8.490:flower:
:
8.490:flower:
Tuşuna basılmış esc kardeş, sabah motor sahibiyle görüştüğümde (Karga bokunu yemeden saat 9'da) 3 gün önce birisinin aradığını ve bugün geliceğini aktardı bana. Gelmeme ihtimallerine karşı öğlen tekrar aradım. Adamlar varmak üzereymişler...
Hani bunu Ata sözleri ve deyimler sözlüğüne bakarak yorumlamak garip oldu...
Ulem tam parayı cebimize koyduk adamdan haber beklerken... Kısmet nasip değilmiş dedim. Zaten iştende istifa ettiml: Boka sardı herşey yine.
boşver üzülme sende benim motoru alırsın o zaman hem de öyle depoda ezik çizik falan da yokl:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-3-kurus-fazla-olsun-sifir-gibi-olsun-kusursuz-temizlikte-140941578/detay/
tek yolu başka motorunun daha olması:mrgreen:.Bende bi tanede 600 f var oyüzden hyosung'u pek kullanmıyorum24.10.2013'te sıfır aldım bir tane 1 ay 1 hafta falan oldu hemen hemen motorum 3.200 km'de 2 kere uzun yol yaptım toplam 600 km gerisi istanbul sanırım bayagı hızlı gitmişim ben . Bana da öğretin şu aşkı bastırmayı yoksa km'den başım belaya giricek ... !! ::evil::::haapppy:
beygir motoru olarak sırf işe gidip gelmeye bir gtr 250 arıyorum hisvarlar senle anlaşabiliriz belki 6000 tl vereyim motoruna bak kış geldi elinde kalmasın
beygir motoru olarak sırf işe gidip gelmeye bir gtr 250 arıyorum hisvarlar senle anlaşabiliriz belki 6000 tl vereyim motoruna bak kış geldi elinde kalmasın
Beygir beygire biner mi hiç murat kardeşim![]()
ya o kadar derslerimin arasından dur dedim siteye gireyim oguz motoru aldımı ne etti kesin almıştır yahu kaçırmamıştır dedim.
girdimde ne göreyim motor satılmış üzüldüm vallaha.
o fiyata hemen satılması normal gerçekten uygundu ..
nasip kısmet umarım hayırlısı olur..
@cem alıcısı çok ama ölücüsü de çok.2007 yi 6bin küsüre verdim 2012 kız gibi makineye 7500 diyenler var hala satamadım :cyclopsan
yok senin haricinde 3-4 kişi 7500 teklif etti.2007 yi 6bin küsüre satınca garip geliyor tabi bu rakamlar.Üstüme alınmıyorum :cyclopsan
yok senin haricinde 3-4 kişi 7500 teklif etti.2007 yi 6bin küsüre satınca garip geliyor tabi bu rakamlar.
iyisi mi, sen yine 2013 bak 7750:farao:Tesüf ederim. İlk teklifim 8000. İkinci teklifim ise 13 motoru kaçırınca 7750 olmuştu :rendeer: