selam millet
uzun zamandır forumdan uzak kaldım birincisi çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum ikincisi arabama yandan vurdular arabam hala serviste 10 gün oldu çok ama çok üzgünüm acayip moralim bozuk kafam bozuk bu aralar birşeyler ters gidiyor.
Bir arkadaşımda arabayla kaza yaptı ona da kafam çok bozuk. Aman arkadaşlar çok dikkat o kadar öküz varki sokaklarda ....
Bu arada yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun allah kaza yüzü göstermesin.
Bu haftasonu ayrı bir heyecanım daha var arkadaşlar. Sevgilimin babasıyla tanışacağım dolayısıyla ya perte çıkarım ya da dünyalar benim olur
Gerçekten babasıyla tanışacağım o yüzden biraz gerginim
heyecan dorukta
bu arada hepinizi gerçekten çok özledim yaaa
artık bir buluşma yapalım gene.
Murat beni düşünüp o-ring sipariş etmen çok ince bir hareket teşekkür ederim![]()
Tarkan öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim ya hayatta bazen böyle aksiliklerin üstüste geldiği dönemler oluyor. Ama merak etme geçmiştir bile
Teker teker gidiyoruz bakıyorum Devrim kız istemeye gidiyor sen de bu yolun ilk adımını atmaya başlıyorsun hayırlı olsun :cherry: Ben de sizlere pazar günü nikahta bir süpriz yaparım artık :cherry: Tarkan aklıma geldi benim kayınpederle ilk tanışmam Öznur'a bir sorun anlatsın halimi konuşamamıştım karşılaşmada ilk heyecandan :queen: Sen de söyle sevgiline iyi seyretsin seni anlatır bol bol :queen:
Hepinizi özledim ben de umarım herkesler gelir de pazar nikahta görüşebiliriz