yav geçenlerde ne farkettim biliyor musunuz?ben çok sevdiğim nişanlımla vakit geçirirken bile aklım bu başlıkta..emrah acaba motoru nasıl getirecek?orhan ile koray motoru aldı mı?selçuk ne yapıyor acaba? vs.vs.
sonra biran kendimden utandım.yaw kızın yanında yapma bari diye.onunla iken bile aklımda sadece o olması gerekirken bazen dalıp gidiyorum sonra çok kaptırıyorsun kendini diye kızıyorum kendime..böle garip bir durum.
?
zengin olduk arkadaşlarama gönül olarak.Güzel dostlar bulmak parayla elde edilmez sanırsam.Dizlik konsuna gelince bende depomu iki taraftan çizmiştim.Hemde aldıktan sonra eve kadar gelen süreçte
Çift taraflı yapışkan bantı mafsalın üzerine yapıştırarak rahat bir nefes aldım ama olan olmuştu zaten.Dikkatli olun sizde:cat:
çok güldüm ya:queen::queen::queen:
Demek ki kafayı takan sadece ben değilmişm.:queen:
Bu güzel bi hobi,güzel bir uğraş kahve gitmekten,at yarış oynamaktan,karı-kıza düşkünlükten,alkol bağımlılığından daha iyi en azından,ben öyle düşünüyorum![]()
herkese merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum...sormak istediğim 1 soru var sizin kullanıyor olduğunuz hyosung gv250 ile st kanuni gv 250 arasında bi fark varmı ? ikisinin arasında ben egzos dışında bir fark göremedim...
motor ve performans olarak bir fark varmı ? yoksa 2009 ile 2008 arasındaki fiyat farkı olması tuhaf geldi...
herkese merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum...sormak istediğim 1 soru var sizin kullanıyor olduğunuz hyosung gv250 ile st kanuni gv 250 arasında bi fark varmı ? ikisinin arasında ben egzos dışında bir fark göremedim...
motor ve performans olarak bir fark varmı ? yoksa 2009 ile 2008 arasındaki fiyat farkı olması tuhaf geldi...