selam arkadaşlar..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..güle güle kullanmak nasip etsin allahımız hepimize.. :cat:
ben antalya-izmir seferimi anlatayım size..hoş çok fazla yolda resim çekmek için durmadım dolayısıyla biraz sıkıcı gelebilir size ama başlayım artık

işte serik'ten yakıt alıyorum ve depoyu doldurup yola çıkayım diyorum....

...ama yakıt alırken zincirin biraz kuru olduğunu farkediyorum ve sprey yağlayıcı ile yağlayım gidene kadar idare etsin diye düşünüyorum..

ve çıkıyorum yola.hedef korkuteli'nde mola vermek..ve korkuteline varıyorum.hemen her zaman mola verdiğim pastaneye uğrayıp antalyanın meşhur yanık dondurmasından alıp serinliyorum yine..

işte meşhur yanık dondurması.antalya ya gelen herkese tavsiye ederim,muhakkak deneyin arkadaşlar:cat:

veee tekrar çıkıyorum yola ve bu sefer hiç durmadan denizliye varıyorum.bu kadar molasız yol almak beni biraz yordu ama dayanıklı buldum kendimi

işte antalya tarafından denizli girişi manzarası..

denizliye girer girmez hemen yemek molası veriyorum.ve eşimi arıyorum.arkadaşları ile gezmede olduğunu öğrenince bende biraz vakit geçirmek için keşfettiğim kablosuz bağlantıyı kullanmak istiyorum..:queen:burada size yoldayım diye yazmıştım..

bunlarda üzerimden attığım fazlalıklar

tekrar yola çıkıyorum ve aydına 30 km kala tekrar yakıt alıyorum..

sonra aydına varıyorum ve aydında otobana girmeyi tercih ediyorum..son olarak otobana girmeden önce tansaşta mola veriyorum..

sonra otobana çıkıyor ve izmire varıyorum.çok canlı ve dikkat çekici resimlerdeğil ama bu da benim ikinci antalya-izmir yolculuğum..motorumuza allah nazar değdirmesin arkadaşlar..herkese keyifli sürüşler..:cat: