Umarım sadece yaz rehavetidir!
Bu kadar sessiz kaldığını hatırlamıyorum bu başlığın, bir an endişelenmedim değil yaniii
Merhaba Canan Hocam;
Ben pazar günkü gezimi anlatayım, canlandırayım biraz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------
Arkadaşlar Merhaba;
Muradiye'ye bir arkadaş gelmiş İzmit'den, arkadaşlar burda da bir motorcu var diyerek benim numaramı vermişler, buluşup tanışıp görüştük. Yeni bir motosiklet almış, bir parçası arızalı, Erciş'e gittiğimde arızalı parçasını getirdim. Parçayı değiştirdikten sonra motorunu denemek istedi. Haberlerde Erçek gölüne flamingoların geldiğini duymuştum. Ver elini Erçek gölüne flamingo seyretmeye....

Burası çok doğal yolda bir çok şeyle karşılaştık.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Arkadaşım Yusuf Bey...
Yola devam ettiğimizde hoş görüntüler yakalamaya devam ettim
Uploaded with
ImageShack.us
Veee Sonunda Flamingolar..
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
70*300 objektif kullandım, yetersiz geldiğini farkettim, en azından objektifim titreşime karşı yani VR özellikli bari olsaydı diye çok iç çektim, ama hepsi duygusal mesele olduğu için, ancak çektiğim ile yetindim...
Uploaded with
ImageShack.us
Dönüşe geçerken Erçek kasabasından arkadaşım Yusuf Bey benzini az kaldığı için benzin almak istedi. Yörenin tek benzincisi..
Uploaded with
ImageShack.us
Benzin tankının önüne çektiğimizde hiç istiflerini bile bozmadan "Bizde benzin bulunmaz dediler". Petrol istasyonunda benzin bulunmazmış!!! Bizde "Kimde bulunur benzin?" diye sorduk.
"Yan tarafta evde bulunur" dediler. Eve vardık, benzin istediğimizi söyledik, ne kadar istediğimizi sordular, bizde arkadaşın motoru için 5 litre dedik. Evin bitişiğindeki çardaktan su bidonu ile kırmızı renkte benzin getirdi. Söylediğine göre en kaliteli benzini kendisi satıyormuş...
Uploaded with
ImageShack.us
Motosikletçi olunca evden başka çocuklarda çıktı, çağırdık, birçoğu utandığı için gelmedi, biz gelenlerle anı fotoğrafı çektirip Muradiye'ye döndük...
Uploaded with
ImageShack.us