Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkeze merhabalar arkadaşlar bende de 2011 sonu 2 bin km de beyaz gt250 r var,,malum depo yanlarındaki kanuni yazısını güzelce çıkarttım ama yerine sticker bulamadım forumun orta sayfalarında faceden sipariş verdiğini yazan arkadaşların (sticker tankped) doğrultusunda arama yaptım ama malesef bulamadım,Yardımlarınızı bekliyorum motorum beyaz renkte komple sticker seti de alabilirim.
Herkeze hayırlı Ramazanlar ve kazasız sürüşler....

Herkeze merhabalar arkadaşlar bende de 2011 sonu 2 bin km de beyaz gt250 r var,,malum depo yanlarındaki kanuni yazısını güzelce çıkarttım ama yerine sticker bulamadım forumun orta sayfalarında faceden sipariş verdiğini yazan arkadaşların (sticker tankped) doğrultusunda arama yaptım ama malesef bulamadım,Yardımlarınızı bekliyorum motorum beyaz renkte komple sticker seti de alabilirim.
Herkeze hayırlı Ramazanlar ve kazasız sürüşler....

http://www.facebook.com/tankpad

burdan beğen ve kadir beyle görüş

iyi geceler arkadaslar.. 2006 model hyo sahıbıyım.gozum gıbı baktıgım motorumu gecen cuma park halındeyken dusurmusler :(..sag ayna, sag sınyal ,sag grenaj, egzoz kırık durumda.yarın butun bakımlarını yaptırmak uzere butun ıslerımı bırakıp sanayıye gıdıyorum. oncelıkle yedek parca sorunum var eger uygun fıyata yedek parca bulacagım bı sıte bılıyosanız lutfen yardımlarınızı benden esırgemeyın yada 2. el satmak ısteyen arkadaslar varsa lutfen cevap yazsınlar..
ihtiyacım olan parcalar sunlar : orjinal ayna tk,sağ sinyal,egzoz,zincir, arka fren diski, ön alt panel ..

bide arkadaslar yarın motorumu boyatıyorum. onerebılecegınız boya markası varmı ? renk konusunda ise ruhsatta siyah yazıyor bende sadece motora masraf yapmak ıcın sıyahla uyumlu bı renk arıyorum. onerılerınızı beklıyorum..
lutfen onerılerınızı dusuncelerınızı ve yardımlarınızı esırgemeyın..
saygılar..

eod

iyi geceler arkadaslar.. 2006 model hyo sahıbıyım.gozum gıbı baktıgım motorumu gecen cuma park halındeyken dusurmusler :(..sag ayna, sag sınyal ,sag grenaj, egzoz kırık durumda.yarın butun bakımlarını yaptırmak uzere butun ıslerımı bırakıp sanayıye gıdıyorum. oncelıkle yedek parca sorunum var eger uygun fıyata yedek parca bulacagım bı sıte bılıyosanız lutfen yardımlarınızı benden esırgemeyın yada 2. el satmak ısteyen arkadaslar varsa lutfen cevap yazsınlar..
ihtiyacım olan parcalar sunlar : orjinal ayna tk,sağ sinyal,egzoz,zincir, arka fren diski, ön alt panel ..

bide arkadaslar yarın motorumu boyatıyorum. onerebılecegınız boya markası varmı ? renk konusunda ise ruhsatta siyah yazıyor bende sadece motora masraf yapmak ıcın sıyahla uyumlu bı renk arıyorum. onerılerınızı beklıyorum..
saygılar..

ayna tk . : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...osun-gt250r-gt650r-ayna-takimi-76016077/detay

sinyal düştüyse usta halledebilir , ona para vermene gerek kalmayabilir ama kırılıp dağıldıysa forumdan arkadaşlar yardımcı olacaktır :) benim pek ilgim yok...

egzos'a gelince : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-hyosung-gt250r-orjinal-egsoz-94454444/detay

çok uygun , ben çıkmasını 110'a almıştım...

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Beyler makinamı sattın hayırlı olsun yazacak arkadaşlara şimdiden sağolun diyorum kendim artık r1e 1000ccye geçtim hayat 4 tokmakta bu kesin yani :)

elimde makinamdan kalan 2 çift ayna orjinal hyo ayna takımı ve orjinal camı var satıyorum.

Orjinal Cam : 75 TL
İki Çift Ayna : 150 TL

aynalar kendi üstündeki aynaları ben suzuki aynaları takmıştım bu aynalar elimde kaldı ön camıda python cam takmıştım bu orjinal camıda elimde kaldı kullanılmamış gibi birşeydir yapsa yapsa aynalar 200 km cam 150 km yapmıştır :D çiziksiz tertemiz..
isteğen varsa bana ulaşsınlar.

saygılar..
Ayna takımı için http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-gt-250-gt-ayna-takimi-49-tl-94129287/detay/
sinyal led takmak istersen ucuza gelir http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ka-uyumlu-univarsal-sok-fiyat-93248564/detay/ kargo ile aadresine gönderiyorlar ben aynalarımı buradan almıştım..

arkadaslar ılgınız ve cevaplarınız ıcın oncelıkle cok tesekkur ederım. Merkez yedek parcadan ; oring zincir (japon) 165.5 tl, arka fren diski 170 tl, ayna takımı (çin) 60 tl aldım. umarım bı problem cıkmadan ve en kısa surede elıme ulasır.. egzoz ve on alt panelı de daha sonraya bırakacagım. butcem geregı gerı kalan parayla motorumu boyatmak ıstıyorum. boyacı arkadasta 500 tl ıstıyor. fırında boya ıcın. fakat dunde bahsettıgım gıbı boya marka ve renk secımı konusunda halen bı secıme varamadım :)
motorunu boyatan arkadaslar var ıse dusuncelerını paylasabılırler mı ? sımdıden cok tesekkurler.. saygılar.

Beyler orjinal egzos arayan varmı?
Benim egzosu satıyorum, 2012model hiçbir kusuru yok.
45707510150992922228886.jpg

Özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz

arkadaslar ılgınız ve cevaplarınız ıcın oncelıkle cok tesekkur ederım. Merkez yedek parcadan ; oring zincir (japon) 165.5 tl, arka fren diski 170 tl, ayna takımı (çin) 60 tl aldım. umarım bı problem cıkmadan ve en kısa surede elıme ulasır.. egzoz ve on alt panelı de daha sonraya bırakacagım. butcem geregı gerı kalan parayla motorumu boyatmak ıstıyorum. boyacı arkadasta 500 tl ıstıyor. fırında boya ıcın. fakat dunde bahsettıgım gıbı boya marka ve renk secımı konusunda halen bı secıme varamadım :)
motorunu boyatan arkadaslar var ıse dusuncelerını paylasabılırler mı ? sımdıden cok tesekkurler.. saygılar.

X2ring D.I.D zinciri 185tl ye aldım 1 hafta önce. keşke o ring yerine x ring tercih etseydin

x2ring D.I.D zinciri ilk defa senden duydum desem yeridir.:) oring zincire devam dedim ve japan aldım bu kez umarım sorun felan yasamam.. cunku kullandıgım oring zincir yuzunden defalarca yolda kaldım. :(

yolda kalman zincirin dandikliği herhalde.
x ring yada o ring zincirin ömrünü ve daha az sürtünmesini sağlayan teknolojiler. D.I.D de japon zinciri.
Senin aldığın EK mı yoksa? markası nedir?

Arkadaşlar şimdi ben bitane hysoung almayı düşünüyorum.. Motorumu sattım ve nakit var param var.. Satıcak olan felan varsa görüşebiliriz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar