Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Orhan pazar günü muhakkak gelmeye çalışacağım cemiyetine.Eşim gelemeyecek gibi görünüyor.

Selka imrendiriyorsun beni.Gezilerin ve bizlerle paylaştıklarından büyük keyif alıyorum.Teşekkürler.

queequeg koruma demirlerini taktıktan sonraki resimler 209. sayfada var.Bana göre çok genişletmedi.Orhan 'la Koray ne der bilmiyorum.

İlker hadi hayırlı olsun.Başlamışsın Karacanla gezilere.Bir gün yolu uzatta buralara gelde yüzyüze tanışalım.....:queen:

Thin Lizzy motosikletin tekrar hayırlı olsun.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Devrim senide kaybediyoruz anlaşılan.Bu yaz görüşmek hayal artık seninle desene....şaka tabiki.Allah tamamına erdirsin.Saadetinizin bir ömür boyu sürmesini dilerim.Topiğin ismini de değiştirmeyi öneriyorum.EVLİ ve MOTORLU....

Burak, Koray size daha önce bahsettiğim Sapnaca 'daki Fevziye Köyü 'ne en kısa zamanda keşif gezisi yapıp, burada paylaşacağım.Görülesi ve bakir bir yerdir.Ben böyle bir doğa harikası başka yerde görmedim.

murat yapalım abi yuvacığın tadı damağımda kaldı.. hem yeni katılan arkadaşlarda katılır tanışmış oluruz..

Murat aslında Devrimi kaybetmiyoruz aramıza kazanıyoruz :)
Sapanca keşfini bekliyoruz senden en kısa zamanda :)

Tamamdır Koray.Önce ben bir yolu tam olarak öğreneyim.En son iki sene önce gittim.Tam olarak hatırlamıyorum.

Tabii Burak.Benim söylediklerim latifeden öte şeyler değil.Sadece takıldım.Adettendir.

Son düzenleme:
Şşşittt Koray çaktırma.Özledim aslına bakarsan.Hoş bir yerdir.

Bugün Kuralkan 'dan Orta Sehpa ve Yağ Filtresi Kapağı O-Ring 'i sipariş ettim.O-ring 'den fazla istedim.Tarkan 'ın motosikletinde o bölgeden yağ kaçağı vardı.Sorunu devam ediyorsa, yeni o-ring 'le halledebiliriz.Orta sehpa bakım işlerimi çok kolaylaştıracak.Özellikle zincir temizliği ve yağlaması ve ön-arka teker ve fren bakımlarında.İş yerinde mekanikçilerden biri ilede arka kaldırma sehpası yapıyoruz.Ürünler elime geçtiğinde sizinle paylaşacağım.

Son düzenleme:
Hayırlı geceler,
Murat orta sehpayı bende sipariş vermeyi düşünüyordum.Kuralkan sitesinden verdin sanırım.Ama GEcen hafta niyet etmiştim istanbula gidip motor koruma ,çanta taşıyıcı ve sissy bar taktrmayı ama yağışlı olunca vazgeçtim.
Buhafta sonu hava müsait gibi gözüküyor ham bira yol yaparım hem de eksikleri tamamlayarak Motor bir hava katarız diye düşünüyorum.
Sissy bar ve çanta taşıyıcılarını motohobi .com da / küçükyalıda motor koruma demirini de meşhur yerde sizin alğınız yerden taktıracağım inşaaalah
bu arada seyhanımdan da vazgeçemiyorum satmaktan vazgeçtim. Pratik günlük üşler için oınu kullanıyorum keyif içinde gv 250 yi.

Öyle yazmışım ki bunları okuyan bu olsa olsa ancak öğretmendir der herhalde
neyse ki biz ne demek istediğimizi anlıyoruz..

Son düzenleme:
Mitmuallim orta sehpayı kuralkan 'dan sipariş ettim.

Bu hafta sonu yağmur yağmayacak gibi gözüküyor.Umarım istediklerini yaptırabilirsin.Ayrıca heyecanını anlayabiliyorum.Bende motosikletime yaptığım her ilave veya değişiklikten büyük haz duyuyorum.Biz birbirimizin dilinden anlarız.

ya ben bir kaç hafta önce kuralkandan arka fren muşürü sipariş verdim, hala ortalarda yok. :silent:

ne kadar zamanda geliyor kuralkan'dan aldığınız ürünler size?

