Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gerçekten ne güzel olurdu ya emrah.. senin makina ile hiç durmadan 2 saatte buradasın :) :)

Haritaya bakıyorum şimdi :p.....aaa bi de banka hesabıma malum ayın 14 ü:queen::queen::queen::queen::queen:

Zahmet etme ben naktım haritaya :mrgreen: Aşağı yukarı aynı yolu katedeceğiz. Yani saat 09:00 da çıktığın zaman yola 11-12 gibi yalovadasın :cherry:

Kütahya Yalova 236 km cik

Son düzenleme:
Zahmet etme ben naktım haritaya :mrgreen: Aşağı yukarı aynı yolu katedeceğiz. Yani saat 09:00 da çıktığın zaman yola 11-12 gibi yalovadasın :cherry:

Kütahya Yalova 236 km cik

Ben motorla beraber Ayvalıktayım ama :p Baktımda 350 km oluyor...

Son düzenleme:
evet abartmayalım :) hem nasıl olsa bu yaz buluşmayacakmıyız ayvalıkta.. öyle konuşmamışmıydık.. şimdi gitmeyelim madem.. :) devrim sinanlarla buluşupmu gelirsin yoksa tek tabancamı ? :)

Beyler yarın geliyoruz biz :) 2 haftadır otoparkta yatıyo karakızım, sabah bi güzel yıkatırım; birde hidrolik değişimi yapmayı bileniniz var mı? Ön fren iyice tutmamaya başladı :)

Gelemen cok sevindim devrim. Yarın berabermi gidelim yoksa eskihisardamı buluşuruz?

erken çıkın erken.. ne kadar erken o kadar iyi.. :) ama banada haber verin.. devrim süper valla.. çok sevindim gelmenize.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------

SOLDAKİ BARIŞ :) SAĞDAKİ YENİ ARTÇIM CABBAR :) YARIN CABBARLA BİRLİKTE ESKİ HİSARDA BEKLİYCEM HEPİNİZİ :)

erken çıkın erken.. ne kadar erken o kadar iyi.. :) ama banada haber verin.. devrim süper valla.. çok sevindim gelmenize.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------

SOLDAKİ BARIŞ :) SAĞDAKİ YENİ ARTÇIM CABBAR :) YARIN CABBARLA BİRLİKTE ESKİ HİSARDA BEKLİYCEM HEPİNİZİ :)

Tamam ben de 08:30 gibi çıkarım daha cok çay içeriz:cherry:

hadi bakalım gelsin süper gezinin süper fotoğrafları:) bak çok bekletmeyin bu gece kimde ne kadar fotoğraf varsa hepsini istiyorum:)

Koray resimlerin hepsi bu kadar mı....:silent::silent: Devrim, Sinan, Yalova'lı Komutanım dökülün bakalım resimleri...:queen::queen:

murat bendekiler bu kadar abi.. emrah bunlar garnitür.. :) asıl videolar ve resimler sinanda ve devrimde.. sinanda gelmiş zaten online görünüyor :) :) başka bir başlıktamı açsak acaba..

Arkadaşlar resimler yükleniyor acele etmeyin az sabır. Ama videolar biraz zaman istiyor önce birleştirip tek video yapmam lazım sonrada youtube yuklenmesi gerekiyor. Onuda hafta içi yaparım sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar