arkadaşlar selam iyi geceler.benim motor aynı arızayı tekrarladı.r:2 haftadır tamirde konektör bekliyoruz.tata konjektör hakkında bilgisi olan varmı.
sayın arkadaşım sana ufak bi tavsiyede bulunayım bi sargını kontrol ettir hyosung motosikletlerin 2006-2007 modelinde sargıları (alternatör) hatalı piyasaya sürdüler tabi arada s&t ile anlaşmazlığa düşünce toplamadılar piyasadan öyle arızalı sargılar ile kaldı motorlar türkiyede sargın yandıysa eğer boşuna konjektöre para veriyorsundur
otopsici kardeş kontrol ettirdim bişey yok diyor ustalar ama ne kadar güvenebilirsin elin adamına
Merhabalar 40 bin dir hyo nun kardeş modelini kullanıyorum, genel anlamda motor hakkında bir değerlendirme yapmanız mümkünmü.?
hyosung orjinal konjekörü en fazla 13.2 volta çıkarıyor elektriği (lambalar yanıkken)
sayın arkadaşım sana ufak bi tavsiyede bulunayım bi sargını kontrol ettir hyosung motosikletlerin 2006-2007 modelinde sargıları (alternatör) hatalı piyasaya sürdüler tabi arada s&t ile anlaşmazlığa düşünce toplamadılar piyasadan öyle arızalı sargılar ile kaldı motorlar türkiyede sargın yandıysa eğer boşuna konjektöre para veriyorsundur
hocam çok basit motosiklet tamircisine değil oto elektirikçiye gideceksin motosiklet tamircileri hiç bir şekilde anlamıyorlar o işten (ben şanslıydım benim ustam aslında elektrik teknisyeni o bildiği için anladı)
benim başıma geldi yabancı sitelerden baya bi araştırdım avrupada geri çekip değiştirmişler çoğunun alternatörünü türkiyede malesef bizi koyun yerine koydular
oto elektrikçiye git abicim konjektöre gelmeden ilk çıkışını ölçtür zaten onlar bilir ve anlar rolantide 1500 devirde 18 volt 7000 devirde yaklaşık 80 volt elektrik üretmesi lazım altarnatörün eğer bu dediklerim yoksa kesinlikle altarnatördendir ki hyosung orjinal konjekörü en fazla 13.2 volta çıkarıyor elektriği (lambalar yanıkken)
Sen "motoru satacam" dedin diye, herkes yasta !Tatili buldunuz tadını çıkarın.3 gündür tık yok sayfada.![]()