yanlış hatırlamıyorsam scottoiler kullanıyordunuz.montajı hakkında bir sorum olcaktı.kendimiz yapabilirmiyiz?ayrıca memnun musunuz.?ve ben dual enjektor almayı düşünüyorum.tavsiyelerinizi beklerim.saygılar.
evet aşırı memnunum montajı kendiniz yapabilirsiniz ama biraz uğraştırır istanbulda aldığınız yer montajını ücretsiz yapıyor diye biliyorum
motorumu aldım sadece 1000 km kullandım ve yağlama aparatını taktım 4000 km yol yaptım ve sadece 250 cc yağ gitti
bunun dışında zincir sürekli yağlandığından kirlenmiyor ben normalde her 250-300 km de bir zincire diş fırçasıyla dalıyordum
temizle babam temizle şimdi o derdim de yok olduğu temizlik ihtiyacı duymuyorum yağ akışkan olduğundan sürekli oto temizlik modunda
kürek yokmu yaa atıverin şu ..ku dışarı
abi karışma yazıktır gariban
ben bu gün kawasaki 250 topiğine şöyle bir göz attım
2005 te konu açılmış 2006 da 5 cevap yazılmış
motor ta 2008 mayıs sonunda türkiyeye gelmiş
ve alan sayısı çok az alanların çoğu da memnun değil
ve yazılan mesajların neredeyse tamamı "ulen arkadaş kullanan biri yorum yapsın nasıl bir motordur bu" şeklinde
hatta topiğin ilk 250 sayfasının çoğu konu hortlatma üzerine
son 100 sayfada ise neredeyse hiç ninja kullanıcısı yok
girin bakın cbr 250 ciler ile hyo cular biyerlerde buluşalım bişeyler yapalım topiğine çevirmiş
inanmazsan gir bak
bu gariban da yanlız kalınca birileride benle konuşsun moduna girmiş anlaşılan
karışmayın bırakın yazsın hani sokaklarda herkese laf atan minibüs muavini tipli ..... vardır ya
yanından geçince tuhaf tuhaf laf söylerler sizde duymazdan gelirsiniz
hah işte buna da öyle yapın belli süre sonra ergenlikten çıkınca düzelir