Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet kılıbık olmak bu :mrgreen:

Neyse Can bugün fazla uğraştık seninle. :) Takılacak konu bulmuşken kaçırmayayım dedim :) Tabii ki evde bırakıp gelme. Ama gelebilirsen(iz) bekleriz. Neredeyse 1 aydır görüşmüyoruz. (Abarttım, 15 gün falan :p)
Valla gün gelir devran doner :)) bizde buluruz uğraşacak bir sey :)) valla büyük ihtimal geliyoruz eğer omur avm burger da bulacaksanız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla gün gelir devran doner :)) bizde buluruz uğraşacak bir sey :)) valla büyük ihtimal geliyoruz eğer omur avm burger da bulacaksanız

Zaten klasik buluşma noktası orası. Olmasa bile değiştiririz, hasta ziyareti sayılır :)

Bu arada Ahmet nerede, 28 saattir kayıp. :p

selam beyler nabersiniz :cherry: bir gün pc ye giremedik ne muhabbetler kaçırmışız be :queen: kılıbıklıktan tut korkmaya kadar herşey geçmiş heheheh :mrgreen:

can; olayı fazla abartmaya gerek yok.. bi yengen vizesi al yeter :flower:
mesut ;yürü be sende bizdensin :thumleft:
rıdvan; ortalığı kızıştırmakta üstüne yok hee :p:p
ahmet ; o zaten relax adam ona sormaya gerek kalmadan vereceği cevap belli: kılıbık mı o da ne be der geçirtirir :queen:

selam beyler nabersiniz :cherry: bir gün pc ye giremedik ne muhabbetler kaçırmışız be :queen: kılıbıklıktan tut korkmaya kadar herşey geçmiş heheheh :mrgreen:

can; olayı fazla abartmaya gerek yok.. bi yengen vizesi al yeter :flower:
mesut ;yürü be sende bizdensin :thumleft:
rıdvan; ortalığı kızıştırmakta üstüne yok hee :p:p
ahmet ; o zaten relax adam ona sormaya gerek kalmadan vereceği cevap belli: kılıbık mı o da ne be der geçirtirir :queen:
abartığım yok vizeyede gerek yok da... hastayı bırakıp gelmeyi de kılıbıklık yaptık ama işte anlayış meselesi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaç saattir tutuyorum kendimi bilmiyorum (rıdvan kesin bilir) ama içimdeki hayvanla tanışmanıza az kaldı galiba ;oD yaşasın maçoluk ;oD:pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abartığım yok vizeyede gerek yok da... hastayı bırakıp gelmeyi de kılıbıklık yaptık ama işte anlayış meselesi :)

Can yazdıklarımı ciddiye almıyorsun dimi? Yanlış anlaşılmasın :)

kaç saattir tutuyorum kendimi bilmiyorum (rıdvan kesin bilir) ama içimdeki hayvanla tanışmanıza az kaldı galiba ;oD yaşasın maçoluk ;oD:pl:

:queen:

Bence bu konuyu kapatalım yeter bu kadar. Ahmet'in içindeki psikopat her an dışarı çıkabilir. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.michelin.co.uk/motorcycles/michelin-city-grip#tab-tyres-sizes
rıdvan şu michelin'in city grip serisi bizim motorlara olur mu? fiyatları çok uygun chopper serisi lastiklerine göre ve ölçüler de rakamsal olarak uyuyo, tipi de chopper lastiklerinden güzel, ama skooter serisiymiş bu? aydınlat bizi ;oD
bende şuan 120/70/16 ön ve 140/70/15 arka takılı... (orjinalden 2cm daha dar bi lastik olduğundan şuan kullandığım lastik, büyük ihtimalle km hesaplarım hep yanlış ;oD)

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.michelin.co.uk/motorcycles/michelin-city-grip#tab-tyres-sizes
rıdvan şu michelin'in city grip serisi bizim motorlara olur mu? fiyatları çok uygun chopper serisi lastiklerine göre ve ölçüler de rakamsal olarak uyuyo, tipi de chopper lastiklerinden güzel, ama skooter serisiymiş bu? aydınlat bizi ;oD
bende şuan 120/70/16 ön ve 140/70/15 arka takılı... (orjinalden 2cm daha dar bi lastik olduğundan şuan kullandığım lastik, büyük ihtimalle km hesaplarım hep yanlış ;oD)

Evet oluyor. Zaten michelin alanlar ve alacak olanlar o lastiği kullanıyor.

Lastik hesabı da yaptım. Senin ön lastiğinin dış çevre ölçüsü 175,77 cm. Yani olması gerekenden 14,1 cm daha dar. Tekerleğin her bir turunda orjinal lastiğe oranla 14,1 cm daha az mesafe gitmiş oluyorsun. Bu da demek oluyor ki %7,426'lık bir fark var. Yani kadranın 100 gösterirken 107 km/s hız yapıyorsun demek. Ama sadece hızı değil mesafeyi de etkiliyor tabii ki. Mesafe olarak da yaptığın her 1000 km için 75 km ekleyebilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohh yeah ;oD şimdi herşey belirginleşmeye başladı (6bin devirde niye 80le gidiyorum demekki bundan meğer o 80 deilmiş 85-86 imiş) ılgazdan dönerken de kilometreler tutmuyodu tabelalarla benim motorda... bukadar ayrıntılı hesap yapacağını tahmin ediyordum benim sayko arkadaşım ;oD çok işimize yaramasa emin ol tutar kolundan seni bi kafa doktoruna götürürdük ama böylesi daha yararlı dünya için... :queen:

selam beyler..
bauhouse ye gittim bugun..
castrol zincir yağı (27,8 tl)
çbs nin cilası (14,90 tl):http://www.hepsiburada.com/Liste/cb...ductId=otm095601&categoryId=20035736#Yorumlar

ile jant temizleme spreyi 2 li paket (10,90 tl )aldım..

gelirkende sanayiden gaz yağı aldım ve az önce zincirimi temizledim..kurumasını bekliyorum..

rıdvaaaan nerelerdesin ya..gelirken sana uğrayım dedim ama malum telefona bakamadın yoğundun sanırım..

bu arada ahmet seni arıcaktım oralarda isen görüşürüz diye ama eve gelince aklıma geldi :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yuh ;oD sabahtan beri evdeyim, çağırsan ben gelirdim oraya peh...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ii ciladan vs'den kullandırırsın artık gönlümü almak için :thumleft:

Beylikdüzü tarafındaysanız beni de çağırabilirsiniz :)

Geçen cuma nereye gidiyordun sen Ahmet?

ii ciladan vs'den kullandırırsın artık gönlümü almak için :thumleft:

ayıpsın kanka lafı olmaz.. :wiinkk:

he bu arada perşembe günkü buluşmamız için tekrardan liste yapak bari :mrgreen: artık üstelemek yok, gelmeyen çok şey kaçırır :bounce:

1-rıdvan
2-uğur
3-ahmet
4-
5-
6-

Can'ın durumundan dolayı belki buluşma yerimiz değişik olurmu ? olmadı oradan geçeriz hep beraber Can'ın yanına..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
avcılar buluşması vardı necati oraya geçtim... can geliyorsa beni de yazın listeye ;oD gelmiyosa gelmem bende...

avcılar buluşması vardı necati oraya geçtim... can geliyorsa beni de yazın listeye ;oD gelmiyosa gelmem bende...

Hmm baksen :queen:

neyse şaka bir yana da ben ve rıdvan'dan başka katılım olmazsa bende gelmem..Çağırırım rıdvanı bizim buraya zaten yolu üstünde ineriz onla sahile :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bukadar ayrıntılı hesap yapacağını tahmin ediyordum benim sayko arkadaşım ;oD çok işimize yaramasa emin ol tutar kolundan seni bi kafa doktoruna götürürdük ama böylesi daha yararlı dünya için... :queen:

Kabul ediyorum, normal değilim :p

rıdvaaaan nerelerdesin ya..gelirken sana uğrayım dedim ama malum telefona bakamadın yoğundun sanırım..

Yoğun değildim, ben şirket içinde gezinirken telefonum masum masum masanın üzerinde duruyordu. Aradığını fark edeli çok olmadı. :)

Beylikdüzü tarafındaysanız beni de çağırabilirsiniz :)

Geçen cuma nereye gidiyordun sen Ahmet?

Beylikdüzü değil ama yarınki buluşmaya bekleriz.

Can'ın durumundan dolayı belki buluşma yerimiz değişik olurmu ? olmadı oradan geçeriz hep beraber Can'ın yanına..

Buluşma yeri daha eskiden olduğu gibi Ömür Plaza (AVM) Burger King. Saat 19.00

Hazır kilometreden laf açılmışken bizim motorlar yani orjinal lastikleri ile Km. doğru gösteriyormu bilgisi olan var mı? Geçen abimin skutırıyla beraber giderken ben iyi abi 110 vurdun bu sefer dediğimde yok 100'e zor geldim dedi.Sonra denemek için navigasyonu taktım sabit 100 ile giderken navigasyon 88-89 falan gösteriyordu acaba fazla mı gösteriyor bizim motorlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar