Deponun gövdeye montajı için kullanılan ön braketin çevresinden benzin terleme yapıyor. Conta ile filan alakası yok, söküp bizzat tamirini ben yaptım.
Conta ile alakası yok ibaresi ne kadar doğru tartışılır. Ben yetkili servise bıraktım onların ifadesi bu idi...
Her halukarda "depo çatlağı" ifadesi yanlış. Eğer öyle bir çatlak depo varsa bile, münferit bir olaydır. Kronik sorun diye adlandırılamaz. Nerede kaldı ki ben bu markanın dünya çapındaki forumunu takip ediyorum orada böyle bir durum yok!
Gelelim konjektör meselesine: Evet bu soruna "kronik" ifadesi uygundur. Ancak yukarıda tariflediğin şekil, kullanıma göre farklılığı işaret ediyor. Bence bu sorun için ne safi kullanıcı farkı ne de üretim hatası diyebiliriz. Bazı motorlarda oluyor, bazılarında olmuyor. Uluslararası forumlarda da aynı görüş hakim.
Evet giderilmesi gereken bir konu ama benim yazımı iyi okursan, "bu sorun sonradan çıktı, Global döneminde bilinmiyordu" demek istiyorum.
Ayrıca gidon için beni kimse çağırmadı, bu işler öyle eşle dostla olmaz Levent Bey, kurumsal davranmak ve sistemli olarak eksiksiz tüm kullanıcılara ait motorların kusurlarını gidermek gerekir.
Seni kimse çağırmadı, çünkü bu motoru aldığın zaman yetkilisi artık Global motor değildi. Gayet normal. Eşle dostla alakası yok. Eğer Global devam etseydi motorun fiyatları bu düşük seviyelerde olmayacağı için belki de bu forumda bulunan sen ve birçok kimse tercih etmeyebilirdi.
Bu cevabın cevabı olaylarına niye girdiğimizi pek anlamadım.
Sen Kadir'e bir soru sordun. O siteye belirli aralıkla girdiği için ben bildiğim kısımları cevapladım. Ne kimseyi gereksiz yere savundum ne de Marka fanatikliği yaptım.
Her zaman da söylüyorum, Mal bu! İsteyen alır kullanır, istemeyen gider başka bir marka alır.
Ama bizim paradigmamızda hep şu var: O sırada ne kullanıyorsan, bütün herkese o motorun en iyi olduğu mesajını vermek. Taa ki, yenisini alana kadar.
Levent Bey, siz de yanlış anlamayın, tepkim daha çok global'e
Yok ben yanlış anlamam. Zaten bu yazarak kendini ifade etmek işi çok zor. Yüz yüze konuşurken anlamı pekiştiren birçok mimik jest ve tonlama yazarken yok. O yüzden de forumlarda gereksiz tartışmalar oluyor. Biz burada birbirimizle yardımlaşıp, sorunlarımızı çözüyoruz.