Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2007 model CBR 600F'imi almış bulunuyorum. Az önce noterdeki işimiz bitti. Yalnız işten ötürü ve kıyafetlerim yanımda olmadığı için motora henüz binemedim
Eski hyosung'umun yanındaki kırmızı honda.

9bqb.jpg

Başlangıç için alınabilir bir motor mudur ? (Boyutlar boy : 1.71 Kilo : 80) :santa:

600F mi? Kesinlikle hayır.
Acayip hızlı, dün akşam boş ve düz yola çıktım. 25 km kadar yol yaptım. Öyle böyle değil, gt250r bunun yanında bisiklet bisiklet. Gaza dokunmaya gelmiyor. hyosungla 150-160 seyir halinde gidebiliyordum. Bununla 120 yapınca tırstım :) Yalnız oturuş pozisyonu çok rahat.

Acayip hızlı, dün akşam boş ve düz yola çıktım. 25 km kadar yol yaptım. Öyle böyle değil, gt250r bunun yanında bisiklet bisiklet. Gaza dokunmaya gelmiyor. hyosungla 150-160 seyir halinde gidebiliyordum. Bununla 120 yapınca tırstım :) Yalnız oturuş pozisyonu çok rahat.

600f candır. Tekrardan iyi günler de kullan.

Hayırlı olsun güle güle kullanın . Birşey sormak istiyorum rüzgar nasıl ?

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermsin. 600f güzel motor ama ah birde şu yakıtı olmasa daha can olacak

Yeni motosiklette ilk başlarda bu şekilde yüksek değerler olabiliyor. Rodaj döneminiz bittikten sonra bu seviye normale dönecektir. Çok yakma konusunda şejhir içerisinde dur kalkların çokluğuda etki ediyor. Korkulacak bir şey yok gibi görünüyor. İçiniz rahat olsun bence

Sıkıntı yok sadece paylaşmak istedim alacak arkadaşlar fikir sahibi olsun diye :)
Sizin GTler ne yakıyor ?

Buda benden olsun linki ilkdefa kullandığım için ilk yakıtımı girdim :) android uygulamasıda varmış güzel sevdim

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah.

Hayırlı olsun güle güle kullanın . Birşey sormak istiyorum rüzgar nasıl ?

Rüzgar biraz daha az gibi geldi. Ön cam hyosung'a göre gayet yüksekte duruyor. En azından göğsüme daha az geliyor gibi hissettim.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermsin. 600f güzel motor ama ah birde şu yakıtı olmasa daha can olacak

Hyosung'dan sonra en çok yakıt zorlayacak beni. 400 km yaparken, bununla 260 km yapmak biraz cüzdana acı verecek gibi :)

Daha 500km yol yaptı motor ilk ölçtüğümde 5 litre yaktı tekrar ölçtüm bugün biraz daha düşmüş ama en fazla 4,5 litre'ye geriledi devirli kullanmıyorum.

5 litre dediğiniz kilometrede 25 kuruş demek. Yüksek yakıyor, 2012 modelde benim elde ettiğim değerler 17, 18 kuruş civarıydı.

3.2 - 4 lt benim motorun değerleri de. Şehir içine mümkün olduğunca sokmuyorum motoru. Şimdiye kadar sadece 3 yada 4 defa girdim şehir içine :pl: Trafik çilesi çekilmiyor arkadaş :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar