sabahçıyım.. 08,00 ..
hadi ya..karsılamıcaz ozaman neyse artık
sabahçıyım.. 08,00 ..
Valla metrobüs bence motorsikletden daha tehlikeli bir sürü akraba ve ter kokusundan ve yakın temastan hastalıktan gdeceiğimkaza da oluyor düz yolda
![]()
Bu arada ingilzice fenomeni oldum Armagan 3 kere aradıCome easy anlamamış baştan gülmekte konnusmıyordu bende konustum telefonun sonunda come easy dedim kırıldı gülmekten bu cuma toplantımızın ana teması come easy dir
![]()

captain armağan bir denizci olarak ben de seni destekliyorum merak etme dostum :wiinkk:
Hocam ben seni bahriyeli bilmiyordum, çok mutlu oldum öğrendiğime. Aklıma da gelmişti Yıldızlardamıdır diye acaba:cat:
Mesut; geçmiş olsun şimdiden sorunsuzca ameliyatıda atlatırsın biran önce umarım
Furkan; Sanda önce hayırtlı olsun ve Geçmiş olsun ilk ve son olur umarım.
Bu arada ingilzice fenomeni oldum Armagan 3 kere aradıCome easy anlamamış baştan gülmekte konnusmıyordu bende konustum telefonun sonunda come easy dedim kırıldı gülmekten bu cuma toplantımızın ana teması come easy dir
![]()
Telefonum herkeste var sanıyorum. Yoksa da mesaj atın göndereyim. Yolunu kaybeden, canı sıkılan arayabilir :mrgreen:
Cuma akşamı bana iş kitlemezlerse Torium ya da Avcılar kavşağında buluş öyle de gidebiliriz. Bazen bütün hafta yatıp, son gün görselleri gönderen firmalar yüzünden Cuma akşamları çalışabiliyorum.r:
Mesut; geçmiş olsun şimdiden sorunsuzca ameliyatıda atlatırsın biran önce umarım
tesekkurler Armagan, cumartesi olucam ameliyati, uzun bi sure pistlerden uzak kalicam galiba, futbol hayatima da ara vericem baya =)
fonder, hayirli olsun, gule gule kullan.
herkese isinde gucunde come easy.
arkadaşlar bu yakısıklı güzel makinaya hangi yagı koyuyorsunuz castrol t 10 40 nasıldır
arkadaşlar bu yakısıklı güzel makinaya hangi yagı koyuyorsunuz castrol t 10 40 nasıldır
Ben shell kullanıyorum uzerinde motorsiklet resmi olan yağ 4t yazıyor 10-40 tabikide![]()
Can Koreli amcalardan bir haber var mı maillerde?
Can Koreli amcalardan bir haber var mı maillerde?
Uçak biletini almış, Cuma günü suşi yemeye geliyorlarmış. :mrgreen:
Can sevdiklerinle vedalaş gidiyoruz: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19016067.asp