Benim bir önceki siparişim 4 günde İzmit 'teki bayiye geldi ve ben oradan teslim aldım.

selam arkadaşlar
En sonunda motorum bakımdan çıktı ve bende gece yarısı biraz yol yaparak o özlediğim soğukluğa kavuştum (kısaca en son bıraktığım yerden devam ediyorum, donuyorum) şu havalar ısınsada rahat rahat takılsak
Bu arada egsoz u krom kaplama yaptırdım 300 ytl e maloldu ama sonuç mükemmel, bakmaya doyamıyorum motora :)
Evet artık motorum ve ben hazırız gv250 ciler, acil organizasyon ayarlayın
Görüşmek üzere

Selam dostlar, ben doğru dürüst girip bakamıyorum bu sıralar topicimize, sanırım balayı dönüşüne kadar böyle sürecek bu durumum :cherry:

Thin Lizzy, nihayet ekledin motorun resmini, hayırlı olsun tekrardan.

Muratcım dediğin gibi keşif yap kardeşim gelelim o taraflara. Doğa manzarası olan yer olsun birde hep beraber olalım her yere gelirim ben :cat: Orta sehpanda hayırlı olsun şimdiden. Benim orta sehpa orjinal olmadığından tek başına sehpaya kaldırmak imkansız gibi bir şey, sen taktır bakalım rahat olursa bende sipariş vereyim.

Ayrıca koruma demiri benimde GV'mi genişlettiğini söyleyemem. Daha doğrusu görünüş olarak genişletti fakat aralardan girmelerde hiç sorun olmadı şimdiye kadar. Zaten benim arka çantaların genişliği demirdende geniş ya :cherry:

Burakcım al artık abicim şu ehliyeti ya :cat: geldiğimde ehliyetli göreyim seni :p

Devrim hadi hayırlı olsun kardeş, nasıl bir iştir tahmin ediyorum :wiinkk:

Korayım kardeşim, sende orta sehpa taktırmak istiyormusun? Gerçi çok faydası var, zincir temizliğinde ya da ne biliyim olmaz ama lastik patladığında yolda felan orta sehpasız çok zorlanılır diye tahmin ediyorum.

Bu arada özledim valla hepinizi beyler, birde hep birlikte bir uzun yol yapamadık ya (daha doğrusu İzmit'e gelemedim ya) içimde kaldı yahu... Neyse evlilik işi az kaldı bir atlatayım fişşeek gibi dönüyorum tekrar topicimize ve gezilerimize :cat:

Amma yazmışım çenem düştü yine, napayım hoşgörün sık sık giremiyorum ya ondan birikti içimdekiler... Hadi kalın sağlıcakla....

çok teşekkür ederim orko_ye. şöyle en kısa zamanda bir organizasyon-gezi olsa da gelip diğer GV'ciler ile tanışabilsek. :)

ThinLizzy

Seni suç üstü yakaladım.

Benim park yerimi işgal etmişsin :p

Hayırlı olsun :rendeer:

DSC02513.jpg

DSC02514.jpg

Son düzenleme:
çok komik göründü gözüme devrim bu motosiklet.. sanki 10 farklı motosikletten çeşitli parçalar toplanarak yapılmış gibi :) :) SİNAN ; bi ceza kesersin artık.. ilk buluşmada bize balık ısmarlayabilir mesela..

bende hyosung diyecektim ama dalga geçersiniz diye yorum yapmamıştım, demek ki böyle bir modelleride varmış :)

selam millet
uzun zamandır forumdan uzak kaldım birincisi çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum ikincisi arabama yandan vurdular arabam hala serviste 10 gün oldu çok ama çok üzgünüm acayip moralim bozuk kafam bozuk bu aralar birşeyler ters gidiyor.
Bir arkadaşımda arabayla kaza yaptı ona da kafam çok bozuk. Aman arkadaşlar çok dikkat o kadar öküz varki sokaklarda ....

Bu arada yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun allah kaza yüzü göstermesin.

Bu haftasonu ayrı bir heyecanım daha var arkadaşlar. Sevgilimin babasıyla tanışacağım dolayısıyla ya perte çıkarım ya da dünyalar benim olur :)
Gerçekten babasıyla tanışacağım o yüzden biraz gerginim :)
heyecan dorukta

bu arada hepinizi gerçekten çok özledim yaaa
artık bir buluşma yapalım gene.

Murat beni düşünüp o-ring sipariş etmen çok ince bir hareket teşekkür ederim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar