Başlangıç için alınabilir bir motor mudur ? (Boyutlar boy : 1.71 Kilo : 80) :santa:
600F mi? Kesinlikle hayır.
Acayip hızlı, dün akşam boş ve düz yola çıktım. 25 km kadar yol yaptım. Öyle böyle değil, gt250r bunun yanında bisiklet bisiklet. Gaza dokunmaya gelmiyor. hyosungla 150-160 seyir halinde gidebiliyordum. Bununla 120 yapınca tırstımYalnız oturuş pozisyonu çok rahat.
Acayip hızlı, dün akşam boş ve düz yola çıktım. 25 km kadar yol yaptım. Öyle böyle değil, gt250r bunun yanında bisiklet bisiklet. Gaza dokunmaya gelmiyor. hyosungla 150-160 seyir halinde gidebiliyordum. Bununla 120 yapınca tırstımYalnız oturuş pozisyonu çok rahat.
Şuan hesaplamalara göre 100km'de tam 5 litre yakıt harcamışım,
Ortalama hız 90/100 km/h
Evet şehir içi
dediğin degerler yüksek devirli değilse motorun sorun var demektir...
Sıkıntı yok sadece paylaşmak istedim alacak arkadaşlar fikir sahibi olsun diye
Sizin GTler ne yakıyor ?
Daha 500km yol yaptı motor ilk ölçtüğümde 5 litre yaktı tekrar ölçtüm bugün biraz daha düşmüş ama en fazla 4,5 litre'ye geriledi devirli kullanmıyorum.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun güle güle kullanın . Birşey sormak istiyorum rüzgar nasıl ?
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermsin. 600f güzel motor ama ah birde şu yakıtı olmasa daha can olacak
Daha 500km yol yaptı motor ilk ölçtüğümde 5 litre yaktı tekrar ölçtüm bugün biraz daha düşmüş ama en fazla 4,5 litre'ye geriledi devirli kullanmıyorum.