Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Can kardeş ben pek emin degilim. Alperin linkini verdigi gösterge 2007 orjinalidir. kullandım biliyorum.2008 lerle arasındaki fark gösterge cubugu 2007lerde bayagı kalındı zaten oradan tanınıyor.beyaz kadranlı uyarmı uymazmı bilemiyorum ama uyarsa çok hoş olur. hyosungsourceye bir mesaj atıp sorsana.mr.Lee diye bir arkadaş var orada mutlaka cevap verir.hatta senin göstergenin ve soketlerin resimlerini de gönder.çünkü meblag büyük sonra iade için de kargo ücreti ödemek var.

@ Alper eski göstergeler VFD gösterge diye geçiyordu.

Can kardeş ben pek emin degilim. Alperin linkini verdigi gösterge 2007 orjinalidir. kullandım biliyorum.2008 lerle arasındaki fark gösterge cubugu 2007lerde bayagı kalındı zaten oradan tanınıyor.beyaz kadranlı uyarmı uymazmı bilemiyorum ama uyarsa çok hoş olur. hyosungsourceye bir mesaj atıp sorsana.mr.Lee diye bir arkadaş var orada mutlaka cevap verir.hatta senin göstergenin ve soketlerin resimlerini de gönder.çünkü meblag büyük sonra iade için de kargo ücreti ödemek var.

@ Alper eski göstergeler VFD gösterge diye geçiyordu.
evet dediginiz gibi sarırank kalın bir ibre var benim makinemdede kafam karıstı uyar dendigi için bir mesaj gönderelim bakalım ne olacak umarım uyar bayagı güzel gözükebilir teşekkür ederim yardımlarım.. yardımlarınız için

evet dediginiz gibi sarırank kalın bir ibre var benim makinemdede kafam karıstı uyar dendigi için bir mesaj gönderelim bakalım ne olacak umarım uyar bayagı güzel gözükebilir teşekkür ederim yardımlarım.. yardımlarınız için

forumda gv650i adında çok baba bir abimiz var onlar neredeyse her ay koreden spariş veriyorlar istiyorsan ona bi mesaj at bir görüş kendisi aynı zamanda hyosung tamircisidir çok yardımcı olur sana

forumda gv650i adında çok baba bir abimiz var onlar neredeyse her ay koreden spariş veriyorlar istiyorsan ona bi mesaj at bir görüş kendisi aynı zamanda hyosung tamircisidir çok yardımcı olur sana

yanlış hatırlamıyorsam scottoiler kullanıyordunuz.montajı hakkında bir sorum olcaktı.kendimiz yapabilirmiyiz?ayrıca memnun musunuz.?ve ben dual enjektor almayı düşünüyorum.tavsiyelerinizi beklerim.saygılar.

yanlış hatırlamıyorsam scottoiler kullanıyordunuz.montajı hakkında bir sorum olcaktı.kendimiz yapabilirmiyiz?ayrıca memnun musunuz.?ve ben dual enjektor almayı düşünüyorum.tavsiyelerinizi beklerim.saygılar.

evet aşırı memnunum montajı kendiniz yapabilirsiniz ama biraz uğraştırır istanbulda aldığınız yer montajını ücretsiz yapıyor diye biliyorum
motorumu aldım sadece 1000 km kullandım ve yağlama aparatını taktım 4000 km yol yaptım ve sadece 250 cc yağ gitti
bunun dışında zincir sürekli yağlandığından kirlenmiyor ben normalde her 250-300 km de bir zincire diş fırçasıyla dalıyordum
temizle babam temizle şimdi o derdim de yok olduğu temizlik ihtiyacı duymuyorum yağ akışkan olduğundan sürekli oto temizlik modunda

kürek yokmu yaa atıverin şu ..ku dışarı

abi karışma yazıktır gariban
ben bu gün kawasaki 250 topiğine şöyle bir göz attım
2005 te konu açılmış 2006 da 5 cevap yazılmış
motor ta 2008 mayıs sonunda türkiyeye gelmiş
ve alan sayısı çok az alanların çoğu da memnun değil
ve yazılan mesajların neredeyse tamamı "ulen arkadaş kullanan biri yorum yapsın nasıl bir motordur bu" şeklinde
hatta topiğin ilk 250 sayfasının çoğu konu hortlatma üzerine
son 100 sayfada ise neredeyse hiç ninja kullanıcısı yok
girin bakın cbr 250 ciler ile hyo cular biyerlerde buluşalım bişeyler yapalım topiğine çevirmiş
inanmazsan gir bak
bu gariban da yanlız kalınca birileride benle konuşsun moduna girmiş anlaşılan
karışmayın bırakın yazsın hani sokaklarda herkese laf atan minibüs muavini tipli ..... vardır ya
yanından geçince tuhaf tuhaf laf söylerler sizde duymazdan gelirsiniz
hah işte buna da öyle yapın belli süre sonra ergenlikten çıkınca düzelir

ninja alanlar mı memnun değilmiş ? hahaha hayatımda böyle palavra duymadım,son 100 sayfada ninja kullanan yokmuş,aman yarabbi,
yav o değil de şu hyosung tamircisine hala gülüyorum,bir motorun kendine has tamircisi mi olur? servis elemanı olsa neyse,bildiğin tamirci,ayrıca her ay birisi parça getiriyor falan her ay motorun biryerleri bozuluyor demekki benim anlamadığım,göz göre göre hurdaya paraları sayıyorsunuz ya işte o kısm beynim almıyor yani,o paraları yakarak ısınsan daha mantıklı

ninja alanlar mı memnun değilmiş ? hahaha hayatımda böyle palavra duymadım,son 100 sayfada ninja kullanan yokmuş,aman yarabbi,
yav o değil de şu hyosung tamircisine hala gülüyorum,bir motorun kendine has tamircisi mi olur? servis elemanı olsa neyse,bildiğin tamirci,ayrıca her ay birisi parça getiriyor falan her ay motorun biryerleri bozuluyor demekki benim anlamadığım,göz göre göre hurdaya paraları sayıyorsunuz ya işte o kısm beynim almıyor yani,o paraları yakarak ısınsan daha mantıklı
hah ben de onu diyorum olmayan bişey nasıl başka bir şeyi alır :sunny:

http://inciswf.com/1303082074.swf

@ otopsici
teşekkürler.İngiliz ebay ında buldum.istanbuldaki satış fiyatından 60 tl gibi daha düşük fiyatı( yaglar ve dual enjektörde buradakinin yarı fiyatı)sanırım oradan alıcam.bu vakum baglantısını tam çözemedim.

@ otopsici
teşekkürler.İngiliz ebay ında buldum.istanbuldaki satış fiyatından 60 tl gibi daha düşük fiyatı( yaglar ve dual enjektörde buradakinin yarı fiyatı)sanırım oradan alıcam.bu vakum baglantısını tam çözemedim.

bekle resim bulup öyle açıklayayım
kusura bakma bende bi sıkıntı ver şuraya bi hava filtresi ve elemanlarının olduğu resimi yükleye bilirmisin ordan tarif edeyim

bekle resim bulup öyle açıklayayım
kusura bakma bende bi sıkıntı ver şuraya bi hava filtresi ve elemanlarının olduğu resimi yükleye bilirmisin ordan tarif edeyim

bu resim yeterli mi?
havah.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

şimdi olay şu 17 veya 7 numaralı hortumlardan biri (motorum istanbulda tam emin olamadım)
hava filtresi kutusuna bağlantı yerlerinden söküyorsun motoru çalıştırıp hangisi emme yapıyorsa
o hortumu ortadan kesio içine kutudan çıkan "T" boruyu takıyorsun
t borunun açık ucunu da yağlama aparatından çıkan emme ucu ile bağlıyorsun
kusura bakma şuanda bulunduğum yerde bilgisayar kötü herşey kısıtlamışlar
iyi bir bilgisayar başına geçince çok detaylı resimli yazarım

şimdi olay şu 17 veya 7 numaralı hortumlardan biri (motorum istanbulda tam emin olamadım)
hava filtresi kutusuna bağlantı yerlerinden söküyorsun motoru çalıştırıp hangisi emme yapıyorsa
o hortumu ortadan kesio içine kutudan çıkan "T" boruyu takıyorsun
t borunun açık ucunu da yağlama aparatından çıkan emme ucu ile bağlıyorsun
kusura bakma şuanda bulunduğum yerde bilgisayar kötü herşey kısıtlamışlar
iyi bir bilgisayar başına geçince çok detaylı resimli yazarım

tamam dostum müsait olunca beklerim. çok teşekkürler.

http://korider.com/index.php?topic=16397.0
bak burada ayrıntılı anlatılmış yanlız onda ilk motora giriş manifoltunu delip yapmışlar
179214_10151447363324511_139785240_n.jpg

kırmızı olrak gördüğün yere kutuda çıkan 5-6 numaralı aparatlardan birini takıyorsun
scottoiler-01.jpg

yanlız dikkat et o aparatı takacağın yer delik olması lazım değilse delmen gerekiyor
ben de maanifoltu delmeyi göze alamadığım için dediğim hortumlara "T" takmayı uygun buldum hani sıkıntı olsaydı yeni hortum alacaktım o kadar
2. resimde gördüğün 4 numaralı aparat yerine "T" kullanıyorsun o kadar (yani 7 numaralı parçadan)

Bu sistemi bende düşünüyorum ama bakalım ne zamana nasip olcak evde kombi tırtları paralar oraya gitti :D

Bundan once ki sayfalarda ben de yazmistim bi video koymustun onu izledikten sonra.2008 st de 7 bin 100 yapiyor. 09-10 lari bilmiyorum ama efiler farkli. Disliden mi yoksa beyin farkli ondan mi bilmiyorum.

selam dostlar..
bana acılen orjınal grenaj vıdası lazım temın edebılecegım bırı varsa lutfen bana acıl olarak ulasabılır mı?

0542 491 12 21

tesekkurler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar