Korayın motoru hayırlı olsun arkadaşlar. Benim motorum 4000 km ye geldi bile. Kasım Aralık ve Ekim ayı ile 3 ayda 4000 km yol. Yakında ikinci kez yağını ve filtresini değiştireceğim. Aslında motorumun yağını değiştirmek ve yeni filtre takılışını görmek masraflı olmasına rağmen korkunç keyifli. Gerçekten arkadaşlar yeni yağı usta koyarken görmek sınırsız bir zevk sonunda vereceğim 50 lirayı bile büyük bir keyifle veriyorum. Halbuki arabada parayı öderken sinir oluyordum. Allah allah bendekide ne durum değil mi?:mrgreen:
Ya bu arada Korayın motorunun resimleri özellikleri nelerdir?
Ayrıca GV lerde gerçek rodaj 2.ci yağ değşiminde bitermiş. 4000 km den sonra motor gerçek karakteri ile sahibiyle iletişime gerçek diyor usta..
Bu arada Orhan kardeş gerçekten yolladığın kılavuz muhteşem ilk fırsatta bastıracağım. Çünkü uzun yollarda yanınızda kesinlikle olması gereken bir el kılavuzu.. Teşekkürler...
Bu arada yaza şöyle bir programmı yapsak mı ne! Mesela sizler İstanbul Ayvalık Balıkesir Kütahya üzerinden İzmir (Yörük kardeşi unutmam:mrgreen

ve devamında sahilden muhteşem yollardan Fethiye- Kaş- Kemer Antalya buradan da çıkıp Antepe oradan urfa maraş kayseri aksaray konya ya (Konya ayrılma bölgesi olabilir)kadar bir büyük türkiye gezisi yapsak mı.. Tüm GV ciler..15 gün yeter sanırım.. İyi bir koordinasyonla ve tarihle herkes izin işini hallederse Orhan-İlker-Koray-Selçuk-Emrah olarak 5 motor yolların 15 gün tozunu attırırız yahu! Nası?
Yada ben Kütahyaya gelir orada buluşur Batı karadeniz orta karadeniz ve doğu karadeniz yapsak sonra Ankarada dağılsak nası? Yaz için büyük plan di mi?