merhaba bende ara sıra bazı bazı sık sık kız arkadaşımı görmek için van'a gidiyorum, yüzüncüyıl üniversitesinde çalışıyor, meritte göl pardon denizkenarında van kahvaltısı muhteşem oluyor:queen: van kahvaltısı meşhurdur, bilmeyenlere söylüyorum
arkadaşlar van gölünün ucu bucağı görünmüyor, deniz gibisuyu sodalıymış ama temiz olduğu bölgelerden denize giriliyormuş, içinde adaları da var
yazın deniz kenarı güzel oluyor, herkese gitmeyi tavsiye ederim, sunexpress ile ist-van gidiş dönüş 90 tl ödüyorum, 2 saatte gidiyor, avrupa yakasından anadolu yakasına yoğun trafikte geçmekle aynı süre
yazın aklımda motoru otobüsle oraya gönderip oraları gezmek var var da teröristlerle de ıssız yerlerde karşılaşmak da var
![]()
dostum valla ben kış vaktinde tanıştım van ile ama güzel memleket gerçekten.kahvaltısını da denedim.gerçekten mükemmel idi..walla önümüzdeki sezonun açılması benim dönüşüme denk geliyor.bir terslik olmazsa antalyadan motorla hakkari'ye eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum.gerçekten doğuda o kadar çok güzel yerler varki.yaylalar ve yeşillik bol buralarda.aklımdan böle bişi geçiyo ama bakalım..tabi ıssız yerlerde bahsettiğin problemle karşılaşma ihtimali de var.
a coşkun o bahsettiğin cam çok ucuz ve rahatlıkla bulabilirsin.ama devrimin de dediği gibi biraz tipsiz gibi geldi bana.tabi zevk senin zevkin...