arkadaşlar motorunn debriyaj plakasının bittiğini nasıl anlarsınız bide debriyajda çok boşluk war neden acaba ...
arkadaşlar motorunn debriyaj plakasının bittiğini nasıl anlarsınız bide debriyajda çok boşluk war neden acaba ...
Dostlar küçük bir sorum olacak. Çakal çukal servislerden önce sizlere danışmak isterim,
Benim motor 2008 enjeksiyonlu GT250 naked olan, zincir dişli, iridyum buji, yağ castrol 10-40 power1 vs değişti güzel durumda lastikler michelin herşey iyi durumda ancak gazı fazla açtığımda yada artçılı yokuş çıkarken motorun devri 5-6 bin rpm seviyelerinde çok iyi gaz yemiyor gibi bir durum oluşturuyor devir artıyor ancak hızlanmıyor, bellir bir gaz yedikten sonra hızlanıyor gazı azar azar verince hızlanma gerçekleşiyor bu neden olabilir?
Hava filtresi tıkanmış olabilir mi yada emme sübapları ile ilgili olabilir mi?
Birde motoru ilk çalıştırdım, biraz rolantide ısıttım yola çıkacağım gaz tepkisi biraz garipleşiyor gaz veriyorum boğuluyor gibi oluyor sonradan bi anda hızlanmak istiyor. Sanırım yukarıdaki konu ile aynı sorundan kaynaklı.
siz ne dersiniz?
dediğin gibi devir artıp hızlanmıyorsa sadece debriyajdan kaynaklanır. diğer sayılan problemlerden olsaydı devrinde artmazdı.