boş durmayalım bari bana gelin de modifikasyon kasalım motorlara ;oD kırmızı led kap gel uğur, rıdvan sende kop gel ekip şefi lazım ;oP
konuş bakalım gelirse kap gel rıdvanı da, patladım evde sıkıntıdan lakin ;oS
rıdvan nerelerde ? olmadı arayımda gelip takılalım...rıdvanın motoru falan yıkarız![]()
rıdvan valla takip ettiğim kadarıyla arkadaşların senin motorun banyo olayını kutlamaları,ıslatmaları lazım.yani seni bir yere götürüp yedirip içirmeleri lazım bencebilmiyorum artık
![]()
Gv250 ahalisi; bugün motorumu 2 saat (gerçek anlamda 2 saat) uğraşarak çok detaylı bir şekilde yıkayıp temizledim. Depoda kendi yansıması görmek, jantların ışıl ışıl parlaması paha biçilemez.Nikelajlardan bahsetmiyorum bile. Aslında benim bu motor yıkama olayını kutlamak lazım, ne de olsa doğum günü gibi bir şey. Senede bir kere falan oluyor. :queen:
Ama bu 2 saatlik uğraşım, çok yüksek ihtimalle yarın akşama heba olacak. Akşama kadar motorum toz ile kaplanacak.ale:
Bu arada şu hiç sevmediğim microfiber bezler motoru kuruladıktan sonra oluşan hafif su izlerini alıp parlatmak konusunda çok başarılıymış.
Sagol yörük abi inşallah iyileşir hemeniyi akşamlar arkadaşlar..
can geçmiş olsun arkadaşım.umarım yenge hanım tez zamanda iyileşir..
rıdvan valla takip ettiğim kadarıyla arkadaşların senin motorun banyo olayını kutlamaları,ıslatmaları lazım.yani seni bir yere götürüp yedirip içirmeleri lazım bencebilmiyorum artık
diğer tüm arkadaşlara sevgiler saygılar..
bu hafta geleneksel persembe bulusmasi var mi? varsa nerde olacak? onumuzdeki hafta istanbulda degilim ben, hafta sonu icin plan varsa katilamayacagim.
persembe bulusursak henuz eski kirliligine donmeden ridvan'in motorunun temizlenmesini de kutlarizgerci gec kalmis da olabiliriz bunun icin
bu arada benim sag sinyalde sorun var, sinyal verince on sinyal yanmiyor hic, arka sinyal de surekli yaniyor duz bir sekilde. bana basit bir sorun gibi geldi, servise gitmeden halledilebilir mi acaba, fikri olan var mi?
sagolun arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin.
sabah doktora gittim, dizim sisti biraz, hafif bir odem olusmus.
maalesef, cok uzulerek bulusmaya gelemeyecegim. ama insallah bundan sonraki bulusmalar da boyle kalabalik olur da daha guzel gecer.
bir de sahibinden.com'da satilan on cam'dan almistim, dun geldi, taktim. cok kucukmus, nerdeyse hic bir ise yaramiyor.
size simdiden iyi bulusmalar, eglenin bol bol, fotograf da cekin burdan bakip kiskanalim biz de
---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ----------
bir de bu aralar kask almayi dusunuyorum, full face. denk geldiginiz guzel, saglam, kampanyali falan biseyler olursa haber edin. 200tl civari bisey almayi dusunuyorum, alacagim kask iyi bisey olursa biraz daha yukari cikabilirim.
Sahibinden.com daki ön camı al iyidir ben aldım fena değil dedim ama anlaşılan sen pek hoşlanmadın. Senide yanlış yönlendirmiş gibi oldum ama bence hiçte işe yaramıyor değil. Elden çıkarmayı düşünürsen buralardaki gv250 ci arkadaşlara sorabilirim senin için.
selam murat,
yok ya yanlis yonlendirme falan degil, ben beklentimi bos yere cok yukselttim galiba![]()
aldigim gun takinca bi hayal kirikligina ugramistim, ama goren bikac arkadas fena olmamis deyince simdi bana da biraz guzel gelmeye basladi![]()
Selam arkadaşlar forumu takip etmeye devam ediyorum dikkatle şimdilik GV250 alma hayallerimi bir kaç ay erteleyeceğim dizimden ameliyat olacağım için fakat yakın takibe devam..
Bu arada ehliyet işini aradan çıkarayım dedim bugün Bursa Görükle de evime yakın bir sürücü kursuna gittim 600 lira masraf çıkardılar350 i sürücü kursuna gerisi harç vs..
B ehliyetim olduğu halde fazla değil mi yakınlarda alan varsa ehliyetini fikir verirseniz sevinirim.
yeri değil biliyorum ama uzun süredir takip edince evim gibi oldu bu sayfalar teşekkürler..