Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boş durmayalım bari bana gelin de modifikasyon kasalım motorlara ;oD kırmızı led kap gel uğur, rıdvan sende kop gel ekip şefi lazım ;oP

Forumdan Uzaklaştırıldı
konuş bakalım gelirse kap gel rıdvanı da, patladım evde sıkıntıdan lakin ;oS

Forumdan Uzaklaştırıldı
rıdvan nerelerde ? olmadı arayımda gelip takılalım...rıdvanın motoru falan yıkarız :p

Uyandım.
Benim motoru şimdi yıkamaya başlarsak bugün bitmez, dün başlamak lazımdı. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gv250 ahalisi; bugün motorumu 2 saat (gerçek anlamda 2 saat) uğraşarak çok detaylı bir şekilde yıkayıp temizledim. Depoda kendi yansıması görmek, jantların ışıl ışıl parlaması paha biçilemez. :p Nikelajlardan bahsetmiyorum bile. Aslında benim bu motor yıkama olayını kutlamak lazım, ne de olsa doğum günü gibi bir şey. Senede bir kere falan oluyor. :queen:

Ama bu 2 saatlik uğraşım, çok yüksek ihtimalle yarın akşama heba olacak. Akşama kadar motorum toz ile kaplanacak. :pale:
Bu arada şu hiç sevmediğim microfiber bezler motoru kuruladıktan sonra oluşan hafif su izlerini alıp parlatmak konusunda çok başarılıymış.

iyi akşamlar arkadaşlar..
can geçmiş olsun arkadaşım.umarım yenge hanım tez zamanda iyileşir..

rıdvan valla takip ettiğim kadarıyla arkadaşların senin motorun banyo olayını kutlamaları,ıslatmaları lazım.yani seni bir yere götürüp yedirip içirmeleri lazım bence :p bilmiyorum artık :p

diğer tüm arkadaşlara sevgiler saygılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
rıdvan valla takip ettiğim kadarıyla arkadaşların senin motorun banyo olayını kutlamaları,ıslatmaları lazım.yani seni bir yere götürüp yedirip içirmeleri lazım bence :p bilmiyorum artık :p

Ben de onun için buraya yazdım zaten ama kimseden ses çıkmıyor. :mrgreen:

Gv250 ahalisi; bugün motorumu 2 saat (gerçek anlamda 2 saat) uğraşarak çok detaylı bir şekilde yıkayıp temizledim. Depoda kendi yansıması görmek, jantların ışıl ışıl parlaması paha biçilemez. :p Nikelajlardan bahsetmiyorum bile. Aslında benim bu motor yıkama olayını kutlamak lazım, ne de olsa doğum günü gibi bir şey. Senede bir kere falan oluyor. :queen:

Ama bu 2 saatlik uğraşım, çok yüksek ihtimalle yarın akşama heba olacak. Akşama kadar motorum toz ile kaplanacak. :pale:
Bu arada şu hiç sevmediğim microfiber bezler motoru kuruladıktan sonra oluşan hafif su izlerini alıp parlatmak konusunda çok başarılıymış.

ooo süper sevindim adına :p

bu arada o sevmediğin microfiber bez ne kadarda işe yarıyormuş dimi :wiinkk:

biz boşuna mı her daim ondan yanımızda taşıyoruz :cherry:

leeeyyyynnnnn gv250 ahalisi...

istanbul tayfası rıdvanı yemeğe götüre,yedirip içirip rahatlata sonrada motorunu tekrar kirlete :p:p:p:p

iyi akşamlar arkadaşlar..
can geçmiş olsun arkadaşım.umarım yenge hanım tez zamanda iyileşir..

diğer tüm arkadaşlara sevgiler saygılar..
Sagol yörük abi inşallah iyileşir hemen :))

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:06 ----------

Rıdvan valla gözlerim yasardi benim de bu ara vaktim olmuyor yikayamiyorum ama en kısa zamanda benimde guzel bir yıkayıP cila atmam lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
yoruk bi sure ara ver muhtesem yuzyila. sive yapmis ;oD

bu hafta geleneksel persembe bulusmasi var mi? varsa nerde olacak? onumuzdeki hafta istanbulda degilim ben, hafta sonu icin plan varsa katilamayacagim.

persembe bulusursak henuz eski kirliligine donmeden ridvan'in motorunun temizlenmesini de kutlariz :p gerci gec kalmis da olabiliriz bunun icin:)

bu arada benim sag sinyalde sorun var, sinyal verince on sinyal yanmiyor hic, arka sinyal de surekli yaniyor duz bir sekilde. bana basit bir sorun gibi geldi, servise gitmeden halledilebilir mi acaba, fikri olan var mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu hafta geleneksel persembe bulusmasi var mi? varsa nerde olacak? onumuzdeki hafta istanbulda degilim ben, hafta sonu icin plan varsa katilamayacagim.

persembe bulusursak henuz eski kirliligine donmeden ridvan'in motorunun temizlenmesini de kutlariz :p gerci gec kalmis da olabiliriz bunun icin:)

bu arada benim sag sinyalde sorun var, sinyal verince on sinyal yanmiyor hic, arka sinyal de surekli yaniyor duz bir sekilde. bana basit bir sorun gibi geldi, servise gitmeden halledilebilir mi acaba, fikri olan var mi?

Buluşuruz niye buluşmayalım. Sinyali de hallederiz ama haftasonu yokum diyorsun. Bakacaz artık.

sagolun arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin.

sabah doktora gittim, dizim sisti biraz, hafif bir odem olusmus.

maalesef, cok uzulerek bulusmaya gelemeyecegim. ama insallah bundan sonraki bulusmalar da boyle kalabalik olur da daha guzel gecer.

bir de sahibinden.com'da satilan on cam'dan almistim, dun geldi, taktim. cok kucukmus, nerdeyse hic bir ise yaramiyor.

size simdiden iyi bulusmalar, eglenin bol bol, fotograf da cekin burdan bakip kiskanalim biz de :)

---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

bir de bu aralar kask almayi dusunuyorum, full face. denk geldiginiz guzel, saglam, kampanyali falan biseyler olursa haber edin. 200tl civari bisey almayi dusunuyorum, alacagim kask iyi bisey olursa biraz daha yukari cikabilirim.

Sahibinden.com daki ön camı al iyidir ben aldım fena değil dedim ama anlaşılan sen pek hoşlanmadın. Senide yanlış yönlendirmiş gibi oldum ama bence hiçte işe yaramıyor değil. Elden çıkarmayı düşünürsen buralardaki gv250 ci arkadaşlara sorabilirim senin için.

Sahibinden.com daki ön camı al iyidir ben aldım fena değil dedim ama anlaşılan sen pek hoşlanmadın. Senide yanlış yönlendirmiş gibi oldum ama bence hiçte işe yaramıyor değil. Elden çıkarmayı düşünürsen buralardaki gv250 ci arkadaşlara sorabilirim senin için.

selam murat,

yok ya yanlis yonlendirme falan degil, ben beklentimi bos yere cok yukselttim galiba:)

aldigim gun takinca bi hayal kirikligina ugramistim, ama goren bikac arkadas fena olmamis deyince simdi bana da biraz guzel gelmeye basladi :)

selam murat,

yok ya yanlis yonlendirme falan degil, ben beklentimi bos yere cok yukselttim galiba:)

aldigim gun takinca bi hayal kirikligina ugramistim, ama goren bikac arkadas fena olmamis deyince simdi bana da biraz guzel gelmeye basladi :)

Ucuz etin yahnisinden çokta bir şey beklememek gerek. Fonksiyonel olarak pek işe yaradığı söylenemez evet ama görüntü olarak bence de pek fena durmuyor. En azından durumu kurtarıyor. :)

Selam arkadaşlar forumu takip etmeye devam ediyorum dikkatle şimdilik GV250 alma hayallerimi bir kaç ay erteleyeceğim dizimden ameliyat olacağım için fakat yakın takibe devam..:)
Bu arada ehliyet işini aradan çıkarayım dedim bugün Bursa Görükle de evime yakın bir sürücü kursuna gittim 600 lira masraf çıkardılar :( 350 i sürücü kursuna gerisi harç vs..
B ehliyetim olduğu halde fazla değil mi yakınlarda alan varsa ehliyetini fikir verirseniz sevinirim.
yeri değil biliyorum ama uzun süredir takip edince evim gibi oldu bu sayfalar teşekkürler..

Selam arkadaşlar forumu takip etmeye devam ediyorum dikkatle şimdilik GV250 alma hayallerimi bir kaç ay erteleyeceğim dizimden ameliyat olacağım için fakat yakın takibe devam..:)
Bu arada ehliyet işini aradan çıkarayım dedim bugün Bursa Görükle de evime yakın bir sürücü kursuna gittim 600 lira masraf çıkardılar :( 350 i sürücü kursuna gerisi harç vs..
B ehliyetim olduğu halde fazla değil mi yakınlarda alan varsa ehliyetini fikir verirseniz sevinirim.
yeri değil biliyorum ama uzun süredir takip edince evim gibi oldu bu sayfalar teşekkürler..

merhabalar hoşgeldin öncelikle;
ilk geçmiş olsun dileklerimi ileteyim..
ehliyete yazılmakla çok iyi etmişsin..ben 2 sene önce aldım ehliyetimi o zaman bana 400 civarı patlamıştı..200 kursa vermiştim ( yok raporu yok evrak fotosu vb ) gerisini de harç vb şeylere..
fiyat olarak ancak kurstan yırtarsan biraz farkeder..gerçi kanunları değiştirme yolundalar okuduğum kadarıyla..artık eskisi gibi kolay ehliyet alınamayacak..o yüzden de kurslar zam yapmıştır büyüyk olasılıkla..

burası gv250 nin yuvası olabilir ama biz çok misafirperver gv250 cileriz :cat: o yüzden kafana takılanı sorabilirsin kardeş..
sağlıcakla kalıver..

mrb arkadaslar hos sohbetlerinizi keyfle okudum birkac gundurde uzaktan takip ediyorum. ve bugun itibari ile bir motor almayi dusunuyorum gv250 de sekil olarak cok cazip geliyor ancak teknik olarak hic bir bilgiye sahip degilim beni bu konularda yonlendirebilecek arkadaslar varsa simdiden cok tsk ediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

ben yeri gelecek ayda 1 de olsa 300 km olan memleketime gidebilecegim ve gundelik hayattada zevkle kullanabilecegim bi motor lazim gv250 fotograflarda cok hosuma gitti acaba ihtiyaclarimida karsilarmi veya daha baska tavsiye edebileceginiz birseyler varsa tecrubelerinizden faydalanmak isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar