böle bişey hocam
maşallah motorun güzel Allah kaza bela vermesin, diğer markaları geride bıraktırırsın motorunla inş![]()
böle bişey hocam
maşallah motorun güzel Allah kaza bela vermesin, diğer markaları geride bıraktırırsın motorunla inş![]()
o Bumoto yu hyosungla kendini kıyasladığı için perişan edicez inşallahböle bişey hocam
![]()
benim aletim 16 binde ama motor bloğu çoğu 5000km den temizdir ama gelde anlat
aynen dediğin gibi temiz baktığın sürece çin malları bile kolay kolay üzmez sahibini.ayrıca motorun çok şık kazasız belasız cezasız sürüşler![]()
benim aletim 16 binde ama motor bloğu çoğu 5000km den temizdir ama gelde anlat
O NA BENİM MOTORLA KATILIYORUZ ARKADAŞIM BARKIN ABİYLE KONUŞTUM YARIN BULUŞUCAZ
Harbi ya possie ne oldu? sesi cıkmıyoralper motorun sağlam demi rezil etme bizi bak possiden kurtulduk milletin dilinden kurtulamayız :d
Harbi ya possie ne oldu? sesi cıkmıyorAlper balatanı falan değiş olum yagını suyunu arpasını ver
![]()
banldılar garibanı sitede bir tek ninja kullanıcısı oydu artık ninja motor kullanan kalmadı
alper bak istersen parada yollayalım lastikleride değiş işin ucunda rezil olmak var
seko sen hangi şehirdeydin kardeş
abi iyi akşamalar hala bulamadım dogru dürüst bişi =)alper garajdamısın halabırak çok kurcalama sakınan göze çöp batar.diğerlerinden iyi olduğu görmek için hergünkü haliyle götürmen bile yeterli.:thumleft:
possi,yi bi kaçkere şikayet ettim şutlandı.elime sağlık![]()
abi sana saygım var buradaki cogu insan abi gözüyle bakıyor sanaalperin motoru iyi işte satıyor sana yakışır motor. yok kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun diyosan illa. benimkini vereyimsatılık değil ama şeytan dürtüp duruyor sat bunu al vstromu diye
l:
SLM ARKADAŞLAR BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM DİKKAT ÇEKMEK İÇİN;
Az önce facebooktan altın elbiseli adamın paylaşımını gördüm tüm 250lik motorların karşılaştırmasını yapacaklarmış, bilindiği üzere hyosungun tek çekiminde talihsiz bir motor yüzünden tam olarak kendini gösteremedi gt250r bu yüzden müsait olan ve motorunda sorun olmayan biri gidebilirse süper olur. Saygılar. facedeki paylaşım şöyle
Uzun süredir vatandaşın 250cc karşılaştırma sorularına cevap vermek için bir karşılaştırma çekeceğiz.
Inazuma 250, CBR 250, 250 Ninja, Daelim Roadwin 250'yi bulduk.
Motosikletinizi çekime getirmeyi düşünüyorsanız, renklerinin ve hemen her tarafının orijinal ve en az 2011 model olmasıdır.
İhtiyacımız olanlar:
KTM Duke 200,
Hyosung GTR 250,
Bumoto Calibre 250 (bunun için mesaj yağıyor),
Megelli 250,
Sym Wolf 250,
Çekim günü hava durumuna göre ya 23 (Cumartesi) veya 24 Şubat (Pazar) olacak.
Çekim sabahın erken saatlerinden akşama kadar sürebilir.
Eğer haftasonu programınız varsa uymayacaktır.
İletişim için
Facebook'taki Altın Elbiseli Adam sayfasından mesaj atınız.
Hemen, "filanca motoru da ekleyin" nidaları yükselmeden uyaralım, sadece bu motorları çekeceğiz.
slmlr;
Brkn
şeytana uyup satmaya kalkışırsam eğer, yerine alacağım motor gene vtwin motoru olan dl650 vstromdur.
ne yapayım abi? bir formul var mı ?eywallah sağol. alperin ilan linki bikaç sayfa geride var. valla kardeşim yalan yok 6buçuğa yeni kasa temiz motor bulamassın kimse vermez. verenin motorunda mutlaka birşey vardır demiyorum ama yakında çıkacağını kesin biliyordur. tamir ettirmeye bin lira vereceğime binlira ucuza vereyim kurtulayım alan naparsa yapsın benden çıksında kime girerse girsin mantığı var malesef.benim motor satılık değil ama şeytana uyup satmaya kalkışırsam eğer, yerine alacağım motor gene vtwin motoru olan dl650 vstromdur.