Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan _Spartacus_ nickli arkadaş yaptı ama kuyruk grenajını biraz kesmek gerekiyor.

@zonta
Hocam bu ön dişli değişimi sonrasında tekere gelme durumu kayda değer bi farklılık gösterdimi? kafayı alıp gidebiliyormu,şu motoru görmek isterdim:cherry:

Ali ben bir kez denedim bir dahada denemem:cherry::cherry:eek:nun gazıyla denedim(tabiki onun motoruyla kendi motorumu vermiyorum bile ona):queen: kaldırması kolay da indirmesi zor:queen::queen::queen: tank tokatlamaya girdim valla bir taraflarımdan ter aktı.:queen::queen:böyle işler için çok yaşlanmışım kaldıkı bisiklette bile ellerimi bırakamayan bir adamım.Bu motor bayagı bir modifiyeli karbüratörlerine çip takmış oksijen sensörü falan aldı ebay dan statörü falanda elde sardırmıştı yani motorun her parçası başka bir alem
arkadaş bi 50-60 metre gidiyor depoda benzinin az olması lazımmış gerisini sende biliyorsun zaten ama bir düşüş 500tl ile perte kadar yolu var.bence ugraşmaya degmez.bu aralar ortalarda yok ama yazın mutlaka gelir yanıma .zaten onun yüzünden bir yılda 30 bin km yaptım.:cherry::cherry: şimidi motoru satmaya kalksam sen bunun model yılıyla oynamışsın diyecekler :queen::queen::queen:
Birde bişi diyecem akü hakkında öyle boşta 5-10 dakka çalıştırmak aküyü şarj etmez diyorlar en az 5 bin devir yapmak lazım.uzun süre çalışmayacaksa aküyü söküp eve almak en iyisi

@ Undocap dostum valla bende çok iyi bakıyordum zincire.her 500kmde bir gaz yagıyla temizlerim bende ketenmax denen aparattanda var ipone zincir yagıyla yaglardım heyhat 10 yada 12 bin gibi bitti.hani kesinlikle 10 binde biter demek istemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

arkadaşlar yeni kasa gt250r artçı tutamağı eski kasalara uyar mı acaba var mı bi bilgisi olan

yav bende yeni modeli hiç sevmedim..bir yere falan gittigimde kaskı kilitle ona baglıyorum ellerim cebimde geziyorum.bir kere çıkarmıştım akşam eve gidince hemen taktım bayagı işe yarıyor.:cat:

herkese iyi akşamlar dilerim...
250r'ın 2007 kasası karbüratörlü olan 9800 km'de alınır mı?
karbüratörlü diye bir sıkıntı yapar mı?
saygılar arkadaşlar...

yav bende yeni modeli hiç sevmedim..bir yere falan gittigimde kaskı kilitle ona baglıyorum ellerim cebimde geziyorum.bir kere çıkarmıştım akşam eve gidince hemen taktım bayagı işe yarıyor.:cat:

Kaskı yanında taşımak istemeyenlere;

Ben arka seleyi açıyorum ve kaskın bağını ufak kancanın (tam kenarlarda var ya siyah kancalar) altından geçiriyor kaskı bagajın içinde bağlıyorum, sonra arka seleyi kapatınca çıkma ihtimali ancak kaskın bağlarını kesmekle mümkün oluyor. Deneyebilirsiniz.

bugün 10 derece ve güneşi görünce atladımm motoruma... Nadir güneş gören illerden birinde yaşamak avantaj.... Ve çok hoşuma gitti 1 saat gezdim.... Batman da tek olduğu için meraklı gözleri üz<erimde hissetmek hoşuma gitti... İyiki almışım beyaz meleğimi... :)

Benim akü bitmemişti geçenlerde motor fazla yattı dedim çalıştraym biraz kendine gelsin dedim 15 dk uğraştm banamsn demedi çalışmadı motoruda boğmaktan korktuğum için neyse boşver sonra tekrar denerim dedim son kez denedim birden çalıştı 15 dk çalışır vaziyette bıraktım şimdi 2 haftada bir çalıştırıp 15 dk bekliyorum hemen marş alıyor fazla uzun süre bırakmak pek iyi olmuyor

Kaskı yanında taşımak istemeyenlere;

Ben arka seleyi açıyorum ve kaskın bağını ufak kancanın (tam kenarlarda var ya siyah kancalar) altından geçiriyor kaskı bagajın içinde bağlıyorum, sonra arka seleyi kapatınca çıkma ihtimali ancak kaskın bağlarını kesmekle mümkün oluyor. Deneyebilirsiniz.

valla kaska bir memur maaşı verince güvenemem ben ona:cherry:.bende çelik halatlı ve alarmlı kilt var.biri bakmak için bile kaska dokunsa ortalıgı inletiyor.

herkese iyi akşamlar dilerim...
250r'ın 2007 kasası karbüratörlü olan 9800 km'de alınır mı?
karbüratörlü diye bir sıkıntı yapar mı?
saygılar arkadaşlar...

Ben tekrar eski kasa alacak olsam ; karbüratörlü modelleri tercih ederim :) Enjeksiyon azcık bozdu hyosungu :)
Hiç bir sıkıntı yasamazsın arkadasım. Temiz ise, al kullan :)

Ali ben bir kez denedim bir dahada denemem:cherry::cherry:eek:nun gazıyla denedim(tabiki onun motoruyla kendi motorumu vermiyorum bile ona):queen: kaldırması kolay da indirmesi zor:queen::queen::queen: tank tokatlamaya girdim valla bir taraflarımdan ter aktı.:queen::queen:böyle işler için çok yaşlanmışım kaldıkı bisiklette bile ellerimi bırakamayan bir adamım.Bu motor bayagı bir modifiyeli karbüratörlerine çip takmış oksijen sensörü falan aldı ebay dan statörü falanda elde sardırmıştı yani motorun her parçası başka bir alem
arkadaş bi 50-60 metre gidiyor depoda benzinin az olması lazımmış gerisini sende biliyorsun zaten ama bir düşüş 500tl ile perte kadar yolu var.bence ugraşmaya degmez.bu aralar ortalarda yok ama yazın mutlaka gelir yanıma .zaten onun yüzünden bir yılda 30 bin km yaptım.:cherry::cherry: şimidi motoru satmaya kalksam sen bunun model yılıyla oynamışsın diyecekler :queen::queen::queen:
Birde bişi diyecem akü hakkında öyle boşta 5-10 dakka çalıştırmak aküyü şarj etmez diyorlar en az 5 bin devir yapmak lazım.uzun süre çalışmayacaksa aküyü söküp eve almak en iyisi

@ Undocap dostum valla bende çok iyi bakıyordum zincire.her 500kmde bir gaz yagıyla temizlerim bende ketenmax denen aparattanda var ipone zincir yagıyla yaglardım heyhat 10 yada 12 bin gibi bitti.hani kesinlikle 10 binde biter demek istemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

oo süpermiş o zaman ya bende girebilirim bu dişli işine :D
ben sadece çalıştırdım ama dediğin gibi akü sarj olmuyosa bu haftasonu motoru vurdurmak zorunda kalabilirim yandık :cherry:

arkadaşlar fuarda motor fiyatları ne kadar farkediyor??motor almak için fuarı beklemeye değermi(mesela cbr125 için)

eod

öylesine çekilmiş bir kaç resim ^_^

dscf1055wj.jpg

dscf1054u.jpg

dscf1053q.jpg

dscf1052u.jpg

Son düzenleme:
bu resimler yenimi eğer yeniyse inmeyin gezin biz istanbulda öle hava bulunca inmiyoz vala en azından avcılar-b.çekmece arası tayfa geziyoruz paso ya Felon keşke miami de yaşasaydık 4 mevsim motorluk hava mis mis :D--------bu arada eod sizin motor kaç km de idi

eod

bu resimler yenimi eğer yeniyse inmeyin gezin biz istanbulda öle hava bulunca inmiyoz vala en azından avcılar-b.çekmece arası tayfa geziyoruz paso ya Felon keşke miami de yaşasaydık 4 mevsim motorluk hava mis mis :D--------bu arada eod sizin motor kaç km de idi

evet resimler yeni bugün 18.00 civarında çekti kız arkadaşım :)

yağmur çamur demeden biniyorum , doyamıyorum...

km saatinde 29 yazıyor ama aslen 50 bin km'deymiş kendisi ^_^

evet resimler yeni bugün 18.00 civarında çekti kız arkadaşım :)

yağmur çamur demeden biniyorum , doyamıyorum...

km saatinde 29 yazıyor ama aslen 50 bin km'deymiş kendisi ^_^

selam valla biz burnumuzun ucunu çıkaramadık dışarı bir haftadır.Canını sıkmak istemem ama lastik seçimi yanlış gibi bence.ve o egsozdan biran önce kurtulmalısın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-kargo-ucretsiz-sofuoglumotor-68162396/detay:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar