Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Burakcım benim işyeri Carrefourun arkasında kalıyor. Bende işe Cuma günleri motorla geliyorum. İstersen Cuma akşamı bi çay içeriz :cat:

Orhan Cuma Öznur'un bir arkadaşına gitme durumumuz var iş çıkışı ama kesin değil bugün belli olur cuma mı cumartesi akşam mı yoksa yarın iş çıkışı senin ordayım bir çay içmeye :)

Orhan Cuma Öznur'un bir arkadaşına gitme durumumuz var iş çıkışı ama kesin değil bugün belli olur cuma mı cumartesi akşam mı yoksa yarın iş çıkışı senin ordayım bir çay içmeye :)

Acelesi yok Burakcım. Benimde Cuma akşamı bir yere uğrama durumu olabilir belki. Buluşamazsak pazartesi görüşürüz. 15 Haziran işe motorla gitme günü dolayısıyla işe motorla gitmeyi düşünüyorum pazartesi günü :p

Arkadaşlarım uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.. Sizlere daha öncede bahs ettiğim büyük Güney Doğu Anadolu Bölgesi gezimi tamamlanmış bulunmaktayım. Bu gezi 7 gün ve 3000 km sürdü. 2007 model Hyosung GV250 Cruıser motosikletim ile hiçbir sorun yaşamadan artçılı ve en az 30 kg lık yük ile en uzun mesafesi 510 km 1 günde olan gezimi bitirmiş bulunmaktayım. Aynı gezide maxiscooter olan Piaggio Beverly 250cc 6000 € değerindeki motor yol arkadaşımdı. Maalesef en son gün ki en uzun sürüş günümüzde (510 KM lik) aktarma kayışı attı. Fakat 2 saat sonra tamir edildikten sonra o da yoluna devam etti ve geziyi tamamladı..

Şu an KM si 8950 km dir.

Hal böyle iken; bundan sonra Hyosung GV250 için referans sayılacak bu geziyi bu harika motorumuzu diğer çinliler ile karıştıranlar için fazla söz etmeden link verebileceğiz..

Gezi boyunca 3000 km lik mesafede değil arıza çıkarmayı; çalıştırmak için ikinci defa marşa bile bastırmayan motosikletime huzurunuzda teşekkür edip mavi boncuk takıyorum..

Son düzenleme:
Selçuk abi tebrik ederim.3000kmlik gezi fotoğraflarınızın linkini merakla bekliyorum:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.damdan düşercesine olacak ama;
gv 250 gözüme hoş görünen bir motor. sormak istediğim birşey var. aranızda 2009 model S&T gv 250 İ:E 'ye sahip olan var mı? eğer varsa eskilerdeki gaz kesme ve vites geçiş problemleri sıfırlarda da var mı?

Thin Lizzy nickli arkadaşım , sanırım sizde yeni model var anladığım kadarıyla. yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.damdan düşercesine olacak ama;
gv 250 gözüme hoş görünen bir motor. sormak istediğim birşey var. aranızda 2009 model S&T gv 250 İ:E 'ye sahip olan var mı? eğer varsa eskilerdeki gaz kesme ve vites geçiş problemleri sıfırlarda da var mı?

Thin Lizzy nickli arkadaşım , sanırım sizde yeni model var anladığım kadarıyla. yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba,

Benim siyah inciyi sıfır almadım ama 2009 ve enjeksiyonlu :) Gaz kesme problemi yok, vites geçişinde de beni pek üzmedi :) Esasen belki de benim ilk motorum diye anlamıyorum, durunca boşa hemen geçmeyebiliyor ama bir iki denemeden sonra hemen geçiyor.

Merhaba,

Benim siyah inciyi sıfır almadım ama 2009 ve enjeksiyonlu :) Gaz kesme problemi yok, vites geçişinde de beni pek üzmedi :) Esasen belki de benim ilk motorum diye anlamıyorum, durunca boşa hemen geçmeyebiliyor ama bir iki denemeden sonra hemen geçiyor.

Burakcım durduğun zaman boşa geçme derdini ben hafif gaz vererek çözüyorum. Dene bi sende devri 3500-4000'e felan çıkarıp boşa al hemen tık diye geçecektir :cat:

polaris ben motosikletimi sıfır aldım fakat hyosung aldım. bayinin elinde kalmış olanlardan.

teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah S&T lerde hiç sorun yoktur. referans da bulamıyorum:(

Polaris doğru bilgi için doğru yerdesin,
Burada hyosung ve st kanuni kullanan arkadaşlar var ,geçmiş sayfalarda herkez kendine göre tecrübelerini yazmıştır.Sabırla geriye dönük okuyabilirsen bayağı tecrübe sahibi olusun. Nerden biliyorsun dersen ben yaklaşık 1,5 yıl bu formu takip ettim ve nisan 1 de st kanuni gv 250 enjeksiyonlu modelini aldım.1000 km yi henüz geçtim .Hysunglardaki gaz kesme ve vitese geçme sonununu hiç yaşamadım. Rodajı yeni yeni tamamladığım için 120 km süratı hiç geçmedim henüz.Uzun yol (150 km civarı)ve şehir içinde kullndım. Hiç sorun yok şimdilik
Yakıtı da 3,7lt ile 4,3 lt arasında değişiyor kullanım durumuna göre şimdilik bu kadar bilgi yeter sanırım..
Kalın sağlıcakla...

bence boşa zor geçmesi dert edilecek bişey değil...

boşa almayın olsun bitsin... :) ben boşu nerdeyse hiç kullanmıyorum... :)

bunu neden sorun ediyosunuz acaba benmi yanlış yapıyorum ???

bence boşa zor geçmesi dert edilecek bişey değil...

boşa almayın olsun bitsin... :) ben boşu nerdeyse hiç kullanmıyorum... :)

bunu neden sorun ediyosunuz acaba benmi yanlış yapıyorum ???

otobanda gişelere yanaştığında elini cüzdana atmak için debriyajı bırakmak zorunda kalabiliyorsun.o ara boşa geçmiyor işte:queen::queen::queen::queen:.Bi de boşa geçmediği için, uzun bir yolculuğun ardından mola verdiğinide sıcak motoru hemen stop etmeyip biraz rolantide çalıştırmak istediğinde ve tamda o ara elindeki terli eldiveni çıkarmak istersen stop etmen gerekiyor.:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
otobanda gişelere yanaştığında elini cüzdana atmak için debriyajı bırakmak zorunda kalabiliyorsun.o ara boşa geçmiyor işte:queen::queen::queen::queen:.Bi de boşa geçmediği için, uzun bir yolculuğun ardından mola verdiğinide sıcak motoru hemen stop etmeyip biraz rolantide çalıştırmak istediğinde ve tamda o ara elindeki terli eldiveni çıkarmak istersen stop etmen gerekiyor.:queen::queen::queen::queen:

gişelere geldigimde motoru stop ediyorum ve işimi halledince tekrar çalıştırıp yoluma devam ediyorumki bence bu işlem vites sorunsuz bi şekilde boşa alınabiliyor olsa bile çok daha pratik... en azından bana öyle geliyo... tabi motora zararı varmıdır bilemiyorum...

uzun bir yolculugun ardından sıcak motoru stop ettirmenin bir zararı varmıdır bu konudada bir bilgim yok.... yani uzun bir yolculugun ardından motoru bir süre rölantide çalıştırmak gerekliliği konusunda birşey duymadım daha önce... eğer öyleyse bende boşu aramaya başlasam iyi olacak... :)

Polaris doğru bilgi için doğru yerdesin,
Burada hyosung ve st kanuni kullanan arkadaşlar var ,geçmiş sayfalarda herkez kendine göre tecrübelerini yazmıştır.Sabırla geriye dönük okuyabilirsen bayağı tecrübe sahibi olusun. Nerden biliyorsun dersen ben yaklaşık 1,5 yıl bu formu takip ettim ve nisan 1 de st kanuni gv 250 enjeksiyonlu modelini aldım.1000 km yi henüz geçtim .Hysunglardaki gaz kesme ve vitese geçme sonununu hiç yaşamadım. Rodajı yeni yeni tamamladığım için 120 km süratı hiç geçmedim henüz.Uzun yol (150 km civarı)ve şehir içinde kullndım. Hiç sorun yok şimdilik
Yakıtı da 3,7lt ile 4,3 lt arasında değişiyor kullanım durumuna göre şimdilik bu kadar bilgi yeter sanırım..
Kalın sağlıcakla...
:) ben bu forumu ilk mesajdan son mesaja kadar bir gece boyunca okudum :mrgreen: bitirdim. Sadece merak ettiğim yenilerde de bu sorun var mı acaba sorusuydu. tşk ediyorum demek ki yokmuş yaşasıııııııııııııııııııııııınn:queen:

Yalovaya Gidiyoruz.

Sabah 09:00 da İstanbuldan tek başıma ( :salut: ) yola çıkıyorum.

Katılmak isteyen saatini ayarlasın ve listeye kendi adını yazarak çoğaltsın.

1. Harbiturk

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Sinan ben ve Koray' da geliyoruz.Saat 10.00' da Koray' la seni ve gelecek diğer arkadaşları Eskihisar'da karşılayacağız.

1. Harbiturk

2.R_E_B_E_L

3.Emekkoray

4.

5.

6.

7.

Sinan ben ve Koray' da geliyoruz.Saat 10.00' da Koray' la seni ve gelecek diğer arkadaşları Eskihisar'da karşılayacağız.

1. Harbiturk

2.R_E_B_E_L

3.Emekkoray

4.

5.

6.

7.

Başka kimse gelecekmi bilmiyorum ama gelmeyen çok şey kaybeder onu biliyorum :cherry:

Eskihisarda görüşmek üzere...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar