herkese merhabalar gv 250 kullanıcıları..fotolarınızı gördükçe iyice içimdeki gv sevgisi daha da artmaya başlıyor..bende 1 aydır sıfır gv bulmaya çalışıyorum ama nisan sonuna kadar maalesef bulmam imkansıza yakın olacak gibi..bu durumda 2. el ilanlarına da bakıyorum tabi..
sahibinden comda 2006 model bir makine buldum fiyatta uygun gibi geldi linki bu :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-gv-250-42737633/detay
forumu elimden geldiğim kadarıyla okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçan noktalar olabiliyor..
gv yi alırken modeline bakmak önemlimidir ? mesela ilandaki 2006 model..sahibiyle konuştum sadece yaz ayları kullanmış kendisi..
-2006 oldugu için lastiklerde değişmesi gerek dimi ?
-ayrıca sürücü muayenesini yaptırmamış kışın binmediği için..alacak kişi yaptırır dedi sahibi buradan yana bir sorun çıkar mı ?
- motor kış ayları kullanılmadığı için yaklaşık 3-4 ay çalıştırılmamış yani haftada bir kez olsa dahi kontak açıp motoru yağlama yapması için çalıştırmamış..bu ilerde bir problem yaratır mı ?
şimdeden cevap veren vermeyen herkeze teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim..
ayrıca orko_ye orhan abime ayrıca saygılar dilerim, kendisi gv ile ilgili çok yararlı bilgiler vermiştir bana :rendeer: