Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

nomercy 150 cc seni ilk başta tatmin eder merak etme 150 cc diye yabana atma ki tecrüben yok motor kullanmamıssın.Al bitane cbf 150 bahara kadar kullan biraz mantığıtrafıgı okumayı ogren ondan sonra satıp hyo alırsınn ki cbf lerin 2. eli cok rahat satılıyor.

Aynen hocam burası istanbul trafiği başka yerlere benzemez.cbf 150 ilanlarına bakmaya başladım. 3000-3500 tl arasında temiz 2010-2011 düşünüyorum alırsamda 5-10 bin km yapmadanda satmıyacam heralde.en sağlıklısı bu olucak sanırım iyicene pekiştirelim kendimizi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------

No_MerCy_, selam. Ben de seninle aynı durumdaydım bu temmuzda. Ama arkadaşların zoruyla bir scooter aldım. Ehliyetim yoktu o zamanlar, vites tecrübem de yoktu. Scooter al dediler, hem motorla hem trafikle boğuşma diye. Scooter'ı aldıktan bir ay sonra satıp hyosung gt250r veya naked almaya karar vermiştim ancak arkadaşlarım, çevremdekiler ve MT forumundakiler beni durdurdular. Seninle aynı şeyleri söylüyordum ben de, scooter beni "kesmiyor", daha hızlı ve büyük bir motor almam lazım vs. :) Ama sabrettim, iyi de yaptım bence. Çünkü hyosung 250 gtr dediğin makine saatte 160 yapabiliyor, hiç motor bilmeyen birinin altına vermemek lazım, ben hala arkadaşlarım 250'lik motorlarını verince tırsa tırsa sürüyorum.

Şimdi de hava çok soğudu zaten, geceleri sürerken 90-100 yapmama rağmen, montundan pantolonuna, eldiveninden balaklavasına kadar tam takım giyinmeme rağmen üşüyorum. Ayrıca yağmur yağıyor, yollar kayıyor. Önümüz de kar kış. En iyisi sen de benim gibi yap, küçük bir motor, hatta tercihen scooter al. Trafiği öğren, trafikte motorun durduğu yeri öğren.
Şu videoyu da izle:
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Ben mart-nisan gibi, havaların ısınmaya başladığı dönemlerde param olursa honda cbr250, olmazsa hyosung 250 gt naked veya gtr almayı düşünüyorum 2. el. Sen de en azından kışı küçük bir motorla (yineliyorum, tercihen scooter) geçir, yeni sezonda alırsın güzel bir motor.

Hocam scotera pek sıcak bakmıyorum açıkcası tamam dediğiniz doğru önce bi trafiği motorla algılayın bide motorla uğraşmayın diyorsunuzda bu bana çok zaman kaybettirir vitesli motorla pekiştirmek daha mantıklı geliyor bana.bide video eklemişsiniz izleyin diye altın elbiseli adamın bütün videolarınıda izledim teşekkürler :)

Bugün atladım motora biraz yol yaptım Marmara ereğliye kadar gittim baktım bulutlar pek iyi niyetli değil döndüm geri bu motosikletimle ilk defa anahtar kapamadan 155 km yol yaptım.Gayet keyifliydi 160 km/s yi gördüm ama daha da zorlamak istemedim.Acemilektenmidir bilmiyorum ama arada bir rüzgar fena gıdıkladı,nerdeyse yaprak gibi fırlatacak sandım yolun kenarına.Döndükten sonra avcılar sahilde küçük bir mola verdim bir iki foto çektim buyrum fotolar konuşsun.
dsc0079ho.jpg

dsc0030kzw.jpg

dsc0092hk.jpg

Bugün atladım motora biraz yol yaptım Marmara ereğliye kadar gittim baktım bulutlar pek iyi niyetli değil döndüm geri bu motosikletimle ilk defa anahtar kapamadan 155 km yol yaptım.Gayet keyifliydi 160 km/s yi gördüm ama daha da zorlamak istemedim.Acemilektenmidir bilmiyorum ama arada bir rüzgar fena gıdıkladı,nerdeyse yaprak gibi fırlatacak sandım yolun kenarına.Döndükten sonra avcılar sahilde küçük bir mola verdim bir iki foto çektim buyrum fotolar konuşsun.
http://img39.imageshack.us/img39/6762/dsc0079ho.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/5401/dsc0030kzw.jpg
http://img836.imageshack.us/img836/906/dsc0092hk.jpg

sol sinyali ruzgarmı ucurdu :)

aynen dostum nazar boncuğu kalsın

Bu arada Motorun cok temiz duruyo Allah kaza bela vermesin birde lastikler orjinal Shınko lastiğimi ?
Teşekkürler, motorum gerçekten temiz elimden geldiğince iyi bakıyorum.Lastiklere gelince shinko değiller, Pirelli Sport Demon kullanıyorum.

Hazır lastik konusu açılmışken sorayım gt250r a uygun kaliteli lastiklerden hangisini önerirsiniz ? (Michelin-Metzeller-Pirelli vs ) bütçe açısından bir sıkıntı yok lastiğe 1000 tl ye kadar vermeyi düşünüyorum.

Hazır lastik konusu açılmışken sorayım gt250r a uygun kaliteli lastiklerden hangisini önerirsiniz ? (Michelin-Metzeller-Pirelli vs ) bütçe açısından bir sıkıntı yok lastiğe 1000 tl ye kadar vermeyi düşünüyorum.

Metzeler M5 kullanıyorum. Müthiş bir lastik. Onun yanında, Pirelli Diablo Rosso 2'leri inceleyebilirsin... :cat:

Michelin Pilot Lastiklerini Kullanıyorum kardeşim Gayette memnunum Kesinlikle Tafsiyemdir.

yahu gençler bu hafta içi bi dürüm muhabbeti yapalım cumartesi gidiyorum
Yapalm bişeler ben bu ara full boşum :D
Dürümün kralı fatihte fatih dürümcüsü var orada yenir. Kesinlikle süper dürüm yapıyorlar. Oradan da güzel bi cafe ye götürebilirim milleti.
Hangi gün yapsak?

Koca bayram tatili biti,buluşma için mesai'nin başlamasını mı beklediniz :) şunu tatilde yapsaydınızda bende katılsaydım.

Arkadaşlar da haklı tabi. Önceden haberli olup bu akşam olsaydı katılım iyi olurdu gibi.
Bana her gün uyar şimdilik günü çarşamba yapalım uymayan ve gelmek isteyen kişi varsa ona göre uyarlarız dime?

lastik olarak bende michelin pilot road kullanıyorum.çok pahalı olmakla birlikte özellikle ıslak zeminde mükemmel lastikler..

Kıs Niyetini belli etti inceden Bu günlerde Güzel bir gezi iyi gider İzmirliler Var sa Toplanalım ve cevre illerden Güzel bir Organizasyon yapalım arkadaslar. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar