Arkadaşlar Günaydın,
Bayramda taktırdığım eski regulator yine cortladı. Adamları aradım, biz taktığımızda problem yoktu dediler. "Yaptığınız işe garanti süreniz 2 hafta mı yani?" dedim. Gelin "Bi bakalım" dediler. Elimizde başka yok, olmazsa parçacıdan sipariş ederiz dediler. Tabi bu arada tüm masraflar yine bana kaçacak. Paramı iade istiyorum dedim. Gelin "Bi konuşalım" dediler. Neyse deyip arkadaşlara sonsuza kadar "Bi elveda" dedim.
Aşağıdaki adamları aradım, bakın dedim bizim başımız çok ağrıyor emin misiniz elinizdeki üründen dedim. Denedik bir sıkıntı yok dediler. 14-15 V arası bir çıktı bekliyorum dedim. "Olur" dediler. Markayı sordum ""RAE" diye birşeymiş. Neyse gönderin dedim ürünü. Dün akşam geldi, etikette İtalyanca birşeyler yazıyordu. Sadece kablolu haldeydi, soketlerini filan hazırlamam gerekti. Sonra aşağı indim yavrumun yanına. Arabayı da yanına çektim takviye kablosu için. Marşa bastık çalıştı. 10 dakika kadar çalıştırdıktan sonra araba aküsü bağlantılarını ayırdım. Regulator çıkışını 14,6 ölçtüm. İlk izlenim olarak aşırı bir ısınma da yoktu. Tabii 1 saat filan çalıştırıp bakmak lazım. 8,5 volta kadar inmiş akü 12,9 V kadar yükselmişti. Şimdilik sıkıntı gözükmüyor.
Regulator dalgasına muzdarip arkadaşlara bilgi olsun :wiinkk:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...650-konjektor-gv-650-regulator-28487017/detay