benım motor sanayıden cıkmıyor bugunlerde. granej tamırı boya cantlar derken bıton ıs cıktı basıma ama kendı motorum oldugu ıcın cok zevklı bunu ıtıraf etmelıyım.. ıste bazı parcalar bulmakta zorlanıyorum o kadar mesela on fren hıdrolık rezervuar kapagı halen bulamadım. satılıyor satılmasınada ıste 100 tl verecek kadar zengınde degılımmotoru 2. el aldıgım ıcın eskı sahıbı motorun hıcbıseyıne bakmamıstı iş bıze kaldı tabıkı olsun zevkli ama bıraz masraflı oluyor ama cok guzel bı motor cıkaracagız ortaya ınsallah. grenaj tamırı bıraz masraflı ış miş onu anladım
fren dısklerınden zıncırıne manetlere kadar herseyını degıstırdım. boyasınıda bmw safır metalık sıyah,bmw tıtanyum grı yapıyorum. vidalarına kadar degıstırecem motorun karar verdım eskı sahıbınede motorun bı fotosunu gonderecem kararlıyım
bıraz bılgı eksıklıgı var aslında bakımdan anlasam on maşayı felan temızlıcem ne bılım yapacam bıseylerde pek fazla anlamıyorum dedıgım gıbı bakım ve motor ısınden ınsallah onuda ogrenecem zamanla... sızlerle paylasmak ıstedım.
motor bakımı ve temızlıgı konusunda benımle bıldıklerınızı paylasırsanız cok cok cok cok sevınırım.
Dostum bende meraklandım şimdi,aldığın haldeki fotoğraflarını paylaşsana,sonra bitince paylaşırsın.Görürüz,önce-sonra gibi olur