yaz havasımı baharmı? ona göre düşünimHava satıyorum 4500TL ilgilenen olursa. Özelden ulaşsın bana lütfen![]()
4 mevsim.birazini soludum ama geri biraktim.2 el yani soyliyim simdiden sonra kimse kazikliyo demesinyaz havasımı baharmı? ona göre düşünim
Ayrılık vakti geldiğinde ,son kez üstüne bindiğinde, nasıl bırakabilirsin ki kusursuz bir aleti?Ne için? Daha fazla güç, daha kötü görüntü için! Ah ah çok kararsızım
bahsettiğim motor 600f zaten ,gxsr ile aralarında bi hyo parası fark var o kadar gerek yokYapma be alihyo guzel alette hangi 600 lukten daha guzel goruntu olarak.bana gore sadece 600f ile kiyaslanir sadece.zaten tecruben var.yerinde olsam tereddut etmeden 2. El bi gsxr yapistirirdim
![]()
Hava satıyorum 4500TL ilgilenen olursa. Özelden ulaşsın bana lütfen![]()
bahsettiğim motor 600f zaten ,gxsr ile aralarında bi hyo parası fark var o kadar gerek yok![]()
slm arkadaşlar. benim gt'nin deposu sallanıyor. Bugün fark ettim. Deponun sağında ve solunda şasiye yaslanan plastik takozlar var. Onlara kadar dayanıyor. Seleyi ve aküyü söktüm. Orada bir depo bağlantı vidası var. Onu sıkmaya çalıştım ama zaten sonuna kadar sıkılmış vaziyette idi. Aklıma acaba esneme payı mı bırakılmış diye geldi? deponun sağa sola bu kadar bariz sallanması normal midir? saygılar
O vidaların altında hatta deponunda altında vidaya giren bi (P)lastik birşey oluyordu o yoksa sallanabilir, birde ön kısma dayanan o iki braketi kontrol edin. Buna rağmen sallanıyorsa depo ile şasi arasındaki her iki boşluk kadar sert plastik bulup araya sıkıştırın. Yok yine sallanıyorsa başka yerde sorun vardır. Öndeki çsağlı sollu çift yuvarlak braketler duruyormu?
bu sallanma çok ufak bi salınım ise normal o kadarı.slm arkadaşlar. benim gt'nin deposu sallanıyor. Bugün fark ettim. Deponun sağında ve solunda şasiye yaslanan plastik takozlar var. Onlara kadar dayanıyor. Seleyi ve aküyü söktüm. Orada bir depo bağlantı vidası var. Onu sıkmaya çalıştım ama zaten sonuna kadar sıkılmış vaziyette idi. Aklıma acaba esneme payı mı bırakılmış diye geldi? deponun sağa sola bu kadar bariz sallanması normal midir? saygılar