ha bide arkadaşlar bizim motora dolduğumuz yağ. yağ radyatörüne de gitmiyor herhalde onunun yağını değiştirmek nasıl olur değiştire bilirmiyim nereden boşalıyor yağı nerden doluyor bilen warmı arkadaşlar...
denedeim kardeş 17 lokma ve cırcırlı anahtarlda denedim hep diş sıyırdı artık anahtar tutmuyor onu açma gibi bir şansım kalmadı kardeş şimdi senden bişey sorracam şimdi ben şu yağ tapasının çevvresinde 3 tane 8 anahtarla tutulan küçük üçgen şeklinde bir tabla war onu sökersem şayet yağı sıkıntısız bir şekilde boşaltırmıyım bide hep o vidalardan damla damla yağ damlıyor vidalarmı gevşek diyiyorum vidalarda sıkılı o tablayı söktüm diyelim ısıya dayanıklı sıvı conta alıp contalayıp taksam sıkıntıyı gidermiş olurmuyum...
kardeşim bende çok aradım bulamadım bulursan burdada paylaşta bende almayı düşünmüştüm bir aralar .
bakıyom kardeş şu o ring conta dediğin şeyi rahatlıkla değişe bilirmiyim
denedeim kardeş 17 lokma ve cırcırlı anahtarlda denedim hep diş sıyırdı artık anahtar tutmuyor onu açma gibi bir şansım kalmadı kardeş şimdi senden bişey sorracam şimdi ben şu yağ tapasının çevvresinde 3 tane 8 anahtarla tutulan küçük üçgen şeklinde bir tabla war onu sökersem şayet yağı sıkıntısız bir şekilde boşaltırmıyım bide hep o vidalardan damla damla yağ damlıyor vidalarmı gevşek diyiyorum vidalarda sıkılı o tablayı söktüm diyelim ısıya dayanıklı sıvı conta alıp contalayıp taksam sıkıntıyı gidermiş olurmuyum...
beyler birşey sormak istiyorum . 2013 250gtr için iki farklı yazı tipi var motorun yanında.
1. GTR yazan
2. Rgt yazan. bunlardan biri gt650r mı acaba ? yoksa niye farklı yazılar var ? cahilligimi mazur görün![]()
Hyosunglar karaborsaya mı düştü arkadaşlar ya.
Sahibinden de son 30 günlük ilanlara bakıyorum, şöyle alınacak kmsi düşük, düzgün bir motor göremedim.
Bir süreliğine 600F'ten gt250r'a geçiş yapabilirim.