Daha önce far kaşı yapacam diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Böyle bir şey söylemeyi de düşünmüyorum.![]()
yapacağım demedin ama malzemeleri gösterdin ? eee yaparsın artık ölmezsinya..:cherry:
Daha önce far kaşı yapacam diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Böyle bir şey söylemeyi de düşünmüyorum.![]()
yapacağım demedin ama malzemeleri gösterdin ? eee yaparsın artık ölmezsinya..:cherry:
Ölürüm belki belli mi olur?
İş yerinde çok ince malzeme yok. Biraz kalın olduğunda da farın içine geçecek kısımmı kesmek için çoook uğraşmam gerekiyor. İnce malzeme alırlarsa aklımda zaten.![]()
motorumu satılıga cıkarmak zorunda kaldım :salut: :salut: :salut: :salut:
bu kaza olayı yüzünden babamla papaz olduk ..sussun die ilanı vedim siteye 6bin den babamı kafaya alıp..muhtemelen o fiyata alıcı cıkmaz. umarımda çıkmaz ama çıkarsada satmak zorundayım...araba alıcakmıs..canım cok sıkıldı...cefasını cektik sefasını süremeden gidior...
motorumu satılıga cıkarmak zorunda kaldım :salut: :salut: :salut: :salut:
bu kaza olayı yüzünden babamla papaz olduk ..sussun die ilanı vedim siteye 6bin den babamı kafaya alıp..muhtemelen o fiyata alıcı cıkmaz. umarımda çıkmaz ama çıkarsada satmak zorundayım...araba alıcakmıs..canım cok sıkıldı...cefasını cektik sefasını süremeden gidior...
bi zamandir logaritmadan tekne nagmeleri yukseliyor, bizede goz hakki dusmustur diye dusunuyorum artik? siradaki bulusma bogazda logaritmanin bizi seve seve, baaasim ustune nidalariyla davet edecegi teknede mi olacak yoksa? azzz sonraaaa, logaritmanin merakla beklenen cevabi...
rıdvan naber merkez yedek parcada bizim bujilerden varmı ?
hafta sonu nabıyozhava güzel olursa üşüyelim biraz
armaganda zaman kolluyo zaten bi turlayamadık
![]()
Cuma, Cumartesi, Pazar yağmurlu görünüyor şimdilik.
:flower::flower::thumleft::thumleft:
çoooooooooook üzüldüm be :queen:
ah dostum saat doğru ama ayaz canı ne zaman isterse o zaman uyuyorFotoğraf makinesinin saatinin doğru olduğunu varsayarak; gecenin o saatinde yeğenimin uyuyor olması gerekmiyor mu?
yok satmam neden satmam satsan para etmiyor 5 yıldır elimde kerata arkadaşlarla gidiyoruz oturmaya sohbete iyi oluyor aslına bakarsan parasınıda çıkarttı yani boğazda yemek yiyorsun sohbet ediyorsun çay kahve falan bedava para versem bunca yıl tekne parasına denk gelirdi herhalde. benimde kafamda ölmeden şu tekneyle bir akdenize kadar inmek inmişken bir kaç yunan adasına uğramak mikanos falan gitmek var.. tabi şimdilik hayal ama teknenin her şeyi uzun yola çıkmaya hazır benim tekne birde özel ingiliz yapımı 82 model tek direkli 8 metre kamarası enine 3.5 metreki çok geniş ve çok nadirdir bu genişlikde bu boya oranla kamara.. birde işin güzel yanı benim tekne vergiden muaf5.99 a giriyor önceki sahibi nasıl yapmışsa yani vergide vermiyorum oda güzel.
alıcaksanız baş edebiliceğiniz bir tekne alın teknenin boyu büyüdükçe masraf çıtasıda çok artıyor su deposudur atık deposudur zerhilisidir kışlamasıdır masraf çıtası git gide artıyor.. ben 3 senedir hiç bir şey yapmıyorum valla ne zehirlisi ne kışlaması tekne limandan çıkmadığı içinbirde çok ilginç bir şey ama teknecilerin çoğuda motorcu
benim teknenin yanında tolga abimiz var onun 14 metrelik motoryatı var adam harleyle geliyor marinaya
o gelmeden motorun sesi geliyor
![]()
hasan abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..maşallah o kadar çok korkuyorum ki nazar değecek bişi olacak diye.okumadığım dua kalmıyor bazengünaydın millet
ilker resim harika ayaz bebek oyuncak bibl gibi o ne güzellik öyle masallah
@YÖRÜK, Ayaz çok tatlı görünüyor, açıkçası kıyafetine bayıldım.. Benim de dünyalar tatlısı yeğenim Hilal dünyaya geldi yılbaşından bir kaç gün önce. İlk defa amca oldum, inanılmaz güzel bir duygu. Baba olmak nasıl güzel bir şeydir kim bilir. Allah analı babalı ve varsa tabi "amcalı" büyütsün sizinkini de![]()
uğurcum çok teşekkür ederim..darısı senin başına ileride inşallah kardeşim..iyi akşamlar sanada ilker Abicim ;
Maşallah Ayaz yeğenimiz ne kadarda tatlı ve güzel çıkmış :cat: iyi bak yeğenimize :rendeer:
@logaritma: teknenizi çok merak ettim doğrusu.Bende yelken eğitimi veriyorum,daha öncede yarışlara katılıyordum.Şimdi ise IRC sınıfı yat yarışlarına katılmayı düşünüyorum,yarışlar baya eğlenceli oluyor,koca koca adamlar nası koyduk falan diye gıtgır geçiyorlar arkada kalan teknelere
Bu arada hangi marinada tekneniz Kalamıştamı?
Maşallah maşallah tatlılık abidesi amcaları yesin onu sağlıklı mutlu yıllar geçirsin hepmaşallah oğluma,Allahım bu minik noel babayı nazarlardan sakla diyor ve siz değerli amcalarının huzurlarına sunuyorum![]()
Rıdvan sen plastik kesecektin elin deymişken far kaşıda kesersin hatta ne bilim çok boş zamanın olur Ahmetin sis farı aparatı için boru eğersin hepimizeÖlürüm belki belli mi olur?
İş yerinde çok ince malzeme yok. Biraz kalın olduğunda da farın içine geçecek kısımmı kesmek için çoook uğraşmam gerekiyor. İnce malzeme alırlarsa aklımda zaten.![]()
hasan abim yok ne yazıkki 2 haftadır motoru çalıştırmadım bile öyle kuzu gibi yatıyor yazık havalar soğuk çıkamıyorum hafta sonuda hep yağmur çamurarmagan kaç km oldu rodaj bittimi![]()
ben böyle şansın... heheheCuma, Cumartesi, Pazar yağmurlu görünüyor şimdilik.