Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

3.2 - 4 lt benim motorun değerleri de. Şehir içine mümkün olduğunca sokmuyorum motoru. Şimdiye kadar sadece 3 yada 4 defa girdim şehir içine :pl: Trafik çilesi çekilmiyor arkadaş :cherry:

sen gel birde istanbul trafiğine girde trafik çilesi neymiş gör :) otobanda bile trafik çilesi oluyor şehir içi trafiğinden bir farkı yok

sen gel birde istanbul trafiğine girde trafik çilesi neymiş gör :) otobanda bile trafik çilesi oluyor şehir içi trafiğinden bir farkı yok

İstanbul'u biliyorum üstad. 7 yılım geçti orada. İlk gününden son gününe kadar sevemedim. Kalabalığı ve trafiği yüzünden ama:cherry:

Yaklaşık 1 litre düşecek ozaman yakıt hadi hayırlısı :) Tekirdağ'a gidip gelicem geldiğimde 1000km olur ve ilk bakım

Sağolasın bide bunun egzoz ne ısınıyormuş arkadaş üzerinde uyarı yazısı vardı ama ne kadar sıcak olabilirki dedim içimden elimin tersi egzoza yapışıyordu azkalsın :) :)

O sorun orjinal egzoz da herkes yaşıyor. En kötüsü akşamları bir yerden gelince brandayı örtmek için beklemek zorunda kalıyorum egzoz soğusun diye :queen:

O sorun orjinal egzoz da herkes yaşıyor. En kötüsü akşamları bir yerden gelince brandayı örtmek için beklemek zorunda kalıyorum egzoz soğusun diye :queen:

Brandanın o tarafını artçı basamağına sıkıştırmakta buldum çözümü kışın işe yarayacak ama öyle gözüküyor.d.d

Ben 15 dakika bekliyor örtüyorum ya şimdiye kadar yanmadı bundan sonra da yanmaz inşallah :cherry:

Ben branda degilde eski yolluk pike gbi ortu var bahcede oldgu icin onu otruyorum bi keresinde ucu naylon gbiymis sanirm egsoza yapismis kuruynca tirtkladm ama biraz kaldi beyle gecer kroma zararvermeden yokmu bi formulu tabaka gtti ama iz kaldi birsey olmasi lazm ya

selam millet bana iyi bir usta yada iyi bir servis önerbilecek varmı deniköşklerdeki motopark hariç, şöyle motoru bıraktığımda kendi motoruymuş gibi bakan birisi

eyvallah teşekkür ederim

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

motopark'ta noldu usta

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

[/COLOR]
motopark'ta noldu usta

ne olmadı ki servisi tanıyorsan kazalı beyaz kırmızı 2013 gt 250 r varmış burda 2 hafta kalmış ne oldu o motora de ama sana doğrusunu anlatırmı bilmem, valla motorum o servisin önünde bozulsa elimde eve götürürüm yine de o servise gitmem

eyvallah teşekkür ederim

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

ne olmadıki 3500 km de sapa sağlam motordan ses geliyor zaten kazalıydı sigorta muhabbetine götürüp bıraktım keşke götürmeseydim de bütün hasarı ben yapsaydım, sigortanın elemanı ::angry2:: iki hafta gelmedi benim motorda orada kaldı sonra ...

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

ne olmadı ki servisi tanıyorsan kazalı beyaz kırmızı 2013 gt 250 r varmış burda 2 hafta kalmış ne oldu o motora de ama sana doğrusunu anlatırmı bilmem

Bende bakıma gittiğimizde sizin motor orda yatıyordu ancak şimdi firmaya bir suçlamada bulunuyorsunuz. Burda bu motoru kullanan yüzlerce kişiyiz. Başınıza geleni açıkca yazarsanız bizde bilir önlemimizi alırız yada gitmeyiz oraya. Yok yazmayacaksanızda böyle imalı konuşmalarla sadece insanların içine kurt düşürürsünüz.

Yanlış anlamayın motorpark benim için herhangi bir servis ve tavsiye üzerine gittim bakımımı yaptırdım. Lakin bugün sizin başınıza gelenin bizlerinde başımıza gelmemesi için açıkca yazın olup biteni.

ben de tavsiye üzerine gittim motoru güvenip bıraktım bir de ustaya dedim ki bir iki tur at bakalım bir yerinde bir şey varmı diye o 2 hafta kullanmış motoru ben işlerimden dolayı ve cevreden duyduklarımdan dolayı üstüne pek düşmedim sonra bir hafta sonu motor bana lazım oldu almaya gittim daha çalıştırır çalıştırmaz dedim usta bunda ses var oda yok dedi dedim nasıl yok, yok zincir sesi yok bilmem ne derken sinirim bozuldu aldım motoru İstanbul parka gittim ama motor gaz yemiyor sonra geri getirdim motoru ( cumartesi sabahı aldım pazartesi sabahı geri getirdim )sonra sigortanın elemanı gelmiş mi diye gittim bana direk dedi ki motorda ses var dedim ben sana cuma günü demedim mi sese var diye bir şey demedi başka elemanlarda vardı onlarla konuşmaya başladı birde buji piposu çatlamış onu değiştirdi gözümün önünde ee dedim bu nasıl oldu cevap yok, yani ben bir daha gitmem gidene de mani olmayım arkadaş başıma gelen mevzu bu ama suç benim her zaman olduğu gibi motoru kendim sökerim ama dahada servis işi çok zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar