beyler bir bilgilendirme yapicam AMAN HA DURO LASTİK ALMAYİN chinko alin öpüp başınıza koyunyaw arkadas biliosunuz lastiği alali 1000 km oldu olmadi lastiklerle drift yapiorum acaip pati atio artik donuslerde daha bi yatmadan donuorum ya kayarsa die sizide bilgilendirmek istedim...
Şu havalar bir düzelsin, herşeyi yaparız!
Ama sanırım Nisan ın ortasına kadar hava böyle olacak![]()
Motor hala Istanbul da Eray! Kısmetse Çarşamba sabahdan almaya gideceğim, öğlene de seninle buluşuruz artık.
Ön cam için aşağıdaki ilanı bir incele...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tosiklet-hyosung-gv-250-on-cam-45932712/detay
Motor yağı ile alakalı sorun içinse aşağıda İlker in açtığı bir başlık vardı, sanırım eksik bütün bilgileri tamamlayan bir yazı.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...yagini-secerken-dikkat-edilecek-hususlar.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------
Ön cam için şu linke de bakabilirsin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tosiklet-hyosung-gv-250-on-cam-44917785/detay
Benim yeni aldığım motordaki camda motohobi yazıyor, gören çok beğeniyor camı, bir araştırın isterseniz, küçükyalı'da bir firma varmış ben de internetten biraz baktım ama web sitesine ulaşılamıyor. Bilginiz olsun..
![]()
bu da başka bir örnek;
![]()
Dün itibariyle normal çalışan ama deponun %20'sinden daha aşağı inmeyen benzin gösterge sorunum nedeniyle depo şamadırasını söktüm. Evde avometreyle kontrol ettim sonuna kadar çalışıyor görünüyordu. Biraz şaşırarak motorun yanına gittim, depoya takmadan boşta kablosunu bağlayıp kontağı açtığımda ibre en sona kadar indi. Yani normal çalışıyordu. Sonra boştaki deponun içine yerleştirip tekrar avometreyle kontrol ettiğimde aynı sökmeden önceki gibiydi, yani %20'nin altına inmiyor. Şöyle ki; ölçümlerde şamadırayı en üste kaldırdığımda avometre 108 ohm gösteriyor, en alta indirdiğimde 8,5 ohm gösteriyor. Ama iş deponun içine yerleştirmeye geldiğinde 21-29 ohm'dan aşağı inmiyor. Sanki depoda eziklik-yamukluk varmış da şamandıra takılıyormuş gibi. Ama depoyu inceliyorum. şamandıranın çalıştığı bölgede neredeyse çizik bile yok. Zaten deponun herhangi bir yerinde de ezik yok. Neden bu böyle olabilir? Aklına bir şey gelen var mı?
gv250 samandıra sorunu hep olagan bırsey mıdır?
ben motorumu ankaradan 1,5 sene once ıkıncı el almısdım.aldıgımda sorun vardı hala var depoyu temızlerken samandırayı soktum.voltmetre ıle olctuk tık yokmefta olmus taktım yerıne full depo ve km kontrolu ıle yolda kalmamaya ozen gosterılmeye devam
ısın guzel yanı depo bos olsa dahı her zamn ıcın dolu psıkolojık rahatlama
Motohobinin yerini biliyorum, benim GV250 nin sisibar ve yan çanta demirlerini yaptırmıştım, Hamdi Usta ya. Küçükyalı yanyolda, gerekirse telefon da bulunabilir Eray.
Motohobinin yerini bende biliyorum, motor koruma demiri için gitmiştim bende yerlerine. Arayın eğer faaliyettelerse halen gitmek isteyene yardımcı olurum. Ya yerini haritadan çizerim buraya yada tarif edebilirim.
sağ olasın orko, ben çorluda oturuyorum. oraya gidebileceğimi sanmıyorum. ama telefonla işi bitirip cam sparişini geçmeyi düşünüyorum. resimlerde de göründüğü üzere, daha önce yaptıkları bir cam olacak. özel bir talebim yok. o camı spariş edicem sadece. telefonu var mı sende?
Motohobinin yerini bende biliyorum, motor koruma demiri için gitmiştim bende yerlerine. Arayın eğer faaliyettelerse halen gitmek isteyene yardımcı olurum. Ya yerini haritadan çizerim buraya yada tarif edebilirim.
Canan Bey hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim. Çok niyetlemiştim sizin GV250 yi almaya ama nasip değilmiş, alan arkadaşa da hayırlı olsun, mayıs sonunda inşallah ben de alacağım, belki sıfır belkı o zamana kadar sızın kı kadar temız bır tane çıkar.
@Orko_ye Merhaba yerini haritadan gösterebilirsen iyi olur gidip bi ara ben de bakmak istiyorum.