak kullanırım diye düşündüğüm zaman dediğiniz gibi vergi,masraf ve tekne fiyatı artıyor.cenoa sı elektro hidrolik olsun isterim,tek başına cenoa basmak ölüm oluyor tecrübelerle sabittir..yarışlarda önce ana yelkeni bas sonra cenoayı bas çok uğraştırırdı..ama öyle bişi ki deniz, kendimi bir motor üzerindeyken bir de teknede denizin ortasındayken huzurlu hissediyorum ben..o yüzden bahsettiğiniz yaklaşım doğru olabilir,teknesi olanların motorları da olması gayet doğal...bu arada bişi sorayım..ataköy'demi tekneniz yoksa kalamış'ta mı?senelik ne kadar kira masrafınız oluyor marinaya?

günaydın millet
ilker resim harika ayaz bebek oyuncak bibl gibi o ne güzellik öyle masallah
hasan abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..maşallah o kadar çok korkuyorum ki nazar değecek bişi olacak diye.okumadığım dua kalmıyor bazen :)

@YÖRÜK, Ayaz çok tatlı görünüyor, açıkçası kıyafetine bayıldım.. Benim de dünyalar tatlısı yeğenim Hilal dünyaya geldi yılbaşından bir kaç gün önce. İlk defa amca oldum, inanılmaz güzel bir duygu. Baba olmak nasıl güzel bir şeydir kim bilir. Allah analı babalı ve varsa tabi "amcalı" büyütsün sizinkini de :p

Dr.Aequitas, maalesef ayaz'ın ne amcası ne de teyzesi var..hala ve dayı ile yetinecek artık..dediğin gibi baba olmak bambaşka bişi..insan baktıkça bu benim parçam mı diyor,baktıkça bakası geliyor..allahım inşallah sizlere de nasip eder..

iyi akşamlar sanada ilker Abicim ;
Maşallah Ayaz yeğenimiz ne kadarda tatlı ve güzel çıkmış :cat: iyi bak yeğenimize :rendeer:
uğurcum çok teşekkür ederim..darısı senin başına ileride inşallah kardeşim..

@logaritma: teknenizi çok merak ettim doğrusu.Bende yelken eğitimi veriyorum,daha öncede yarışlara katılıyordum.Şimdi ise IRC sınıfı yat yarışlarına katılmayı düşünüyorum,yarışlar baya eğlenceli oluyor,koca koca adamlar nası koyduk falan diye gıtgır geçiyorlar arkada kalan teknelere:)
Bu arada hangi marinada tekneniz Kalamıştamı?

o yarışlara o kadar çok katıldım ki cihan.bizim tekne yarış-gezi sınıfındaydı.şimdi irc kaç oluyor yeni sistem de bilmiyorum.yeşil flama takardık.bizim teknemiz hala yaşıyor mu bilmiyorum ama eski ascott deyince o koca koca adamlar saygıyla eğilirdi teknenin önünde.zamanında çok galibiyetleri varmış.yurt dışı yarışlarında bile çok fazla birincilikleri varmış.ahşap ve direği normalden oldukça uzun,reytingi de baya yüksekti..yarışlarda birinci olmak için en yakın rakibimize ortalama 1-2 saat fark atmamız gerekirdi ama ben öyle tekne görmedim,10 derece açıyla bile orsaya girerdi tekne,imkansıza yakın bir rakam 10 derece..ahh ahh valla çok kötü içim depreşti...şuan çağırsalar koşa koşa gelirim..ben yatta cenoacıydım,aynı zamanda balon bastığımızda da rüzgar altını alırdım..o atmosfer o ortam o heyecan çok farklı çok güzel.

maşallah oğluma,Allahım bu minik noel babayı nazarlardan sakla diyor ve siz değerli amcalarının huzurlarına sunuyorum :)
Maşallah maşallah tatlılık abidesi amcaları yesin onu sağlıklı mutlu yıllar geçirsin hep :)
Rıdvan sen plastik kesecektin elin deymişken far kaşıda kesersin hatta ne bilim çok boş zamanın olur Ahmetin sis farı aparatı için boru eğersin hepimize :)
armagan kaç km oldu rodaj bittimi :)
hasan abim yok ne yazıkki 2 haftadır motoru çalıştırmadım bile öyle kuzu gibi yatıyor yazık havalar soğuk çıkamıyorum hafta sonuda hep yağmur çamur:(
Cuma, Cumartesi, Pazar yağmurlu görünüyor şimdilik.
ben böyle şansın... hehehe

Motosikleti
Honda sh125
Armağan arada sıkı giyin motoruna bin akün biterse caciga baglarsin :) ben öyle yapiyorum he ihtimale karşı kuru havalarda 15 - 20 km bin yeter

Gunaydin cümleten uğur migros kampanya falan olursa ps3 satılırsa ayır bana haber ver :) teknosadan alamadık koskoca cevahir teknosaya 1 ps3 vermisler kampanya varken onuda bnden önceki herif aldi 550 Ye kadar yolu var ::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar