ayıpsın kanka lafı olmaz.. :wiinkk:
he bu arada perşembe günkü buluşmamız için tekrardan liste yapak bari :mrgreen: artık üstelemek yok, gelmeyen çok şey kaçırır :bounce:
1-rıdvan
2-uğur
3-ahmet
4-can
5-
6-
Can'ın durumundan dolayı belki buluşma yerimiz değişik olurmu ? olmadı oradan geçeriz hep beraber Can'ın yanına..
Sonra denemek için navigasyonu taktım sabit 100 ile giderken navigasyon 88-89 falan gösteriyordu acaba fazla mı gösteriyor bizim motorlar?
Eve Ahali son havalar guzeken klasik perşembe toplanması Omur Avm 19:00 da ben 19:30 geleceiğim ahmet erknden ordan olur :queen:
şimdiden hayırlı olsun bu altdaki ilan burada meşhur yörük abinin adana yalnız motor.selamünaleyküm
aranızda ya da çevrenizde gv250 satan varsa talibim arkadaşlar
çok vaktim olmadığından piyasadan motor takip edemiyorum
yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba arkadaşlar.
Forum sayfanızı okuyarak karar verdiğim Hyosung'umu almış bulunuyorum. 34 yaşındayım 11 yaşında ilk motorsiklete bindim. 24 yaşında ehliyetimi aldım. 34'ünde motoru
Ancak her ne kadar ilgili olsamda teknik anlamda pek bilgili sayılmam. 3 gündür motora ısınıyorum. Gerçekten keyifli bir motor. Tabi ikinci el olarak aldığım için biraz ilgiye ihtiyacı var. İşten fırsat buldukça ilgilenmeye çalışacağım. Bu konuda destek alabileceğim ve keyfimi paylaşabileceğim güzel bir guruba dahil olduğumu düşünüyorum.
Görüşmek dileğiyle.
Teşekkür ederim. Evet İstanbul'dayım. Anadolu yakasında. Forumu tamamen okumaya çalışıyorum. 520 sayfa oldukça iyi![]()
Aslında bir fikir olarak burada paylaşılmış olan ve paylaşılacak bilgileri bir format altında toplamak güzel olurdu.![]()
Benim motorda satılık hâla, niye benim reklamımı da yapmıyorsun can? kopmak mı istemiyorsun benden ;oP servis minübüsüyle gelsem iyi olmaz mı ömüre perşembeleri ;oDD doluşur gideriz 14+1 minübüsle istediğimiz yere ;oDD
Merhaba arkadaşlar.
Forum sayfanızı okuyarak karar verdiğim Hyosung'umu almış bulunuyorum. 34 yaşındayım 11 yaşında ilk motorsiklete bindim. 24 yaşında ehliyetimi aldım. 34'ünde motoru
Ancak her ne kadar ilgili olsamda teknik anlamda pek bilgili sayılmam. 3 gündür motora ısınıyorum. Gerçekten keyifli bir motor. Tabi ikinci el olarak aldığım için biraz ilgiye ihtiyacı var. İşten fırsat buldukça ilgilenmeye çalışacağım. Bu konuda destek alabileceğim ve keyfimi paylaşabileceğim güzel bir guruba dahil olduğumu düşünüyorum.
Görüşmek dileğiyle.
Arkdaşlar dün akşam aküm iflas etti sarj ediyor ama sarj tutmuyor, bende yeni akü aldım mecburen (VLM 12v-12a YT14B-4) fiyat 140 tl işcilik 10 tl akşam akşam süper oldu :wiinkk:
geçmiş olsun Can :queen: ee sen buluşmalara katılamadığın içinde motorda senden soğumuş galiba ki patlak vermiş![]()
Akşam mesut gelmeyecek galiba ses yok :thumright
gelmeye calisacagim. haftaya izinde olacagim icin bu hafta isleri dayadikca dayadilar, onlari yetistirmeye calisiyorum.
biraz gecikmeli de olsa gelirim. siz kaca kadar orda olursunuz?
2008lerin bi kısmı diye biliyorum ama 2009 ve üstü enjeksiyonluustatlar tekrardan selamlar ... simdi kisa bir suredir takip ediyorum bu kismi ve kararliyim ehliyet hallolur olmaz almaya yanliz arastirirken kafama takilan bi soru var
bu motorlarin hangi modelinden sonra enjeksionlu oldu onu kavrayamadim ... yani 2006 dan oncesi ole yada 2007 den oncesi mi oyle bir sey mi yoksa daha farkli mi bi anlatirsaniz bende bakarken ona dikkat edeyim istiyorum ... bu arada yoruk abinin motoru bana kalmaz ama olaki denk gelirse kesinlikle talip olacagimdir... saygilarimla...