4 levent kayalar motora git.Beyler bilen birileri yardim etsin ya... 6. Kez kuştepedeki servise gittim motor hala yag akitiyo hem de az buz da degil. İlk basta conta degistirdiler sonra actilar silikon sikmislar ama hala yag akitiyo.
Flaşö degisti ama hala sinyaller calismiyo
Ve ordakilere bile anlatamadim arada motorda marşa basınca motor bi tur dönüyo sonra çat diye ses geliyo sonra nınınınını çalışmıyo vurdurmak gerekiyo... Kepazelik ya çekmisim beyazit meydanina bi bakiyorum calismiyo sonra isin yoksa ittir meydanin ortasinda ordan oraya...
2012 model 7000km alet illalah dedim, mondialimi bu kadar itmedim sorun yasamadim ya...
Beyler bilen birileri yardim etsin ya... 6. Kez kuştepedeki servise gittim motor hala yag akitiyo hem de az buz da degil. İlk basta conta degistirdiler sonra actilar silikon sikmislar ama hala yag akitiyo.
Flaşö degisti ama hala sinyaller calismiyo
Ve ordakilere bile anlatamadim arada motorda marşa basınca motor bi tur dönüyo sonra çat diye ses geliyo sonra nınınınını çalışmıyo vurdurmak gerekiyo... Kepazelik ya çekmisim beyazit meydanina bi bakiyorum calismiyo sonra isin yoksa ittir meydanin ortasinda ordan oraya...
2012 model 7000km alet illalah dedim, mondialimi bu kadar itmedim sorun yasamadim ya...
Arkadaşlar merhaba.
Bulunduğum şehirde ne kanuni servisi yok. Şehir dışından 0 Gt250R almak istiyorum. 44-4 motorla konuştum kargo imkanı yokmuş. Kayalarla görüştüm onlarda en yakın servise sandık şeklinde gönderebiliriz dediler. Serviste 60 km uzaklıkta ne kadar vitesli motor kullansam da şehirler arası tecrübem yok. Başka şehirden motor alan arkadaşlar nasıl bi yol izledi acaba ?
kardesım oncelıkle gecmıs olsun.. dedıklerını okudumda ılk yapman gereken motoru garaja cekıp kendıne adam akıllı bır usta bulmak. sorunlarına baktıgımda cozulmeyecek problemler degıl.
yag akıtıyorsa halen en kotu alt kapaktan bahsetmıssın tornada diş actırıp halledebılırsın.
sınyallerın yanmadıgında ve marsa bastıgında vıjık dıye bır ses gelıyorsa akune konjektorune ve mars motoruna baktır.
ıyı bır usta bu problemı 2 saatte halleder ve sana motoru teslım eder. neyse gecmıs olsun. sıkma canını herkesın basına gelebılecek seyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.ınsallah motoruna kavusursun. ben yerınde olsam arkadasımı yanıma alıp bıner motoruma yavas yavas gelırdım. buna cesaret edemıyorsan soyle yap derım. tanıdık bır kargocu bul zaten sandıkla gelır o motor kargoya versınle evıne teslım etsınle kardesım. kargo fıyatı ne kadar olur bılemem yada bır tane pıkap bul ısını hallet..
Sanırım o şekilde olacak.44-4 motorda telefonda konuştuğum beyefendi. O şekilde bi araçla gelirseniz motorun burada kurulumunu yapar araca yükleriz demişti.
Arkadaşlar merhaba.
Bulunduğum şehirde ne kanuni servisi yok. Şehir dışından 0 Gt250R almak istiyorum. 44-4 motorla konuştum kargo imkanı yokmuş. Kayalarla görüştüm onlarda en yakın servise sandık şeklinde gönderebiliriz dediler. Serviste 60 km uzaklıkta ne kadar vitesli motor kullansam da şehirler arası tecrübem yok. Başka şehirden motor alan arkadaşlar nasıl bi yol izledi acaba ?
Merhaba ! Hyosung GT 250 R 2013 Modeli gerçekten güzel giden ve oldukça da şekil duran bir makine. Peki acaba ne kadar yakıyor bu canavar 100 km. de Ayrıca örneğin benim boyum 1.74 kilom 80 bu boyutlar o canavarı kullanmaya yetermi ? Teşekkürler...
Selam.Topic durgunlaştı bari foto paylaşalım renklensin. Kınalı kuzumun bıcı bıcı yaptıktan sonraki hali :cherry:
http://j1309.hizliresim.com/1f/c/sl1p9.jpg
http://j1309.hizliresim.com/1f/c/sl1t4.jpg
Maşallahı var hocam motorunuzun. Kendi motorumu sattım, özledikçe sizinkine bakarım artık.
Geçenlerde fiyat polemiğine girmiştik bir arkadaş ile. Fiyatının piyasaya göre pahalı olduğunu söylemiştim... Fiyatları tekrar indirmişler. Malümunuz sezon sonu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kampanya-gt250r-ankara-4-44motor-136864261/detay