Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam millet
uzun zamandır forumdan uzak kaldım birincisi çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum ikincisi arabama yandan vurdular arabam hala serviste 10 gün oldu çok ama çok üzgünüm acayip moralim bozuk kafam bozuk bu aralar birşeyler ters gidiyor.
Bir arkadaşımda arabayla kaza yaptı ona da kafam çok bozuk. Aman arkadaşlar çok dikkat o kadar öküz varki sokaklarda ....

Bu arada yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun allah kaza yüzü göstermesin.

Bu haftasonu ayrı bir heyecanım daha var arkadaşlar. Sevgilimin babasıyla tanışacağım dolayısıyla ya perte çıkarım ya da dünyalar benim olur :)
Gerçekten babasıyla tanışacağım o yüzden biraz gerginim :)
heyecan dorukta

bu arada hepinizi gerçekten çok özledim yaaa
artık bir buluşma yapalım gene.

Murat beni düşünüp o-ring sipariş etmen çok ince bir hareket teşekkür ederim:)

Tarkan öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim ya hayatta bazen böyle aksiliklerin üstüste geldiği dönemler oluyor. Ama merak etme geçmiştir bile :)
Teker teker gidiyoruz bakıyorum Devrim kız istemeye gidiyor sen de bu yolun ilk adımını atmaya başlıyorsun hayırlı olsun :cherry: Ben de sizlere pazar günü nikahta bir süpriz yaparım artık :cherry: Tarkan aklıma geldi benim kayınpederle ilk tanışmam Öznur'a bir sorun anlatsın halimi konuşamamıştım karşılaşmada ilk heyecandan :queen: Sen de söyle sevgiline iyi seyretsin seni anlatır bol bol :queen:
Hepinizi özledim ben de umarım herkesler gelir de pazar nikahta görüşebiliriz :)

Tarkan geçmiş olsun.Şansız bir dönem geçiriyorsun, dikkatli ol fakat çok kafana takma.Yıpratma kendini ve yakınlarını.

Büyük buluşma gerçekleşiyor.Hadi bakalım hayırlısı.Bu yaz bir düğün daha mı olacak ne?

Tarkan geçmiş olsun. Bazen işler ters gitmeye görsün hep öyle gider. Umarım şansını kırarsın. Kolay gelsin...

tarkancım dediğin gibi bazı şeyler zicirleme geliyor ama sonra gidiyor.. grafikler bir yükselip bir taban yapıyor.. geçmiş olsun kardeşim.. bu arada kayınpederle tanışacakmışsın ; çok panik yapma bazı şeyleri çok incelersen tuhaf yerlerden açıklar veriyorsun :) ilk buluşmada unutturmayın bu konuyla ilgili acayip bir anım var :)

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah kimsenin başına vermesin dostlar ve tavsiyeleri dikkate alacağım :)

Murat ben ne yaparsam hep kendime yaparım çevremdekilere pek hisettirmem ama haklısının yıpratmıyorum kendimi sadece çok üzüldüm arabamı da motorum kadar severim o benim ilk göz ağrım :)
Bugün işe motorla gittim :queen:
süper birşeymiş :)

Orhan nikaha yetişmeye çalışacağım malum dediğim gibi kayınpederle tanışma durumum var eğer yetişemezsem çok çok özür dilerim ama kalbim mutluluğunuz için atacak o gün. Artık son sıkıntıları yaşıyorsun. Darısı bizlerin başına tüm tecrübelerinizden yararlanmayı düşünüyorum :)

Bu arada yuvacık gezisine katılmayı planlıyormusunuz??

Arkadaşlar hyosung ms3 250 kullanan varmı aranızda bu markayı pek tanımıyorum muadillerine göre biraz fiyatı düşük 6500 tl ye alıcam eğer olumlu bulursam bunun çin malı olmadığını biliyorum kuzey kore imalatıymış forumde biraz gezdim genel anlamda hyosung un chopper modelleri hakkında yorum yapılmış performansını çok merak ediyorum test motoru yokmuş serviste deneyemedim.....

bende suzuki an 125 var 2008 model şehir içi çok iii fakat uzun yol da tehlikeli biraz daha büyük bir makine istiyorum....

acaba bu makineden memnun kalırmıyım lütfen paylaşın benimle

ThinLizzy

Seni suç üstü yakaladım.

Benim park yerimi işgal etmişsin :p

Hayırlı olsun :rendeer:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
abi iyi güldürdün valla beni. resmi görünce koptum gülmekten işyerinde.

sana demiştim teslim alınca oraya çekerim diye. :) satmasaydın motoru peşpeşe park etmiş olurduk bak.

teşekkür ederim.

Arkadaşlar hyosung ms3 250 kullanan varmı aranızda bu markayı pek tanımıyorum muadillerine göre biraz fiyatı düşük 6500 tl ye alıcam eğer olumlu bulursam bunun çin malı olmadığını biliyorum kuzey kore imalatıymış forumde biraz gezdim genel anlamda hyosung un chopper modelleri hakkında yorum yapılmış performansını çok merak ediyorum test motoru yokmuş serviste deneyemedim.....

bende suzuki an 125 var 2008 model şehir içi çok iii fakat uzun yol da tehlikeli biraz daha büyük bir makine istiyorum....

acaba bu makineden memnun kalırmıyım lütfen paylaşın benimle

zemheri GV250 forumu olduğu için cruiser üzerine yorum yapıyoruz tabii ki :) marka hakkında bizlerin bir şikayeti yok bildiğim kadarıyla motorlar birbirine çok yakın. Teknik bilgisi olan arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verecektir eminim :)

bizim makinaların tahrk zinciri ne kadar boşluklu olmalı acaba...sanki benim zincir biraz sarkmış gibi...yerden yükseliğini hem aşağıda ölçtüm hemde elimle destekleyip yukarda ölçtüm 35-40 mm gibi fark var...

Arkadaşlar yarın sabah 8de ehliyet sınavına giriyorum :) Direksiyon sınavıyla ilgili tiyolarınızı alayım :)

Aşağıdaki yazıyı "Tavsiye lütfen.Hyosung GT250r alınır mı?" başlığında okudum. Acaba GV250 krank problemi yaşayan oldu mu? hiç duydunuz mu? bir de burda yazan doğruysa Stkanuni parçaları çin malı mı? Orjinal değil mi?

Bende de Hyosung GV250 var, geçen sene tüm bakımlarını çok bilinen bir yerde yaptırdım ve sadece yağını filtresini değiştirip gönderdiler ve yaşadığım sorunların hiçbirini çözemediler, bu sene pazar günü bakıma gittiğimde allah tan o çok bilinen yer kapalıydı ve başka bir serviste bakımı yaptırdım, adam motoru baştan aşağıya söktü, tüm ayarlarını mükemmel yaptı ve çok sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım, yani motordan çok servisin önemli bence
Ayrıca birkaç parça gerektiğinde usta bu parçaları kore den fabrikasından sipariş etti, ben kanuni den alabiliriz dediğimde de kanuni tüm parçaları çinde üretiliyor ve kalitesiz ben orjinal parçalarını getirteceğim demişti
Son dipnot da 9000 deviri geçmemeye çalış krankı eline alma tavsiyesinde bulundu
Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama bu motorlara uzun süredir bakım yapan bir insanın görüşleri olduğu için paylaşmak istedim, gerçi ben 9000 deviri daha önce çok geçtim ve problem yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına da gelmez
Sonuçta iyi bir servis seçip biraz dikkatli kullanınca sorun yaşanmaz gibi geliyor bana, yani gönlünde yatan motor hangisiyse onu al, ama alırken yok krank kırarmıyım, vites geçmezse ne yaparım.... kafanı çok bulandırıyorsa alma, sorun yaşayınca da bize küfür etme sonra :) İçin rahatsa git al keyfini çıkart ve acele et festival sezonu başlamak üzere

Son düzenleme:
Brody ben de okudum o yazıyı ama bizim motorlarda daha hiç krank kıran duymadım ben. Krank kırma zaten redline kullanmaktan oluyor ve malumun bizim motorlar redline da gidecek motorlar değil zaten bizler yolun ve motorun tadını çıkararak gezmeyi seven insanlarız ne de olsa :)

almayı düşündüğüm motorlardan birisi olduğu için sürekli araştırıyorum. Böyle şeyler insanda şüphe uyandırıyor. Ben de zaten redline kullanmayı düşünmüyorum tabi ki. Gene de problemli motor almak istemez kimse.

Vay be gt250 forumuna yazdığım yazı buraya da taşınmış, ama belirttiğim gibi bu düşünceler bana ait değil götürdüğüm usta nın söyledikleriydi, hasanpaşa daki hyosung servisi Niyazi usta, tavsiye ederim bakımı çok iyi yapıyor, ayrıca yolunuz düşerse parçalar orjinal mi, çakma mı bu konudada kendisiyle konuşabilirsiniz

selam millet.nasılsınız?kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bakıyorum da.haftasonu planlama yapılmadı galiba?neyse herkese bol güneşli ve kazasız günler.görüşmek üzere.

oğlan bizim kız bizim hey hey hey :) :) :) yarın kardeşimiz ORHAN ( ORKO_YE ) EVLENİYOR... :) :) :rendeer: MURAT ile birlikte motorlarla gidiyoruz maltepeye.. GADAŞIM ORHANIM MUTLULUKLAR TEKRAR TEKRAR :) :)

selam millet.nasılsınız?kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bakıyorum da.haftasonu planlama yapılmadı galiba?neyse herkese bol güneşli ve kazasız günler.görüşmek üzere.

ilkercim bu ara benim yoğun giremiyorum siteye çok.. sanırım herkes yoğunluktan yorgun düştü.. :) ama havalar düzeldi başlar geziler bundan sonra... 1 temmuzdan sonrada seninle ege sahillerini talan edicez sabret :)

Son düzenleme:
oğlan bizim kız bizim hey hey oğlan bizim kız bizim :queen::queen::rendeer:
umarım orhan kardeşimizi allah bir yastıkta kocatır yenge ile :)
gelemesemde allah bir ömür boyu mutluluklar versin kardeşimize.

koray abi bende şu son tatbikatın bitmesini bekliyorum.sonra inşallah rahat edeceğiz :)

abi sanırım 1 ay kadar izmirde olmam ama onun haricinde izmirdeyim.neden sordun?bu arada ben alanya resimlerimi hala atamadım.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar