ben de tavsiye üzerine gittim motoru güvenip bıraktım bir de ustaya dedim ki bir iki tur at bakalım bir yerinde bir şey varmı diye o 2 hafta kullanmış motoru ben işlerimden dolayı ve cevreden duyduklarımdan dolayı üstüne pek düşmedim sonra bir hafta sonu motor bana lazım oldu almaya gittim daha çalıştırır çalıştırmaz dedim usta bunda ses var oda yok dedi dedim nasıl yok, yok zincir sesi yok bilmem ne derken sinirim bozuldu aldım motoru İstanbul parka gittim ama motor gaz yemiyor sonra geri getirdim motoru ( cumartesi sabahı aldım pazartesi sabahı geri getirdim )sonra sigortanın elemanı gelmiş mi diye gittim bana direk dedi ki motorda ses var dedim ben sana cuma günü demedim mi sese var diye bir şey demedi başka elemanlarda vardı onlarla konuşmaya başladı birde buji piposu çatlamış onu değiştirdi gözümün önünde ee dedim bu nasıl oldu cevap yok, yani ben bir daha gitmem gidene de mani olmayım arkadaş başıma gelen mevzu bu ama suç benim her zaman olduğu gibi motoru kendim sökerim ama dahada servis işi çok zor