http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-otoban-leopari-hyosung-gt-250-151193661/detay
ufo gören masum köylüye bakın 200 görüyormuş
Ücretsizde olsa bu meblayı ödüyorsun bi çakallık yok herkesin başına gelen bir durum.Ama yağ filtresi 10 tl den fazla etmez pazarlık yapın.Bana da filtreyi 20tl dediler pazarlıkla 10 tlye düşürdüm ::queen:arkadaşlar 1000 km bakımı için garanti belgesinde ücretsiz yazıyor ama servisine sorduğumda ( ki değiştiireceği yağı kendim götüreceğim ) 50 (ne olduğunu anlayamaığım) + 25 ( filtre ) = 75 tl gibi bir fiyat çıkartıyor. Bunun standardımı bu yoksa servis çakallık peşindemi?
aynen oyle kardes. son dedigin cumle apacilerimizin motosiklet kulturunu yansıtıyor.1000 bakımında işçilik ücreti alınmaz. Kesinlikle itiraz edin. Yağ filtresi de 8-10 tl.
İşte böyle esnaflıktan uzak servisler yüzünden bir daha garantili motor almayacağım.
Ben kendi motorumu kendim söker,takarım. Tamirini, bakımını yaparım. Garantili motor alıpta bi yağ değişimine dünyanın parasını verip karşılığında ihtiyaç olduğunda işe yaramayan garantiyi satın almaya gerek yok.
Kendi motorumun bakımlarını serviste parasını verip yaptırdım çünkü satacağım zaman alan kişinin aklında soru işareti kalmasın istedim ancak o konuda da hata yapmışım. Bizim milletimiz motorun temizliğine değil fiyatına bakıyor. Kalanı pekte önemli değil. Bide sanayi işi içi boş egzos takarsan kesinlikle daha hızlı satarsın.
1000 bakımında işçilik ücreti alınmaz. Kesinlikle itiraz edin. Yağ filtresi de 8-10 tl.
İşte böyle esnaflıktan uzak servisler yüzünden bir daha garantili motor almayacağım.
Ben kendi motorumu kendim söker,takarım. Tamirini, bakımını yaparım. Garantili motor alıpta bi yağ değişimine dünyanın parasını verip karşılığında ihtiyaç olduğunda işe yaramayan garantiyi satın almaya gerek yok.
Kendi motorumun bakımlarını serviste parasını verip yaptırdım çünkü satacağım zaman alan kişinin aklında soru işareti kalmasın istedim ancak o konuda da hata yapmışım. Bizim milletimiz motorun temizliğine değil fiyatına bakıyor. Kalanı pekte önemli değil. Bide sanayi işi içi boş egzos takarsan kesinlikle daha hızlı satarsın.
bende öle düşünüyorum fakat işçilik almayan bir servis bulamadım izmir manisa civarındasanırım motoru satamadın daha :S dostum sendede biraz şanssızlıkmı var nedir ben anlamadım motorunda temiz niye satılmıyor bu alet? Uzakta olduğun için dicem ama istanbul a da götürmüştün yanlış hatırlamıyorsam :S
valla doğru söze ne denir?Millet hala 5000-6000 e motor alma derdinde.Kalıp olsun öküz gibi ses çıkarsın yeter.Motorun temizliği önemli değil.Haşat motor alıpta elinde patlayanlarda abi hyosung alınmaz yaaa aldığımdan beri servisten çıkamadım diye motora bok atıyor.Hayatında motora binmemş adamlar kendini usta zannediyor.Krank muhabbeti bitti Barkın Bayoğlu nun 2011 yılında haşat 2007 Hyosungla yaptığı test videosundan sonra birde fren yok muhabbeti artık kabak tadı verdi.Bu durum bence 2.eli çok etkiledi.Herkes Hyonun kralına 7000-7500 den fazla verilmez diyor.Ben komple boyalı '07 Hyosung'u 2 haftada 6.400'e sattım.2012 3900 kmde çiziği dahi bulunmayan bir motora öyle saçma teklifler aldım ki satmaktan vazgeçmek üzereyim.İlan uzun süre durdukça da motorda kesin bi sorun var hala satılmadı diye söylentiler çıkıyor.Bizim milletimiz motorun temizliğine değil fiyatına bakıyor. Kalanı pekte önemli değil. Bide sanayi işi içi boş egzos takarsan kesinlikle daha hızlı satarsın.