Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla metrobüs bence motorsikletden daha tehlikeli bir sürü akraba ve ter kokusundan ve yakın temastan hastalıktan gdeceiğim :) kaza da oluyor düz yolda :)

Bu arada ingilzice fenomeni oldum Armagan 3 kere aradı :) Come easy anlamamış baştan gülmekte konnusmıyordu bende konustum telefonun sonunda come easy dedim kırıldı gülmekten bu cuma toplantımızın ana teması come easy dir :)

evet bu deyişi artık kullanalım...bu haftanında katılamasam da toplantı teması come easy olsun harbiden.. :p e o zaman herkese şimdiden come easy :flower::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet'e ulaşım;

Öncelikle hedef Eston Reşitpaşa evleri
Şu Google Maps'de Avcılar kavşağından itibaren ulaşım haritası;

http://g.co/maps/2wjee

Bunlar da harita tarifleri

Telefonum herkeste var sanıyorum. Yoksa da mesaj atın göndereyim. Yolunu kaybeden, canı sıkılan arayabilir :mrgreen:

Cuma akşamı bana iş kitlemezlerse Torium ya da Avcılar kavşağında buluş öyle de gidebiliriz. Bazen bütün hafta yatıp, son gün görselleri gönderen firmalar yüzünden Cuma akşamları çalışabiliyorum. :pr:

captain armağan bir denizci olarak ben de seni destekliyorum merak etme dostum :wiinkk:

Hocam ben seni bahriyeli bilmiyordum, çok mutlu oldum öğrendiğime. Aklıma da gelmişti Yıldızlardamıdır diye acaba:cat:

Mesut; geçmiş olsun şimdiden sorunsuzca ameliyatıda atlatırsın biran önce umarım

Furkan; Sanda önce hayırtlı olsun ve Geçmiş olsun ilk ve son olur umarım.

Hocam ben seni bahriyeli bilmiyordum, çok mutlu oldum öğrendiğime. Aklıma da gelmişti Yıldızlardamıdır diye acaba:cat:

Mesut; geçmiş olsun şimdiden sorunsuzca ameliyatıda atlatırsın biran önce umarım

Furkan; Sanda önce hayırtlı olsun ve Geçmiş olsun ilk ve son olur umarım.

saolasın wallaby

Bu arada ingilzice fenomeni oldum Armagan 3 kere aradı :) Come easy anlamamış baştan gülmekte konnusmıyordu bende konustum telefonun sonunda come easy dedim kırıldı gülmekten bu cuma toplantımızın ana teması come easy dir :)

sabahleyin kesin cevap vermiş olurlar yeni attığımız maile, işler hafifleyince ararım durumu konuşuruz bakalım ne demişler. Merak ettim:cherry:

Telefonum herkeste var sanıyorum. Yoksa da mesaj atın göndereyim. Yolunu kaybeden, canı sıkılan arayabilir :mrgreen:

Cuma akşamı bana iş kitlemezlerse Torium ya da Avcılar kavşağında buluş öyle de gidebiliriz. Bazen bütün hafta yatıp, son gün görselleri gönderen firmalar yüzünden Cuma akşamları çalışabiliyorum. :pr:

Olmadı ben ekibi avcılarda toplar, dolum tesisleri yolunda beklersin bizi rıdvan..zaten olurda avcılarda toplanırsak, ambarlı yolundan geliriz..sizi o metrobüsten dolayı oluşan trafiğe sokmam :wiinkk:

şaka bir yana belirli bir liste (katılacaklar ) hazırlayalımda ona göre hazırlık yapılsın..

Ahmet şimdiden sana come easy baby :thumleft:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda sh125
günaydın arkadaşlarrr

Fonder yeni motorun hayırlı ugurlu olsun kasasız belasız güle güle kullan

herkese mutlu bir gün diliyorum

come easy :queen: ortama ayak uyrumak gerek :thumleft:

tesekkurler Armagan, cumartesi olucam ameliyati, uzun bi sure pistlerden uzak kalicam galiba, futbol hayatima da ara vericem baya =)

fonder, hayirli olsun, gule gule kullan.

herkese isinde gucunde come easy.

Motosikleti
Honda sh125
arkadaşlar bu yakısıklı güzel makinaya hangi yagı koyuyorsunuz castrol t 10 40 nasıldır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Henüz Ekim'in ortasında olmamıza rağmen ölçülen hava sıcaklığı: 5 derece, hissedilen sıcaklık: 1 derece, motosiklet üzerinde 100 km/s hızla giderken hissedilen sıcaklık: tespit edilemeyecek kadar soğuk :p
Her zaman fazla sıcaklatıyor dediğim eldivenlerle bugün ellerim üşüdü, ama 80-100 km rüzgar etkisiyle hissedilen sıcaklığın ortalama 10 derece düştüğü ve hava sıcaklığını da 5 derece olduğunu düşünürsek bu sabah -5 derece gibi bir soğuğa maruz kaldım. Tabi bir de Beylikdüzü gibi kışın 1 ay önce geldiği bir yere gidince kötü oldu.

Kısaca hava çok soğuk :mrgreen:

arkadaşlar bu yakısıklı güzel makinaya hangi yagı koyuyorsunuz castrol t 10 40 nasıldır

Ben en son Castrol'le değiştirdim ama piyasada bilinen herhangi bir markanın 4T 10w40 yağının çok da fark etmeyeceğini düşünüyorum.

Can Koreli amcalardan bir haber var mı maillerde?

Yok valla mail gelmedi :) Come easy e gülmekten kendilerine gelememişler.

Uçak biletini almış, Cuma günü suşi yemeye geliyorlarmış. :mrgreen:

evet justin lee cepten aradı s.a. hayırlı işler dedi :) a.s. come easy dedim hemen tanıdı can sen misin adamım dedi :) dedim gel suşi yiyek sana olmadı çiğ köfte nasıl istersen tema çiğ dedim :) com easy dedi kapadı ucağa yetişecekmiş :):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tayyeapppppieeee, adina bakip yumusamayin cok sert bi mizaci var. adamim benim. mucks.

Bir sey olmaz olursada sıkıntı yok

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Bu arada motoru almaya gidiyorum :) Bitmiş parçada kuralkandan gelmedi baska bir servisten aldık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar