kötü demedimki:cherry: seçimde yanlışlık var gibi dedim sadece.lastikler kullanım tarzına motosiklete göre farklı farklı üretilir.lastikde ne kadar çok desen okadar hız ve performans kaybı. o lastikler pirellimi? ya havası bayagı inik yada ömrünün sonuna yaklaşmış.resmi çektirmeden önce viraj fantezileri yapmadıysan eger lastigin ortasında okadar kalın iz kalmaması lazım.lastik yanlara dogru çökmüş gibi geldi bana.sen birde michelin pilot powerle denesen sürüşü motordan hiç inmezsin.:cat::cat:lastik seçimi sürüş keyfinde ve yol tutuşunda frenlemede falan çok fark yapıyor.bu motorla ben uzun yıllar birlikteyiz diyorsan bir pilot power almanı tavsiye ederim.gerçi fiyatlarını görünce kulaklarımı çınlatacaksın ama:queen::queen:hayal et, takmışsın lastikleri vurmuşsun Kemer yoluna bir sola bir saga virajlarda yılan gibi süzülüyorsun.:queen:egsoz işine gelince bende hem tiger hemde orjinali var .memleketim düzceye giderken orjinali takıyorum.1 depo da 2 litre kadar tassaruf yapıyor.birde uzun yolda kafa şişirmiyor.Bir ara egsoz fantezilerim vardı.gp ve shorty egsozlara kafayı takmıştım.ebay dan bitane aldım ama bir türlü fırsatım olmadı takmak için.egsoz borusunu kesmeye gönlüm elvermedi çıkma bir egsoz ara borusu bulsam onda kesip biçip deneyecegim.
http://www.ebay.com/itm/BLACK-2006-...6868&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr çok hoş duracak egsoz görünmüyor bile .alttaki katalizör kutusunun hemen dibinden eklemeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
kesin Ali almış :queen::queen::queen::queen: