Tekrar dan selamlar,
Dun noterden üzerime yoldostumu satışını aldım. Ruhsat vede plaka işlemlerimin dışında bir olayım kalmadı.Ufak bir not: Noterden satış alırken bilginiz olsun eskisi gibi sizin noterde plaka değişikliğine masraf yapmayalım diye alım işlemini yaptıgımız yerden rastgele bir adres verebiliyorduk. Artık noter direk internetten kimlik sorgusundan adresimizi otomatik olarak işliyor vede değiştiremiyorsunuz. Ben istanbul plakalı motorumu bodrum dan işlemini yaptım. ikametkahım izmir de olduğu için izmirden 35 plaka çıkarmak zorundayım. Ekstradan yol parası ve de zaman kaybına uğramış oldum.. Yeni alım yapacak olan arkadaşlara duyurulur.
Ilk turlarımı da bolbol yaptım. motordan gercekten cok memnun kaldım. ( Bu arada scooterımdan sonra ilk kez vitesli motor deneyimi mi de yaşamış oldum

) Hersey çok güzel başladı..
Ben izmir - Karşıyaka danım fakat 6 senedir Bodrum da işim dolayısıyla bulunmaktayım.
Sizlerden ilk etapta 2 konuda yardım ihtiyacım var.
1. Acilen zincirimi değiştirmem lazım.Uygun fiyat normal kalite zincirleri nerden temin edebilirim.
2. Sadece vitesi boşa almak istediğimde ya geçmiyor ya da geçsede müşür tam görmediği için sanırım lambası yanmıyor vede tekrardan kendisini viteste sanıyor.Çok çok nadir boşa aldığımda lambası yanıyor ve de sorunsuz olarak vites boşa alınmış oluyor. Bu konudaki yorum ya da deneyimleriniz ?
Almış olduğum motor :
http://www.sahibinden.com/temiz_hyosung_gv_250-02WQQaXQQ20434572WQQpXQQdisplayitem
Herkese Bodrum dan selamlar..