Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O motor o fiyata çok bile durmuş reyiz.... Ben olsam bende hemen alırdım

tr_select sen az daha bekle ocak gibi yine kelepir düşer piyasaya paranı harcama :queen:

Tuşuna basılmış esc kardeş, sabah motor sahibiyle görüştüğümde (Karga bokunu yemeden saat 9'da) 3 gün önce birisinin aradığını ve bugün geliceğini aktardı bana. Gelmeme ihtimallerine karşı öğlen tekrar aradım. Adamlar varmak üzereymişler...

Hani bunu Ata sözleri ve deyimler sözlüğüne bakarak yorumlamak garip oldu...

Ulem tam parayı cebimize koyduk adamdan haber beklerken... Kısmet nasip değilmiş dedim. Zaten iştende istifa ettim :pl: Boka sardı herşey yine.

Cenabet gezmenin zararları :pl:

esc

Espiri yapayım dedim ama yanlış yere dokundum galiba. Amacım seni kırmak değildi Oğuz kardeş.

Sıkma canını nasip değilmiş de geç. Kısmetse daha iyilerine binersin inşallah.

24.10.2013'te sıfır aldım bir tane 1 ay 1 hafta falan oldu hemen hemen motorum 3.200 km'de 2 kere uzun yol yaptım toplam 600 km gerisi istanbul sanırım bayagı hızlı gitmişim ben . Bana da öğretin şu aşkı bastırmayı yoksa km'den başım belaya giricek ... !! ::evil::::haapppy:

24.10.2013'te sıfır aldım bir tane 1 ay 1 hafta falan oldu hemen hemen motorum 3.200 km'de 2 kere uzun yol yaptım toplam 600 km gerisi istanbul sanırım bayagı hızlı gitmişim ben . Bana da öğretin şu aşkı bastırmayı yoksa km'den başım belaya giricek ... !! ::evil::::haapppy:
tek yolu başka motorunun daha olması:mrgreen:.Bende bi tanede 600 f var oyüzden hyosung'u pek kullanmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beygir motoru olarak sırf işe gidip gelmeye bir gtr 250 arıyorum hisvarlar senle anlaşabiliriz belki 6000 tl vereyim motoruna bak kış geldi elinde kalmasın

beygir motoru olarak sırf işe gidip gelmeye bir gtr 250 arıyorum hisvarlar senle anlaşabiliriz belki 6000 tl vereyim motoruna bak kış geldi elinde kalmasın

Kusura bakmada ben bunu kabullenemem. Bu forumun, bu bölümün en ÖLÜCÜ kişisi benim. Sana yol almak düşer murat kardeş... ::rantinp:

Bu arada beygir motoru ne la :queen: Yeni bir kavram çıkardı attı ortaya murat:p Sütçü beygirini duydukta beygirin motorunu yeni duyduk:queen:

Beygir beygire biner mi hiç murat kardeşim :)

j7299.gif

4624b.gif

Ve muratlion
cats-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-2186.gif

İzmir İl Temsilcisi
ya o kadar derslerimin arasından dur dedim siteye gireyim oguz motoru aldımı ne etti kesin almıştır yahu kaçırmamıştır dedim.

girdimde ne göreyim motor satılmış üzüldüm vallaha.

o fiyata hemen satılması normal gerçekten uygundu ..

nasip kısmet umarım hayırlısı olur..

ya o kadar derslerimin arasından dur dedim siteye gireyim oguz motoru aldımı ne etti kesin almıştır yahu kaçırmamıştır dedim.

girdimde ne göreyim motor satılmış üzüldüm vallaha.

o fiyata hemen satılması normal gerçekten uygundu ..

nasip kısmet umarım hayırlısı olur..

Sorma kardeşim ya. Adamı sabahın köründe aradım, 2 gün önce aradılar öğlen görmeye gelicekler dedi... Söz vermiş ::rantinp:
Öğlen aradım, geldimi-aracı verdinmi diye sormak için... Yoldalar geliyorlar dedi adam, dünya başıma yıkıldı :pale:
Gerçi ilan halen aktif gözüküyor bende... Yarın öğle saatlerinde başka bir numaradan tekrar ariyim diyorum.

Eğer alsaydım, 8.250 gibi fiyatlara alamazsın diyenlerin çekiceği vardı benden :pl:

Gerçi iştende ayrıldım şuan için. Nasıl olur, alırmıyım-almazmıyım belli değil. Biraz erteleyeceğim gibi gözüküyor :salut:

İzmir İl Temsilcisi
Bak sana benim hikayemi anlatayım.

Hyosungumu satsammı satmasammı diye düşünürken yahu cem bi koyalım dedim bakalım ne olacak görelim.

İlanı koydum koyar koymaz ertesi günü 4-5 kişi aradı hepsini numaralarıyla ve isimleriyle bir liste oluşturup teker teker anlattım . motoru her birine teker teker gösterdim ve ilk arayana satacagım dedim.

ilanın 2nci günü sattım motoru.

Bu motorun alıcısı çok temizi düştümü hemen alıp gidiyorlar fiyatı uygunsa..

çünkü 250cc sınıfında başlangıc acemi ve çogunda düşme kalkma oldugu için temizine konmakta zor.

@cem alıcısı çok ama ölücüsü de çok.2007 yi 6bin küsüre verdim 2012 kız gibi makineye 7500 diyenler var hala satamadım :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar