Hyosung S&T Kanuni Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

maşaya değmez ancak 180 lik takarsan lastiklerin yanlardan parçalanmaya başlıyacak,aşırı burulacak.Jant uygun değil. O nedenle boş yere masraf yapma derim.

nasip olursa 2013 gt650 naked alacağım, sıfır motorda 16-17 bin e başka alternatif yok gibi, aradığım çift silindir güçlü atik bir motor siz ne dersiniz? sıfır motorda max 17 bin liraya başka var mı ?

hocam 2013 gt 650 alırsanız Türkiye de tek olursunuz ve bu motora para verilmez diyen bazı ukala marka hastalarına da tokat gibi bir cevap olur.Ben de o kadar nakitim olsa 2013 gt 650 r almak isterim hayırlısı olsun..

motosiklet kapın önünde yatıyor. epey oldu marşa basmayalı. bu aralar pek bir yere çıkacak vaktim olmuyor. kışın benim için çalışma zamanı :) bahar gezme. bahar aylarında bol fotolu dönüşler yaparız diye düşünüyorum :)

ya bu gün sürüş için ne kadar güzel bi gün yerimde duramıyorum fakat hayvanı sarıp sarmalayıp öyle biyere koydumki sürüşe hazır hale getirmek 3 saatimi falan alır heralde :) bu hafa hazırlayıp haftaya çıkarım üstüne umarım havalar böyle gıder...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

arkadaşlar hayvanı kış uykusuna yatırırken aküsünü sökmüştüm tekrar takarken şarj ettırmeme gerek varmı ??

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 --------

uzun süre çalışmayan aküler ölür genelde... Eğer dolu bırakmışsanız ve şanslıysanız hala çalışma ihtimali var. bi takıp deneyin. eğer marş basmazsa şarj ettirmek denenebilir. ama yeni akü yolu da görünüyor bi yerde :)

aküm yeniydi zaten .. şehir efsanesine uyduk herkez aküyü çıkar dedi inşallah bi sıkıntı olmaz

aküm yeniydi zaten .. şehir efsanesine uyduk herkez aküyü çıkar dedi inşallah bi sıkıntı olmaz

Bütün piller kullanılmadığı zaman ölür. çok ve yanlış kullanılırsa da ölür. doğru kullanırsan da bir süre sonra yine ölür :D

Ama içinde voltaj varken çıkartıp kenara bırakırsan 2 ay sonra sağlam çıkacağının garantisi yok.

içinde voltaj yokken de 3 - 4 ay sonraya sağlam çıkacağının garantisi yok.

ben, benim motorun aküsünü söktüm. çalışma odamda arada ledleri yakıyorum. sonra voltaj belirli seviyeye düşünce şarja bağlıyorum :D

Elektrik boş durmayı sevmiyor. Sen aküden ceryanı alıp kullanmazsan, ceryan canı sıkılınca akünün kimyasıyla oynuyor.

aküyü bağladım marşa bastım bı kaç kez çevirdi ama çalıştırmadı sonra bı duman çıktı fazla kurcalamadan tekrar soktum umarım yanlış bişi yapmamışımdır .. neyin dumanıydıki o acep ??

Uzun süre kullanmadığında karbüratör haznesindeki yakıt uçup gidiyor. karbüratör kuru iken çalıştırmaya kalktığında 5 - 6 kez belki daha fazla marş basman gerekebilir. bu da akünün ömründen yiyebilir tabi. :)

Dumana gelince. Gt650'de bütün ana kablo tesisatının negatif'le bağlandığı soketli ince bir kablo var.

Aşırı akıma maruz kalınca ( uzunlar yanık tam gaz sürerken veya üst üste marş basmada ) çok ısınıyor... Ben de bir keresinde duman çıktığını ( o derece ısındığını ) görünce el attım olaya. bütün kablo tesisatını söktüm. O ana kablonun hattını daha güçlü bir kablo ile değiştirdim.

Kabloya gelince, yanlış hatırlamıyorsam, akünün eksi kutup başına bağlı ince bir soketli kablo olması lazım.

Kablo yanığı beter olur. hele oluşabilecek kazalar zaten ayrı. bir de kablolar yanar da hangisinin nerden gelip nereye gittiği belli olmazsa yeni kablo tesisatı almanı gerektirebilir. bu gerekmeden el at derim :)...

Ama kablo tesisatını söküp dağıtıp yeniden toplamak hiç akıl karı değil :D ben yaptım ama epey uğarştım dağıttığım gibi toplamak için.

bu gidişle comet'i olan bi ben kalacağım :)
Bide ben :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

debriyaj balataları alarm veriyor,

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

şimdi arkadaşlar benim motor bal sarısı orjinal,ama benim içimde onu yeşile boyatmak gibi bi heves var,bi türlü geçmeyen,mat askeri yeşil gibi bi renk,napsam.varmı bildiğiniz bi yer,kaça patlar acaba?

Bide ben :)şimdi arkadaşlar benim motor bal sarısı orjinal,ama benim içimde onu yeşile boyatmak gibi bi heves var,bi türlü geçmeyen,mat askeri yeşil gibi bi renk,napsam.varmı bildiğiniz bi yer,kaça patlar acaba?

istediğin renk böyle birşey ise ve istanbul'daysan maslak atatürk sanayi sitesinde hasan usta var, kuyruk depo ve çamurluğu boyatıcaksan 200-250 tl gibi bir rakam isteyecektir.

bikepics-2472778-800.jpg

kafa farını değiştirmek muayeneyi riske atmıyor sanırsam değil mi? benim de bir iki planım var da :)

hocam daha muayene yüzü görmedi motor ama bildiğim kadarı ile belirtilen noktaya yeterli ışığı veriyorsa sorun yok diye söyledi arkadaş.üzerindeki mondial mc150 farı, sorun olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar