kafa grenajı sökülmesi aslında çokda abartılcak bi durum degil. grenajı cıkarmak kolay zor olan cam ile ampülün oldugu bölüm gerçekten sabır istiyor.
tek başınıza ilk kendinizin sökmesini önermem ilk ustayla birlikte yapın izleyin daha sonra kendiniz tek başınıza yapabilirsiniz.
Shınko lastikler iyi kötü demekten yana bir arkadaşın ısınmayla ilgili yazdıgına katılıyorum.
şimdi lastikler sert ve yumuşak hamurlu olarak degerlendirmek gerekirse shınko çokda yumuşak hamurlu bir lastik degil.
yumuşak hamurlu lastik yolu daha iyi tutar asvalta yapışır ısındıkca daha verimli olmasının sebebi ısınan lastik yumuşar yumuşayıncada asvaltı daha iyi tutar.
fakat mıchelin ile örnek karşılaştırırsam biri 50kmde ısınırken digeri 100kmde ısınır misal.
viraj yapıcak arkadaşların dikkat etmesini istedigim birşey LASTİK YANAKLARINI ısıtın.
Düz yolda giderken sadece lastigin aslvat ile temas ettigi yerler ısınır o yüzden birazcık motora slide yaparsanız yani saglı sollu düzde yatrırsanız ilk virajdan daha verim alırsınız.
lastik yanakları henüz virajla buluşmadıgı için tozlu ve ısınmamış olabilir.
fakat hyosungun dingil mesafesinin uzun olması gerçekten eksi bir yöndür.
buda benim ön tekerim arka tekerlekti çizgi yoktu çünkü tamamen simsiyah olmuştu .
ön tekerle tozlu bölümüş çatıştıgı an
tabi sattıkta motoru bunlar mazide kaldı
