Burakcım benim işyeri Carrefourun arkasında kalıyor. Bende işe Cuma günleri motorla geliyorum. İstersen Cuma akşamı bi çay içeriz :cat:
Orhan Cuma Öznur'un bir arkadaşına gitme durumumuz var iş çıkışı ama kesin değil bugün belli olur cuma mı cumartesi akşam mı yoksa yarın iş çıkışı senin ordayım bir çay içmeye![]()

merhaba arkadaşlar.damdan düşercesine olacak ama;
gv 250 gözüme hoş görünen bir motor. sormak istediğim birşey var. aranızda 2009 model S&T gv 250 İ:E 'ye sahip olan var mı? eğer varsa eskilerdeki gaz kesme ve vites geçiş problemleri sıfırlarda da var mı?
Thin Lizzy nickli arkadaşım , sanırım sizde yeni model var anladığım kadarıyla. yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba,
Benim siyah inciyi sıfır almadım ama 2009 ve enjeksiyonluGaz kesme problemi yok, vites geçişinde de beni pek üzmedi
Esasen belki de benim ilk motorum diye anlamıyorum, durunca boşa hemen geçmeyebiliyor ama bir iki denemeden sonra hemen geçiyor.
bence boşa zor geçmesi dert edilecek bişey değil...
boşa almayın olsun bitsin...ben boşu nerdeyse hiç kullanmıyorum...
bunu neden sorun ediyosunuz acaba benmi yanlış yapıyorum ???
otobanda gişelere yanaştığında elini cüzdana atmak için debriyajı bırakmak zorunda kalabiliyorsun.o ara boşa geçmiyor işte:queen::queen::queen::queen:.Bi de boşa geçmediği için, uzun bir yolculuğun ardından mola verdiğinide sıcak motoru hemen stop etmeyip biraz rolantide çalıştırmak istediğinde ve tamda o ara elindeki terli eldiveni çıkarmak istersen stop etmen gerekiyor.:queen::queen::queen::queen:
Polaris doğru bilgi için doğru yerdesin,
Burada hyosung ve st kanuni kullanan arkadaşlar var ,geçmiş sayfalarda herkez kendine göre tecrübelerini yazmıştır.Sabırla geriye dönük okuyabilirsen bayağı tecrübe sahibi olusun. Nerden biliyorsun dersen ben yaklaşık 1,5 yıl bu formu takip ettim ve nisan 1 de st kanuni gv 250 enjeksiyonlu modelini aldım.1000 km yi henüz geçtim .Hysunglardaki gaz kesme ve vitese geçme sonununu hiç yaşamadım. Rodajı yeni yeni tamamladığım için 120 km süratı hiç geçmedim henüz.Uzun yol (150 km civarı)ve şehir içinde kullndım. Hiç sorun yok şimdilik
Yakıtı da 3,7lt ile 4,3 lt arasında değişiyor kullanım durumuna göre şimdilik bu kadar bilgi yeter sanırım..
Kalın sağlıcakla...
Sinan ben ve Koray' da geliyoruz.Saat 10.00' da Koray' la seni ve gelecek diğer arkadaşları Eskihisar'da karşılayacağız.
1. Harbiturk
2.R_E_B_E_L
3.Emekkoray
4.
5.
6.
7.
Ben sürpriz yapabilirim![]()